Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmıs hayırlısıyla güzel haberler alırsın insallah bende cuma günü tekrarlayacagım testiDenes beni 28 test gunum.bende ilaclara yoruyorum.hep
hayırlı olsun, 6 hücreli dediğin 6. gün mü oluyorSlmlar herkese. Ben siteye yeni üye oldum ama bu forumda yazılanları tek tek okudum. Bende sizinle aynı yollardan geciyorum. Dün test sonucumu aldım. Tek embriyo transferi yapıldı 6 hücreli ve sonuc 300 cıktı ben buradaki arkadaslara umut olsun diye yazmak istedim allah hepimizin yardımcısı olsun insallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi elimize alırız.
Galiba 3 gün cünkü ben ohss oldum o yüzden transfer 2 ay sonra yapıldıhayırlı olsun, 6 hücreli dediğin 6. gün mü oluyor
Bugun 7. Gun yaniltan idrar testinden sonra bugun kan testi yaptirdim ve sonuc 2.69 çıktı. o kadar emek caba umut... dilim hayırlısı diyor ama artik pek umudum kalmadi. Zaten 3 gun kaldi bu saatten sonra yukselmez Sanirim. artik heveslenmeye korkar oldum. allah bu yolda yuruyen herkesin yardımcısı olsun![]()
![]()
Brtan belli olmaz hemen uzulme pek anlamiyorum degerlerden ama kendini yipratma herseyin hayirlisi hepimiz icin neyse o olsun insallahKizlar bugün test günümdü ve sonuç 14.76 sanirim bu seferde olmadi. Doktorum kimyasal gebelik olabileceğini söyledi...
Dedigin gibi hayirlisi neyse o olsun, Her zaman bir umut var ,2. Denemem olumsuz sonuclanicak büyük ihtimal ama dondurulmuş embriyolarim var onlarla denemeye devam...her son yeni bir başlangıç... Bellimi olur belki bir sonraki denememde ikizlerim olur... Hayaller bitmiyorum, umutlar tükenmiyor...Brtan belli olmaz hemen uzulme pek anlamiyorum degerlerden ama kendini yipratma herseyin hayirlisi hepimiz icin neyse o olsun insallah
Ne guzel bak umut dolu olmak aslinde hep bole olmak lazim hayatta.insallahh ikizlerin gelirr en buyuk umudun olurDedigin gibi hayirlisi neyse o olsun, Her zaman bir umut var ,2. Denemem olumsuz sonuclanicak büyük ihtimal ama dondurulmuş embriyolarim var onlarla denemeye devam...her son yeni bir başlangıç... Bellimi olur belki bir sonraki denememde ikizlerim olur... Hayaller bitmiyorum, umutlar tükenmiyor...
Insallah canim rabbim hayirlisiyla kucagina aldigin gunleride gostersin.Transferden sonra 20. gün gördüm canim insallah kalp atislarini duyarim
Canım kendini yorma imkanin varsa bol bol dinlenmene bak bol dua et ben cok ettim ederkende tüm isteyenleri duana ekle onlar icinde iste agrilarin olmasi gayet normal hatte benim o kadar siddetli kasik agrisi olmustuki dedim tamam adet olucam ama rabbim nasip etti hamileyim cok sükürMerhaba bayanlar sperm kalitesi düşük oldugu için tüp bebek tedavisi oldum transferi pazartesi 23/08/15 te oldum 3gün yattım doktorum 3gün yatmanın yeterli olacağını söyledi 5eylülde de tahlil yaptıracağım ama sabırsızlanıyorum biraz ara ara bel ağrım oluyor bu normal midir ? Mutlu sona ulaşmış arkadasların önericeği birşey var mıdır ?
aynen dinleniyorum bol bol dualarımı eksik etmiyorum inş banada tüm isteyenlere de rabbim nasip etsin diyorum :)) bilgi için çok tşk ederim cnmCanım kendini yorma imkanin varsa bol bol dinlenmene bak bol dua et ben cok ettim ederkende tüm isteyenleri duana ekle onlar icinde iste agrilarin olmasi gayet normal hatte benim o kadar siddetli kasik agrisi olmustuki dedim tamam adet olucam ama rabbim nasip etti hamileyim cok sükür