Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Insan işte tutmayınca bir sebep arıyorsun neden olmadı diye. Embriyoları genetiğe gidip sağlıklı olanlarla yapılan transferler genelde tutuyor gibi geldi bana o yuzden bizimkiler de gitseydi acaba sonuç değişimiydi diye düşünüyorum. Hayırlısı kısmet böyleymiş

Merhaba arkadaşlar bufun benim de transferimin 8. Günü. Endrometriozis hastasiyim. Şuan endo odaklı agrilarim var o yüzden şimdiden negatife hazırladım kendimi
Ah canım yasa bende endo hastasıyım. Aylarca kisti baskıladık ama transfer olduktan 2 gün sonra başladı lanet ağrıları, o ağrıdıkça insanın içi yanıyor yine mi tutmayacak diye bilirim

Ahhh canım yaa kıyamam. Bende transferden 1 hafta sonra başlıyor aynı durum

Bende oluştu bu durum canım. Bir gün bebeğim olacağına inancım var ama sanki o gün çok uzaklarda. Tedavilere devam ediyorum ama sadece tedavi modundayım artık. Sonuca odaklanamıyorum bile, bi tedavinin içindeyken bu da olmazsa şunu denerim diye planlar yapıyorum

Ahhh canım yaa kıyamam. Bende transferden 1 hafta sonra başlıyor aynı durum
Senin kaçıncı denemen olacak Allah kısmet ederse. Bir daha hiç olmayacak hissinden bir türlü kurtulamiyorum. Allah bize güç versin kese görmek kalp atışı duymak acaba kız mı erkek mi merak etmek ne kadar uzak geliyor

Benim 4.denemede negatif oldu. İşin kötüsü kistlerim baskılandığı histeroskopi yapıldığı için en yakın zamanda hemen dondurulmuşları koydurmam lazım ama bu kafayla nasıl olacak bilmiyorum. Aynen cnm hiç kendimi hamile olarak bile hayal edemez oldum işin kötüsü olmadıkça isteğinde gitti, zihnim kendimi teselli için boşver çocuk bakımı zor zaten siz eşinle mutlusunuz zaten vs gibi saçmalamaya başladı

Kızlar özel terapilere vercek bütçem malesef yok ama devlet hastanesinde psikiyatriste randevu aldım belki pskiolağa sevk eder belki faydası olur ya da illaki özelde terapi al derse bütçemizi zorlarız vs.... Bi umut bi de bunu deneyeyim dedim

Bende canım tv de bebek bez reklamı falan çıkınca odadan çıkıyorum bebeklerle ilgili şeyler gorunce ağlamak geliyor hayırlısı olsun bakalım. Histerekospi den sonra hemen trasfer olman iyidir fazla bekleme rahim temizlenmişken tutma olasılığın artar. Trasfere normal bir günmüş gibi git kafandan at hatta günlük işlerine dön. Ben tekrar denersen öyle yapacam günlük hayatıma dönecem bazıları otobüsle işe bile gidiyorlarmış. Bizde öyle yapalım yok gibi davranalım

Ben transferden sonra hic umursamadim dikkat etmedim. Normal hayatima devam ettim. Bu sefer de acaba benden dolayi mi tutmadi diye sorguluyorum. Valla bu is iki ucu b.klu degnek. Olacaksa oluyo iste olmayacaksa olmuyo.

Ben transferden sonra hic umursamadim dikkat etmedim. Normal hayatima devam ettim. Bu sefer de acaba benden dolayi mi tutmadi diye sorguluyorum. Valla bu is iki ucu b.klu degnek. Olacaksa oluyo iste olmayacaksa olmuyo.
Ay canım ya bilmiyorum bahaneler cok malesef. Olmayınca olmuyor hasta gibi yattım tutmadı, hergün yürüdüm yemek yaptım yine tutmadı offff ne yapalım bilmiyorum.Allah'a sığınıyorum dua ediyorum başka yapacak birşey kalmadi. Rabbim büyük hayırlısı

Ben ikisini de denedim cnm hiç alakası yok sakın kendini suçlama

İşte o imkansız gibi ya keşke gazozumuza ilaç atıp bayıltıp haberimiz yokken transfer yapsalar

İşte o imkansız gibi ya keşke gazozumuza ilaç atıp bayıltıp haberimiz yokken transfer yapsalar
Hahaaa güldürdün beni. Ya zaten trasfer 11 de deniyor gidiyorsun saatinde almıyorlar 1 saat bekle idrara şıkışıksın zaten geril geril ameliyathane hane buzdolabı titre titre idrar kaçtı kaçacak Rabbim bize dogal yoldan versede kurtulsak

Benim son gittiğim merkez Allahtan çok dakik, hiç bir işlemde bekletmediler. Muayene randevularında bile genelde tam saatinde aldılar. Ama dediğin gibi bekletilmek zor oluyor

Mrb kardeşler hepimize geçmiş olsun.bende ikinci tüp bebek tedavimden eli kolu bomboş dönenlerdenim.ilki ikiz oldu biri düştü diğeri 10.haftada kalbi durdu kürtaj.ikinci gene iki embriyo bu sefer kimyasal oldu iki hafta geçti üzerinden ve ben yeni yeni kendime gelebildim yada iyiyim diyorum eşim daha fazla üzülmesin diye.maddi manevi tükendik elimizde hiçbişey yok hala borçlarla uğraşıyoruz.3.yü denemeye ne gücüm ne cesaretim var.günlerdir ağlama krizleri geçiriyorum nefes alamıyorum çok çaresizim sürekli ölümü isteyip bu ızdıraptan kurtulmak istiyorum sanki dünyada yapacak hiçbişeyim kalmamış gibi hissediyorum. Sizler nasıl toparladınız nasıl hayata tutunabildiniz ben neden böyleyim

Tek değilmişim herkes aynı durumu yaşıyor ve hepimiz aynı düşünüyoruz..
Karnımda bebek taşımak o kadar imkansiz geliyorki biri hamilesin dese düşer bayılırım sanırım..
O kadar uzakki o kadar imkansız ki..
Rabbimin verdiği de vermediği de imtihan tabiki.. Ama neden bu kadar olumsuz düşünüyorum bilmiyorum...
Sonuçta rabbim ol derse olur mucize onun elinde.. normal hamilelikle zor ulaşılmış hamilelik ve bebek aynı değil olamaz...
Ben artık çok yoruldum ve akışın a bıraktım.. bunca yıldır kendimi yıprattım elime hiç bir şey geçmedi..
Piskolojik teravi görüyorum ve şuan önce BEN diyorum...

Canım benim agla tabi ama okadar fazla aşırıya kaçma Allah a sığın bol bol dua et Rabbim mutlaka sabır veriyor. Biz burdayız her zaman yaz içini dök biz dinleriz yazarız boyle böyle iyilesecegiz canım. Bu aralar ben sadece sevdigim insanlarla vakit geçiriyorum muzik dinliyorum bol bol dua ediyorum Rabbime. Lütfen iyi ol

Canım benim cok iyi yapmışsın once kendin tabiki sen iyi olursan herkes iyi olur. Ben sevdigim beni anlayan insanlarla konusup onlarla dertlesiyorum. Atlatacagiz Allah'ın izniyle

Canım benim 1.ci tüp bebek negatif oldu..
Sonra sende sorun var tüplerini iptal edeceğiz yoksa tüp bebek bile tutmaz dediler... hastanede yere oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım.. allahım ben artık dayanamıyorum umudumu alma benden diye.. gelen geçen bana bakıyordu yazık diyordu...
Ameliyat 1 ay önce oldum mecburiyetten..
Bi kadın için en zor bi durum bu bundan sonra senin normal yolla çocuğun olmaz dediler.. Ameliyat an sonra bir tüp çok iyimis onu bırakmışlar ve normal yolla da olur artık dediler.. beklemedeyiz şuan artık umut etmiyorum.. zaman lazım çünkü çok çok yıprandım...
Hepimiz zor şeyler yaşıyoruz ama hayat devam ediyor umut hep var allah ol derse olur inşallah...

Ama neden kendinizi böyle koyverdiniz ki. Kaybınız büyük anlıyorum ondan içiniz yanıyordur elbet ama ölmeyi istemek olmaz ki... Eşinizi hiç mi sevmiyorsunuz ya da anne babanızı kardeşlerinizi? Onlardan vaz mı geçiyorsunuz sahip olamadığınız evlatlar için. Size birşey olsa onların yaşayacağı üzüntüyü hiç mi düşünmüyorsunuz. Çocuk isteyene kadar mutlu değil miydiniz, şimdi de sanki çocuk istemeyen günlerimizde ki devam edicek mecbur hayata. Üzülmek, ağlamak hepimizin hakkı, kolay değil yaşadıklarımız ama ölüm düşüncesini çıkarın lütfen aklınızdan; bizim derdimizin dermanı ölüm değil. Gün doğmadan neler doğar, tüp bebek için para toparlamaya çalışırken bi gün bi bakmışsın doğal yoldan oluvermiş. Mucizelerin sahibi Rabbimize inancımız bu kadar az mı ki ümidimizi keselim... (Telkinlerim başta kendim için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…