Tüp bebeğe devam etseydim yusuf aytaç tohmaya gidecektim bahçecideymiş hacettepe hematoloji doktorum önerdi kendisini yüksek lisans sınıf arkadaşıymış. Vitamin konusunda da biraz pahalı ama değer dersen kullandığımı önereyim canım felixon woman ve magnomega(balık yağı)negans markasının vitaminleri 3 ay kullandım. Transfer sonrasında gebelik için olan takviyesine devam ettim onun içinde ayrıca omega3 var. Balık yağı yumurta kalitesini etkiliyor bu markanın vitaminleri çok iyi. Okuduysan yazımı yumurtalarım aa kalitede döllendi. Bu vitamin desteğinin erkek için olabı da var toz suya karıştırılıyor 30 tane var içinde. Balık yağı da 1 aylık. Transferim negatif geldi şimdi anlıyorum ki doktordan kaynaklı negatifti. Ama ben gebelikte kullanılacak takviyeye devam ettim fazladan almıştım çünkü tekrar transfer deneyeceğim için bırakmak istemedim ve doğal yolla gebe kaldım. Vitaminin faydası oldu mu bu duruma dersen Allah biliyor :) ama bence oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…