Fsh değeri 14 . Acaba tüp bebekten sonra aşılama mi denesek
Amin. Ama becerebiliyisaniz bu konuyu fazla düşünmeyin . Bu arada iyi birşey söyleyeyim sizin yumurtanız az ise bile eşinizde sorun yoksa tüp bebek tedavisi kadına yönelik tedavi olduğu için bir sonraki aylarda hamile kalma olasılığı yüksek oluyor. Benim arkadaşımın da amh çok düşüktü hatta o çok uzuluyodu. Tüp tutmadı bi sonraki ay kendiliğinden tuttu. Başka bir arkadaşa da yine sen erkek gibisin demişlerdi eşinde hiç sıkıntı yoktu . Tüp tuttu. Bebeği oldu ve kısa bi süre sonra kendiliğinden Hamil e kaldı. Üstelik eşi dışarı boşalmış ve yumurtlama günü de değilmiş . Yanı diyeceğim odur ki bu tüp bebek tedavisi tutmasa bile sizin için umut var. Iyi beslenen ve bekleyin :)Bende FSH yüksek sıkıntımız bu AMH da 0.5 çıktı bu yüzden tüp bebeğe gönderdiler . Bun değerler çok kötü allah hazinesinden versin . Çok zor bir durum ama nasip diyorum inş Allah olur
Vitaminleri ogrenebildinizmiTup bebek doktorunun verdiği previt ve Omepa balık yağı onlara devam edeceğim. Birde bal polen arı sütü karışımı alacağım. Birde ünlü bir bayan var sebile ölmez diye onun videosu var. Bayağı tüp bebek denemiş negatif hatta ikizlere hamile kalmış kaybetmiş. Sonra bırakmış 3 ay sadece vitamin kullanmış. Kendiliğinden hamile kalmış. Yakın zamanda doğurdu. Onun ilaçlarına bakar yazarım sana da.
Banada histerekospi olduktan sonra yasmin başladı doktor bende 20 gun falan lekelenme oldu ilacdanmış ilaci değiştirince kesildi. Sen durumunu tekrar hatırlat doktora yada başka bir doktorada daha git çünkü cok rahatsız edici bir durumAynı hastanenin başka dr una gittim. O estrofem midir nedir yine o ilacı verdi 1 hafta onu kullanıp kanamam kesilecek sonra tarlusal kullan demişti. Ama kanamam hala kesilmedi aradım dr u gun e 3 e çıkardı. O ilacı görmek bile istemiyoken yine başladım. Ya bana çok çok ilaç yüklendi. Hatta aynı hastanenin dr u olmasına rağmen bana senin zaten hormonlar çok yüksekmiş yani sana normal olup tedavi gören insanlardan bile az ilaç verilmesi gerekirken ekstra fazla ilaç verilmiş dedi. Ben bi daha dener miyim bilmiyorum. Ya burada fazla yazmak istemiyorum psikolojimi sizleei de uzmemek icin ama özetle çok yoruldum hayatta herşeyle savaşmaktan. Doğmamış bebeğe bile küstüm sanki. O da böyle yapıyosa napiim diyorum. Zor işte. Hayırlısı herşeyin ama şu an tek düşündüğüm şu yara kanaması gibi olan akıntının durması. 1aydan fazladır devam ediyo
Bildiğim bir kür yok . Sizin bildiğiniz var mı deneme dimFsh değerini düşürecek bitkisel kürler denedin mi hiç canım. Bence öyle dene. Yaşın küçük Fsh niye yüksek ki.
Annem erken menopoza girmiş 32 gibi o yüzden olabilirFsh değerini düşürecek bitkisel kürler denedin mi hiç canım. Bence öyle dene. Yaşın küçük Fsh niye yüksek ki.
Negatif olan arkadaşlar belli bir nedeni varmıydı benim transferim oldu embriyolog embriyo kalitesi gebelik beklediğimiz güzel bi embriyo dedi bnimde hamd olsun bilinen bi problem çıkmadı rahimle ilgili ilk denemem bunşartlara ragmen negatşf olan varmı
Cnm çok üzüldüm nedeni olmayabiliyor demekki hayrlı olsun diyelim o zaman çokda umut etmiyim ben olursada sürpriz olurBen ilk denememdi negatif ve hala sebebini bilmiyorum dün ogrendim. Hala şoktan cikmadim
Vitaminleri ogrenebildinizmi
Bildiğim bir kür yok . Sizin bildiğiniz var mı deneme dim
Annem erken menopoza girmiş 32 gibi o yüzden olabilir
Evet dediginiz çok doğru. Biraz da çevre ve dr lar umut veriyo. Çevredeki herkez hissediyorum olacak şimdiden odasını filan düşünün diyor. Dr lar harika mükemmel filan diyerek umutlandiriyyo. Ben hayatım boyunca her işin mutlaka olumsuz yanlarını da düşünürüm bu yüzden bana hep negatif başlıyosun herşeye diyolar. Burada pozitif oldum çok umutlandım belki o yüzden bu kadar yıkıldım. Hayırlısı herşeyin. Şimdi insanlar doğal yoldan olur diyo ama bizim doğal da olmaz çünkü cinsel bişey de yok fazla. Sertleşme ve isteksizlik sorunu var eşimde. Artık isteksizlik bende de var. Keşke çevreye hiç bu kadar belli etmeseydim çocuk istegimi. Şimdi olmicak ve çevrenin bakışları beni daha çok uzecek. Keşke en baştan ben hiç istemiyorum filan deyip gizli gizli görseydim tedaviyi. Şimdi sanki herkes bana acıyo. Şimdiden soruyorar tekrar ne zaman tedaviye baslicaksin diye.Merhaba ben de ilk tedavimi haziran ayında olmuştum. Duygularım karışıktı. Umutluydum ama kendimi her duruma hazırlamaya çalışıyordum. Test sonucunu öğrendiğimizde değer düşük ama hamilelik değeri var. Dendi.
Umut bağladık. Değer hep arttı.
Tam güzel bir değere geldi derken düşük oldu 6. Haftada.. allak bullak oldum. İlaçların da etkisi vardı.
şaşkınlaştım, kendimde değildim.
Şimdi ikinciyi denemeye halim var. Dondurulmuşlarla Ocak ayı gibi düşünüyoruz. Çok sabırsızım aslında hemen önümüzdeki ay yapasım var ama işlerim çol yoğun. Biraz da kendimi hazırlayayım diyorum.
İlk denemede herkese söylemiştim. Rahat olayım düşüncesi ile. Her kafadan bir ses çıktı. Kafamı da karıştırdılar. Ben ümit etmek istemezken umut verdiler. Köyü bir şey değildi ama negatife alıştırmama izin verilmedi gibi. O zaman daha çok yıkıldım. Çok ağrılı kanamalarım da oldu. Kadın için ağır bir süreçmiş. Ağrısı, kanaması, sen mutlu haber beklerken bunlarla karşılaş..
İkinciyi denemekten korkuyorum bir o kadar da hemen şimdi hamile kalasım var. Sabırsızım. Bilmiyorum nasıl olacak.
Sevgiler hepinize, hepinizi çok iyi anlıyorum. Her düşüncenizi, her tepkinizi... hepimiz bebeğimizi koklarız umarım.
Merhaba ben de ilk tedavimi haziran ayında olmuştum. Duygularım karışıktı. Umutluydum ama kendimi her duruma hazırlamaya çalışıyordum. Test sonucunu öğrendiğimizde değer düşük ama hamilelik değeri var. Dendi.
Umut bağladık. Değer hep arttı.
Tam güzel bir değere geldi derken düşük oldu 6. Haftada.. allak bullak oldum. İlaçların da etkisi vardı.
şaşkınlaştım, kendimde değildim.
Şimdi ikinciyi denemeye halim var. Dondurulmuşlarla Ocak ayı gibi düşünüyoruz. Çok sabırsızım aslında hemen önümüzdeki ay yapasım var ama işlerim çol yoğun. Biraz da kendimi hazırlayayım diyorum.
İlk denemede herkese söylemiştim. Rahat olayım düşüncesi ile. Her kafadan bir ses çıktı. Kafamı da karıştırdılar. Ben ümit etmek istemezken umut verdiler. Köyü bir şey değildi ama negatife alıştırmama izin verilmedi gibi. O zaman daha çok yıkıldım. Çok ağrılı kanamalarım da oldu. Kadın için ağır bir süreçmiş. Ağrısı, kanaması, sen mutlu haber beklerken bunlarla karşılaş..
İkinciyi denemekten korkuyorum bir o kadar da hemen şimdi hamile kalasım var. Sabırsızım. Bilmiyorum nasıl olacak.
Sevgiler hepinize, hepinizi çok iyi anlıyorum. Her düşüncenizi, her tepkinizi... hepimiz bebeğimizi koklarız umarım.
Evet dediginiz çok doğru. Biraz da çevre ve dr lar umut veriyo. Çevredeki herkez hissediyorum olacak şimdiden odasını filan düşünün diyor. Dr lar harika mükemmel filan diyerek umutlandiriyyo. Ben hayatım boyunca her işin mutlaka olumsuz yanlarını da düşünürüm bu yüzden bana hep negatif başlıyosun herşeye diyolar. Burada pozitif oldum çok umutlandım belki o yüzden bu kadar yıkıldım. Hayırlısı herşeyin. Şimdi insanlar doğal yoldan olur diyo ama bizim doğal da olmaz çünkü cinsel bişey de yok fazla. Sertleşme ve isteksizlik sorunu var eşimde. Artık isteksizlik bende de var. Keşke çevreye hiç bu kadar belli etmeseydim çocuk istegimi. Şimdi olmicak ve çevrenin bakışları beni daha çok uzecek. Keşke en baştan ben hiç istemiyorum filan deyip gizli gizli görseydim tedaviyi. Şimdi sanki herkes bana acıyo. Şimdiden soruyorar tekrar ne zaman tedaviye baslicaksin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?