- 19 Ocak 2015
- 45
- 55
- 8
- 43
allah hayırlısıyl a bebişinin tutmasını nasip etsin.geçiyor ama son günler de zor geçiyo su gibi akıp geçsin güzel haberler al inşallah canım.Benimde bugun transferim.oldu . 11 gun gecermii acaba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah hayırlısıyl a bebişinin tutmasını nasip etsin.geçiyor ama son günler de zor geçiyo su gibi akıp geçsin güzel haberler al inşallah canım.Benimde bugun transferim.oldu . 11 gun gecermii acaba :)
5.gun embriyosu canm 2 tane kondu aynen bende daraldim yatmak bana gore degilBencede tüp bebeğin en zor aşaması bu bana göre şimdiden daraldım ama sonu iyi olsun inşallah kaç embriyoydu kaçıncı gündü merak ettim de![]()
Aminnn canm.insallah hayırlısıyl a bebişinin tutmasını nasip etsin.geçiyor ama son günler de zor geçiyo su gibi akıp geçsin güzel haberler al inşallah canım.
Sonu iyi olsun inşallah canım bu yattığımız günleri arayalım bebişlere koşturmaktan :))5.gun embriyosu canm 2 tane kondu aynen bende daraldim yatmak bana gore degil![]()
Bugün 30 olmasi lazımmış oldu da şükür cuma günü tekrar yapilacakKan testini tekrrla canim zaten goruceksin yukselicektir degerin 3 embriyoya gore deger dusuk cikmis ya dr un ondan tekrrla zamannda yap demistir
Gözünaydın canım inş katlana katlana artar değerin. Tebrikler canımBugün 30 olmasi lazımmış oldu da şükür cuma günü tekrar yapilacak
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhatli inşallah şu mübarek günde Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimiziKızlar ilk tüp bebek denemem birazdan transferim yapılacak. 4. Gün embriyoları. Dr kabul ederse 2 tane istiycem çok heyecanlı ve mutluyum. Minişlerime kavuşmama çok az kaldı. İnş bundan sonra hiç ayrılmayız. Allahım hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inş. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen şekerler.
Amin canım çok saolHadi hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhatli inşallah şu mübarek günde Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi
Allah razi olsun canm .canmsin.umit kesmek.yok elbet bir gun bebislerin olucak Rabbim buyuk bu bi sınav senin icin.allah hayırlısıyl a bebişinin tutmasını nasip etsin.geçiyor ama son günler de zor geçiyo su gibi akıp geçsin güzel haberler al inşallah canım.
Canım anestezili yaptırmadığım için bi fikrim yok ama söylemişler 2 gün lekelenme olabilir diye korkma sonda dan dolayı olmuştur herhalde o sıkıntılarınKızlar bişi soracam transferim sabah yapıldı ilk 2 gün lekelenme hafif kanama olabilir. 2 günden sonra olursa arayın demişlerdi. Transferim anestezili olduğu için idrara sıkışık değildim tam emin değilim ama galiba idrar sondası ile sıvı verip işlem bitince sıvıyı boşaltıp sondayı çıkarmışlar. Tuvaletimi yaparken idrar yaptığım yer ve vagina ağzının olduğu yerler acıyor yanıyor. Pembe hafif kırmızı lekelenme var peçeteyi biraz ıslatıyor. Normal demişlerdi ama insan korkuyor yine de. Sizde nasıl olmuştu kızlar? Size bu konuda ne söylemişlerdi?
İnş canım. Senin hiç leke gelmemiş miydi?Canım anestezili yaptırmadığım için bi fikrim yok ama söylemişler 2 gün lekelenme olabilir diye korkma sonda dan dolayı olmuştur herhalde o sıkıntıların
Yok canım hamile kaldığımda da olmamıştı lekelenmem ama herkesin bünyesi farklı tabi bide senin durumunda farklı anestezi almışsınİnş canım. Senin hiç leke gelmemiş miydi?
Aynı gün yapılmış transferimiz hayırlı sonuçlar diliyorum eğer opu olduysa ondandır belki ben 2 tedavimide donmuşlarla yaptığımdan olmadı bişey gerçi ilk transferimde taze idi ama normal demekkitüp bebek.. ne de zormuş yahu. 22 sinde transferim oldu günler geçmek bilmiyor. bende de pas şeklinde lekelenmeler var. Doktor bunlar olacak normal dedi. Eğer lekelenmen tam kan kırmızı değil ise bence korkmahuriye048
Aynı gün yapılmış transferimiz hayırlı sonuçlar diliyorum eğer opu olduysa ondandır belki ben 2 tedavimide donmuşlarla yaptığımdan olmadı bişey gerçi ilk transferimde taze idi ama normal demekki
Evet dr da söylemiş zaten inşallah hepimiz için son olur denemeler ve bu süreçler test günün kaç gün sonra pekihepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah. çok yıpratıcı bir süreç. bende çikolata kisti de var sanırım onunla d alakalı durum. Rengi kırmızıya dönmediği sürece sorun yok dedi doktor
Amin inşallah test tarihimizde aynı şafak 8 :)))02 ekimde. kandan bakacaklar. olmazsa da dünyanın sonu değil her şey Allahtan yapacak hiçbir şey yok
ama kadın acısından çok zor bi süreç. iş konusunda da sıkıntı oluyor. umarım bu sefer hayırlısı ile kucağımıza alırız (sağlıkla)