Emin olun tüp bebek yaptırmak zorunda kalanların bir çoğu normal olacağına inandı ben dahil. Elbette kimse dışarıdan hormon almak istemiyor çok iyi anlıyorum yaşamış birisi olarak ama şöyle düşünün sadece siz değilsiniz bakın burda bile bir sürü insanla bir araya geldik ne hoş herkes aynı amaç için çabalıyor üstelik birkaç kez.. bu durumda doğal yolla olmasına açıkçası mucize diyorlar keşke o mucize olsa isterim tek tüp kapalıyken doğal yolla olması daha zor oluyor hastaneden ilaçlar için rapor çıkartabileceğinizi biliyor musunuz

Bende çok anlamıyorum bu işlerden ama doktor öyle söyledi yaşın daha genç olduğu için az ama kalitelı yumurtaların var dedi zaten 35 yaşında menopoza da girersin dedi
Ha işte dediğim şey amh değerine göre yumurta sayısı güzel kalitesiyse oluşan embriyoyla belli olur iğneler acıtmıyoor bee vallahi acıtmıyor korkmayın

Teşekkür ederim inşallah bir mucıze olur rabbım bekleyen herkese tattırsın annelik duygusunu inşallah
raporu bılmıyorum hayır

Teşekkür ederim inşallah bir mucıze olur rabbım bekleyen herkese tattırsın annelik duygusunu inşallah
raporu bılmıyorum hayır
Maddi durumlardan dolayı ertelicez dediğiniz için ben özelde yaptırdım ama devlette rapor çıkıyor ilaçların ücretinin bi kısmını devlet ödüyor gibi şeyler var devlette yaptıranlar var mı kızlar bilgi verir misiniz nasıl oluyor

Bugün yaptım 6. Gün kan tahlili pozitif çıktı şükür de ne bileyim erken öğrenmek iyice stres yaptırdı ya düzenli artış olacak mi diye
çok sevindim hayırlısı olsun darısı benim ve bizim gibi bekeleyen tüm arkadaşlarımızın başına .test yaptığınız 6.gün transfer günü dahilmiydi.ve kaçıncı gün embriyosuydu

Merhaba ben devlette devlet destekli tüp bebek tedavisindeyim bizim direk tüp bebeğe yönlendirildik azospermiden dolayı bekleme şansı olmadığından hemen başladık ama başlama süreci bile 7 8 ay sürdü eşim ürolojiye ben kadın doğum tüp bebek merkezinde hsgler semen testleri kan testleri derken baya vakit geçti şimdi transfermin sonucunu bekliyorum ben devletten çok memnun kaldım ilgi alaka muayeneler çok güzeldi. Pazartesi günü kan vereceğim bakalım sonucum ne olacak yaşımdan ve ilk transferden kaynaklı tek embiryo transfer edildi. Heyecanla bekliyoruz. İlaçların devlet %70 ini karşılıyor önce ödüyorsunuz sonra geri alıyorsunuz şeklinde ilerliyor transfer ücretleri yok dondurma ücreti var. Tüp bebek 1. Denemede 16 bin tlye yakın ödeme var 2. 3. Ödemelerde daha az tutuyor. Ancak şartları var maksimum 40 yaş kadın ve erkekte. Bir kişi mutlaka sgklı olmalı evlilik süresi 3 yıl. Ancak bu süreye kişilerin testleri eğer çok kötüyse beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Bence en yakın tüp bebek merkezine gidip detaylı bilgi alın. Benim ilk tercihim araştırma hastanesi oldu şansımada doktorlarım çok iyi. Ben çok memnunum şimdi transfermin sonucu için gün sayıyorum

Umarım her şey güzel olsun benim doktorum da 2. Veya 3. Olumsuz transfer sonrasında yapılacak kan testlerini ve kanda karyotip analiz testi yaptırmamı istedi baştan bi görelim bunları şansa bırakmayalım diye bunları ankarada yaptırdım şimdi sonuçları bekliyorum bunların sonucuna göre sanırım Histeroskopi isteyecek ocak gibi tekrar denicem bende güzel haberleri vermeyii çok istiyorum inşallah siz de alırsınız bebek haberinizi

Eklentiler

• IMG_7197.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_7192.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 57
Eşim eve gelirken erken test almış 10. Gündeyim transferimin 5. Gün embiryosu var yok gibi yine. Pazartesi kanı bekleyeceğiz..

Eklentiler

• IMG_7197.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_7192.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 61
Eşim eve gelirken erken test almış 10. Gündeyim transferimin 5. Gün embiryosu var yok gibi yine. Pazartesi kanı bekleyeceğiz..
Canım sabah yapsan daha net çıkardı bende dün böyleydim daha silikti hatta dün bende atmıştım sabah tekrar yaptım daha net çıktı gece hsg hormonu daha çok salgılıyor kalıyor idrar içimizde gün içinde akşama kadar sık idrara çıkıyoruz

Ya açıkcası fitil yapıyoruz günde 6 tane idrara bulaşmadan yapabileceğimiz en uygun saat bu gibiydi yinede azda olsa ne yazıkki karıştı. Sabah ilk idrarla yapmak ilacı çok karıştırır diye çekindik

Bu dün akşam yaptığım yanınada sabah yaptığımı koyayım bir dk
Elimde normal bi kit daha var sabah ilk idrarla yaparız belki ama işte az önce fitil yaptım sabaha kadar ayağa kalkmadığım için fazlası atılmıyor sabah idrara girince akmaya başlıyor fitilin kalıntısı haliyle idrara sıkışık olunca önce temizle sonra yap falan yine karışma ihtimali olabilir
Bende gece dedim yok ama sizin benimkinde de belli çıkmış var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…