Evet acıbadem Bülent trast.. çok zor unutamıyorum
Kayseri acıbadem hastanesinde isim verirsem reklama girermi bilemedin.Sizin ki iyiymiş. Kim doktorunuz. Nerde tedavi oluyorsunuz.
Evet 5 dondurulmuş embriyom vardı benim malesef simdi elimde 1 tane kaldi onu deneyecegiz. Hep 2 adet transfer oldu hic tutmadı simdi 1 tane tutarmi şansım %50 gibi geliyor hayırlısı diyorum ama yinede bazen umutsuzluga düşüyorumSizin ki iyiymiş. Kim doktorunuz. Nerde tedavi oluyorsunuz.
Evet 5 dondurulmuş embriyom vardı benim malesef simdi elimde 1 tane kaldi onu deneyecegiz. Hep 2 adet transfer oldu hic tutmadı simdi 1 tane tutarmi şansım %50 gibi geliyor hayırlısı diyorum ama yinede bazen umutsuzluga düşüyorum
Tarifi yok . İçim İçim cok yanıyor . Göz yaşların kendiliğinden akıyor.
Maalesef öyle oluyor. Bir zaman sonra geçer. Kendini toparla, çalışmalara devam.
Ben kendiliğinden 3 kere hamile kaldım ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Yasta olunca artık bu sorunu çözsünler diye tüp bebeğe gittim ama o da yumurtalar iyi çıkmadı. Transfer bile olmadi. Her gebelikte sevinip test çubuğuna bakıp bakıp mutlu olup 1 hafta sonra yıkılmak daha beter. Kendini sucluyorsun oraya gittim ondan mi dinlenmedim ondan mi.. Kendini daha çok paralıyorsun. Eğer 30 lü yaşlardaysan hiç dert etme kendine bakarak kürlerle çocuğun olur Allahın izniyle. Dua edelim en büyük gücümüz bu.
Ben 15 bin harcadım toplamda . Nasip olmadı zatenSorununuz neydi sizin. Bende bülent tıraşı düşünüyordum 20 -25 harcadım demişti birisi burda vazgeçip bahceci ye gitmiştim.
Bence bu sefer daha temkinli olun. Eşinizin spermiyogrami yoksa yaptırın. Sayı ve m9rfoliji iyiyse sorun ondan kaynaklanmiyordur diye düşünüyorum. Sayı ve morfoloji sorunlu ise bence fsh, lh, testosteron gibi hormonlara bakririn kandan. Varikosel olup olmadığını sorun ürologa. Bir de Dna isteyin. Ama sayı ve morfoloji iyiyse bu sefer size bakılsın genetik teste filan. Ben öyle yapıyorum. Şu an eşimin tüm testlerini yaptık sayılır. Sperm ve morfoloji sorunlu hormonlarda ufak bi sıkıntı var. Ben de kendim için yaptıracağım ama 1 ayı aşkın süredir mütemadiyen leke oluyor. 4 cm e yakın kist olmuş. O gidince ben de genetik filan yaptıracağımPeki bundan sonra ne yapmalıyız sizce . Tüp bebekten sonra aşılama yapılması mantıklı mı siz ne düşünüyorsunuz
Hepsine bakıldı 2 defa histerekospi oldum esimdede sıkıntı yok denildi sadece embriyolar genetiğe gitmedi onuda doktorum gerek görmedi evet hastanede embriyolog transferden once yanıma geldi bana embriyolar cok iyi nasıl dondurduysam öyle çözüldüler hiç hücre kaybı yok dedi. Artık herşey kısmet bir türlü tutunmuyorlar.Inşallah olur. Tutunmayla ilgili bir problem mi var acaba. Yoksa embriyoların genetiği mi? Genetik testi veya pıhtılaşma testi yaptırdın mi?
Kist için ilaç vermedilermi genelde dogum kontrol ilaci veriyorlardı. Inşaallah kistini falan hallet yeniden başlarsınBence bu sefer daha temkinli olun. Eşinizin spermiyogrami yoksa yaptırın. Sayı ve m9rfoliji iyiyse sorun ondan kaynaklanmiyordur diye düşünüyorum. Sayı ve morfoloji sorunlu ise bence fsh, lh, testosteron gibi hormonlara bakririn kandan. Varikosel olup olmadığını sorun ürologa. Bir de Dna isteyin. Ama sayı ve morfoloji iyiyse bu sefer size bakılsın genetik teste filan. Ben öyle yapıyorum. Şu an eşimin tüm testlerini yaptık sayılır. Sperm ve morfoloji sorunlu hormonlarda ufak bi sıkıntı var. Ben de kendim için yaptıracağım ama 1 ayı aşkın süredir mütemadiyen leke oluyor. 4 cm e yakın kist olmuş. O gidince ben de genetik filan yaptıracağım
Aynı hastanenin başka dr una gittim. O estrofem midir nedir yine o ilacı verdi 1 hafta onu kullanıp kanamam kesilecek sonra tarlusal kullan demişti. Ama kanamam hala kesilmedi aradım dr u gun e 3 e çıkardı. O ilacı görmek bile istemiyoken yine başladım. Ya bana çok çok ilaç yüklendi. Hatta aynı hastanenin dr u olmasına rağmen bana senin zaten hormonlar çok yüksekmiş yani sana normal olup tedavi gören insanlardan bile az ilaç verilmesi gerekirken ekstra fazla ilaç verilmiş dedi. Ben bi daha dener miyim bilmiyorum. Ya burada fazla yazmak istemiyorum psikolojimi sizleei de uzmemek icin ama özetle çok yoruldum hayatta herşeyle savaşmaktan. Doğmamış bebeğe bile küstüm sanki. O da böyle yapıyosa napiim diyorum. Zor işte. Hayırlısı herşeyin ama şu an tek düşündüğüm şu yara kanaması gibi olan akıntının durması. 1aydan fazladır devam ediyoKist için ilaç vermedilermi genelde dogum kontrol ilaci veriyorlardı. Inşaallah kistini falan hallet yeniden başlarsın
Aynı hastanenin başka dr una gittim. O estrofem midir nedir yine o ilacı verdi 1 hafta onu kullanıp kanamam kesilecek sonra tarlusal kullan demişti. Ama kanamam hala kesilmedi aradım dr u gun e 3 e çıkardı. O ilacı görmek bile istemiyoken yine başladım. Ya bana çok çok ilaç yüklendi. Hatta aynı hastanenin dr u olmasına rağmen bana senin zaten hormonlar çok yüksekmiş yani sana normal olup tedavi gören insanlardan bile az ilaç verilmesi gerekirken ekstra fazla ilaç verilmiş dedi. Ben bi daha dener miyim bilmiyorum. Ya burada fazla yazmak istemiyorum psikolojimi sizleei de uzmemek icin ama özetle çok yoruldum hayatta herşeyle savaşmaktan. Doğmamış bebeğe bile küstüm sanki. O da böyle yapıyosa napiim diyorum. Zor işte. Hayırlısı herşeyin ama şu an tek düşündüğüm şu yara kanaması gibi olan akıntının durması. 1aydan fazladır devam ediyo
Benim transfer oldu. Hatta dr transfer günü embriyoların harika iki tane koyayım mi dedi. Tabii dedim. Hadi hayırlı olsun dedi göz yaşlarımı tutamadım. Ama olmadı işte. Şimdi 1 embriyo daha kaldı. Ama istemiyorum onu. Ilacsiz koyacaklarsa tamam ama kabul etmiyolar. Benim süreç mayısta başladı transfer ağustosta oldu. Çünkü çok şişmiştim zaten hormonlarım çok yükselmişti. Bence benim şu anki şikâyetlerimin sebeplerinden biri de rahmimi fazla kalinlastitdilar. Çünkü rahim kalınlaştırma ilaçlarından önce zaten kalınlık 14 idi. Sonra bi de ekstra ilaç yüklendi kimbilir ne oldu ki transfer için 9 bile süpermiş demişti dr. Bence kistin düşememe sebeplerinden biri de budur. Bu kıstın sebebi de almadıkları yumurtalarmış. Bunu kendileri de teyit etmişti son gittiğim dr da öyle söylediTransfer olmuş muydun canım. Yoksa opu 'dan sonra mı bu şikayetlerin. Ilaclarin etkisi fena, benim göğsümde sivilce gibi biseyler cıktı. Muhtemelen fazla hormondan
Al benden de o kadar artık umutlarımızı kırdılar. Ben kendim deneyeceğim bir süre Allah nasip ettiyse zaten her türlü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?