• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek stresi

Deniz derya

BEN HAYAL KURMADIM. DUA ETTİM !!!
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
170
170
23
33
Slm lar hocam ben allahın izniyle tüp bebeğe başlıycam . Fakat 31 gündür Regl olamıyorum. Stresten sanırım . 4 kez idarar çubuk test yaptım ve sonuç negatif. Alternatif tıp la bitkiler ve bazı kürleri ile regl söktürücü kullansam olurmu ... Ne yapmamı önerirsiniz. Ben ilaç kullanmadan doğal yollarla regl olmak istiyorum .

Evet başka çare kalmadı ve tarlusal kullandım. Şuan ilaç bitti ama hala regl olmadım.. hastaneye gittim iki ay oldu olmuyor diye 4 cm büyüklüğünde kist olduğunu söylediler . Hala bi heyecanla bekliyorum. Regl olur olmaz tüp bebek için başlıycam bu ikinci deneme olucak . Allah herkese yardım etsin sırasıyla da bana ....

Cok zor bende 3 denemeyi yapmayi korkuyorum malesef bende ilacsiz adet olmuyorum bende hemen her kuru denedim gene olmadi ilaclardanda biktim kulaninca sinirli agresif oluyom alah yardimcimiz olsun

Slm lar hocam ben allahın izniyle tüp bebeğe başlıycam . Fakat 31 gündür Regl olamıyorum. Stresten sanırım . 4 kez idarar çubuk test yaptım ve sonuç negatif. Alternatif tıp la bitkiler ve bazı kürleri ile regl söktürücü kullansam olurmu ... Ne yapmamı önerirsiniz. Ben ilaç kullanmadan doğal yollarla regl olmak istiyorum .
merhabalar : yapılacak usg ve hormonal degerlendırme ıle bu gecıkme acıklıga kavusturulmalı.Bol sans dılerım.

Back
X