Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Merhaba. Sizde soğan kürü yan etki gilan mi yaptı? Ya ben bu kuru düşünüyorum kıstın geçmesi için
Kanamam dün durdu. Yarın kuru yapabilirim ama yan etkisi oluyos yapmasam mi bilemedim
Evet canim adet bitince sogan kürü deneyim dedim 4 gun falan yaptım lekelenme oldu 3 gun falan ara verdim sonra tekrar denedim yine lekelenmem oldu bende bıraktım bir daha yapmadım. Incir kuru yapmadım ama incirin yumurta kalitesini arttırdığını duydum.

Evet ben bu ay şu kist için soğan yapcam sonraki ay da incir. Ama bahsettiğiniz lekeler sanki kötü değil gibi geldi bana hatta sanki içinizi temizlemiş olabilir mi

Evet ben bu ay şu kist için soğan yapcam sonraki ay da incir. Ama bahsettiğiniz lekeler sanki kötü değil gibi geldi bana hatta sanki içinizi temizlemiş olabilir mi
Belkide olabilir ben lekelenmelerden rahatsız olduğum için bıraktım siz bir deneyin insallah faydasını görürsünüz. İlaclardan dolayı iyice yıprandık zaten bende hergün sabah incir yemege çalışıyorum. Allah yardımcınız olsun

Size nasıl katılıyorum bilemezsiniz ...insanlar çektiklerini unutup öylece devam ediyor..

Kizlar bugun transferin 9.gunu az bisey kahverengi leke geldi...regli mi basliyor sizce
Gözünüz aydın muhtemelen tutunma dandır. Bende dört gözle bekledim ama bende lekelenme olmadı sonrada kimyasal gebelik oldu düştü. Inşaallah hayırlı haberlerini bizlede paylas

ben de mesela bu tedavimde daha fazla dinlenmek istiyorum. Transfer sonrası nasıl saklıycam bakalım. Misafir gelecek birisi bir yere çağıracak. Ne diyecem?

Ben de ilk 2 sene rahattım.. o zaman neden olmamış. Bıktım artık demesinler sen kafana taktığın için olmuyo diye. Bende hiçbir sorun yok ki olacak olsa olur. Ayrıca kafama hiç takmadığım zamanlarda da olmadı.
Hem nasıl takmıyım kafama takmasam nasıl çözücem bu işi?. Burada okuyorum herkes gibi yaşadıklarını yazan insanların da bebeği olmuş. Onlar da mı takmamışlar kafalarına şimdi? Her gün taktıkları belli, takmasalar buralara girmezler. Onların nasıl oldu hamilelikleri o zaman? Ay ben çok dolmuşum. Çok kızmışım da bişey diyememişim kimseye

ben de mesela bu tedavimde daha fazla dinlenmek istiyorum. Transfer sonrası nasıl saklıycam bakalım. Misafir gelecek birisi bir yere çağıracak. Ne diyecem?
Bahane bulacağız canım eşimlede konuştum söylemeyeceğiz bir aksilik olmazsa inşallah. Allah yardımcımız olsun inşallah hamile kalıp herkese ben hamileyim deriz. Bugün cuma bol bol dua edelim Rabbim bizide gör çektiğimiz çileyi gör hep sabrettik çok şükür ettik sana bebişimize sağ-salim kavuştur bizi

Size nasıl katılıyorum bilemezsiniz ...insanlar çektiklerini unutup öylece devam ediyor..
Ya canım sanki dünya kötülerin dünyası olmuş.insanlar benimde başıma gelir mi demeden hareket ediyor.hani isyan etmek istemiyorum ama kalbi kin ve fesatlık akan bi dolu insanın ne isterse olduğuna şahit oluyorum ya bir de ben istedim mi olur demiyorlar mı....

Valla ben saklayamadım canım.sonuçlarım hep negatif olunca şimdi acıyarak napcan şimdi bi daha denicen mi vs sorular karşısında yıldım bıktım usandım.ve artık soranlara eve bi kedi yada köpek alcam diyorum

Bugun 10.gun idrarda negatif cikti...kan verdim sonuc icin ogleden sonra arayacaklar...idrarda negatif olup kanda pozitif cikar mi sizce

yaa kızlar, benim eşimde, ilk evlendiğimiz zamanlarda siğiller vardı, benim zorum ve ısrarlarımla kıza kıza doktora gitti.. dediğine göre o zaman dr bunlarda bişey yok yaktırsak geçer demiş. hatta dedğine göre biyopsi de yapılmış. o zaman beni dr a götürmemişti. ben pimpiriklenip smear yaptırmıştım temiz çıkmıştı. ama siğiller bir süre önce tekrar etmiş (bana da hiç demiyo ben de farketmedim) 3-4 tane çıkmış yine. internetten baktığımda anladığım kadarıyla her siğil bir hpv..
Vallahi artık bişey de iyi olsun bari diyorum. Bu hafta kaan aydosta randevumuz var, ama o bu işin uzmanı değil gördüğüm kadarıyla.. Haftaya yine eşimle bi dünya cebelleşip iyi bi dr dan randevu alacağım, yine kavga kıyamet.. sanki benim sorunum için gidiyoruz. Çok yoruldum artık

Erkekler sorun kabul etmezler ve daha da sorun cikarirlar malesef...inan hepsi ayni...rabbim bizlere sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…