Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Hiç korkma canım. Ben senin yaşında olsam, hemen bütün kürleri ilk baştan başlarım. O ballı macunu al istersen her ot var tek tek icmektenn iyi. Hemen başla hiç bekleme. Sorun bizde olduğuna göre bakıcaz kendimize. Eşine de keçiboynuzu pekmezi yedir.

Allah razı olsun Alaçam inss

Evet, 2.sinde kimseye söylemiycez. Belki bir anneme, aileme. Bana da soruyorlar. Ne zaman deneyeceksin diye. Bir süre istemiyorum denemek dedim. Unutsunlar biraz. Daha hala umut vermek amaçlı şeylermtapıyorlar. Çok güzel, iyi ediyorlar ama bana bazen iyi gelmiyor gibi. İnsanlar da ne yapsınlar ki böyle bir durum karşısında. Öylece sussunlar mı. Biz mi çok hassasız acaba...
netse en iyisi söylememekmiş. Ben bunu anladım.
Hee, evet doğal yoldan olur diyorlar, yok herkesin bir tanıdığı var uzun zaman tüp bebek denemişler olmamış. Sonra tam umudu kestiklerinde doğal yoldan hamile kalmışlar. Herşey kafada bitiyormuş. Rahat olmak lazımmış. Kafaya taktığım için olmuyormuş. „Sorun bende değil diyorum zaten. Spermlerde sorun var. “Olsun olsun, en başta kafaya takmıycan” diyorlar yine bi tanıdıklarını anlatıp doğal yoldan olma“ mevzusuna geliyoruz.

Sen de söyleme yeni tedavini kimseye. Ben istemiyorum bu ara hazır değilim diyorum. Allahtan kimse başlamadı yaş geçiyo, yapın diye. He söyleyen oldu tabii ki de. He, he. Dedim.

Ben ilk denememdi negatif ve hala sebebini bilmiyorum dün ogrendim. Hala şoktan cikmadim
Ben de bilmiyorum nedenini. şoka giriliyor gerçekten. Çok üzüldüm.
İnsan alışıyor, yine aynı hevesle ama daha tecrübeli bir şekilde 2. ye karar verebiliyormuş... ben şimdi öyleyim. Hem umutlu hem de negatife de hazırlıklı. Düşüp düşüp kalkıcaz. Umarım bu yolculuk uzun sürmez.

Sen de söyleme yeni tedavini kimseye. Ben istemiyorum bu ara hazır değilim diyorum. Allahtan kimse başlamadı yaş geçiyo, yapın diye. He söyleyen oldu tabii ki de. He, he. Dedim.
Canım ya bizde herseferinde soylemiyecegiz diyoruz ama ben başka bir ilde yaptırıyorum tedaviyi nezaman gitsek mutlaka aileden biri bizi arıyor nerdesiniz size misafirliğe gelecegiz diye bizde soylemek zorunda kalıyoruz. Ne zaman transfer olsam herzamam gelen insanlar gelmez olur telefon açmazlar evime yemek işime bakan olmaz. Nasıl stres yapmayacan mecbur ben yemek falan yapıyorum yardimima kimse gelmiyor ben iyi olduğumda surekli gelirler ben operasyon olunca kapımı kimse çalmaz. Tedaviye başlarken bile stresle başlıyorum

Allah yardımcımız olsun . Bu arada ben hala adet olmadım ne zaman olacam. HCG degeri 0 ama hala olmadım acaba yeni adetten çıkmış gibi mi oluyor

Allah yardımcımız olsun . Bu arada ben hala adet olmadım ne zaman olacam. HCG degeri 0 ama hala olmadım acaba yeni adetten çıkmış gibi mi oluyor
Kişiden kişiye değişir ben bir hafta sonra hemen adet oldum simdi ikinci adet zamanım geldi. Biraz daha uzarsa doktoruna bir daniş istersen

Bende ilk adet biraz uzun süre bekledi ama bu surecte kahverengi akinti geldi sonra birden başladı 10 günden fazla sürdü. Ikıncı adet ise kahverengi akintilar yuzunden ha geldi ha gelecek derken 20 gün filan gecikti keşke o zaman dr a gitseymişim. Sonra tam adet gibi olmayan yara kesiği gibi kanama başladı. Yine çok şükür adet başladı derken o da tam başlamadı. Dr a gittim alınmayan yumurtalar kist yapmış dedi. Keşke tam kanama başlamadan gitseydim sen de fit baktır bence. Büyük ihtimal bişey yoktur yani normal süreçtir ama her ihtimale karşı git. Ben hala estrofem alıyorum. Dr dozunu attır dedi halen akıntı var. Akıntı bitse adet söktürücü alcam. Yanı akıntı başlamadan gecikince gitmek en iyisi bence

Aynen yaa. Spermin düşük olduğunu bilenler urologun dediklerini söylediğim insanlar bile kafanı rahat tut bak olcak diyolar. Ya ben 2 buçuk yıl zaten kafam rahatmış ki beklemişim sonra sorunu farkedip zar zor eşimi dr a götürmüşüm şimdi öylece hiç birşey yapmadan beklemek mi doğru yani diyorum. Altını örnek gösteriyorlar. 42 yaşından sonra 3 kere hamile kaldi çünkü o inançlı diyolar. Diyolar da diyolar.. Şu an düşünmüyorum ama yine böyle bi yola girsem annem bile bilmeyecek. Çok şükür ki vurası var. Burası olmasa her birimiz bu sorunlar düşünceler sadece kendimizde olduğunu sanıp hatta belki zaman zaman kendimizi suçlayacağız

Tüp bebek deneyimini yaşayıp negatif sonuç alan bir de ben varım. Sadece 2 tane yumurtam toplandı, yumurta sayima üzülürken şansıma 2 taneside döllendi. Transefer günü o kadar sansliydim ki o kadar tutacağına inanmistimki bugün kan testimim 0.123 çıktığını görünce büyük hayal kırıklığına uğradım. Transferimin 8.günü yaptım bu testi sonucun dahada değişeceğine inanmıyorum

Bence 12 gun bekle derim Allah'tan umut kesilmez

Sonuç Sonuç guzel çıkmış bence sonuç iyi yönde artacak. İnsaaİnşa

Cnm benim 6 yumurtam toplandı 4 tanesi beşinci güne gitti hayırlısıyla transfer olack onu bekliyorm

Bence de erken değil mi? Biraz bekle canım. Tüp bebek değil ama normal gebelikte 8.gün silik çizgiyi görüp kan testi verdiğimde negatif çıkmıştı. Sonra artmıştı. 4 günde herşey olur.

Bişi soracam kizlar. Bu soğan kürü ile incir havuç kurunu beraber kullansam bişi olurmu bide testere dişli olan otu

Bişi soracam kizlar. Bu soğan kürü ile incir havuç kurunu beraber kullansam bişi olurmu bide testere dişli olan otu
Canım herşeyi karıştırma tek şeyi dene. Ibrahim saraçoğlu sitesinden bak dogru tarifleri uygula canım. Ben soğan kürü yaptım bana iyi gelmedi.Allah yardımcın olsun

Bence de tek tek yap. Ama soğan kürüyle aslan pencesi olur. Diğeri hormon çünkü. Soğan kuru de enfeksiyon vs iyi geliyor.

Canım herşeyi karıştırma tek şeyi dene. Ibrahim saraçoğlu sitesinden bak dogru tarifleri uygula canım. Ben soğan kürü yaptım bana iyi gelmedi.Allah yardımcın olsun
Merhaba. Sizde soğan kürü yan etki gilan mi yaptı? Ya ben bu kuru düşünüyorum kıstın geçmesi için
Kanamam dün durdu. Yarın kuru yapabilirim ama yan etkisi oluyos yapmasam mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…