E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım eğer bebek sağlıklı değilse sorun olmuyor
1 çocuk sahibi olman etken olurdu ama malesef şuanda melek oldu
istersen maya tüp bebek merkezini ara ve osman hocayla görüş
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
sigorta süresi 900 iş günü yazıyor ..bütün aranan şartlar bende mevcut işte o soru kafamı kurcaladı...valla canım 2 aşılama denenmiş olmalı ki sen 4 kez denemişsin.3 yıllık evli olman gerekiyo ve 23 yaşını doldurmuş olman gerekiyo.ama heralde bunların hepsi sende mümkün.bide eşinin kaç yıllık sigortalı olduğu önemli ama kaç yıllık olduğunu hatırlamıyorum.raporu elde etmek içinde testler yaptırdım ben...
sağol canım cümlemizin Allah yardımcısı olsun... sonuç alınmamış olmak diyince kafam karıştı gerçi 2 aşılama diyor ama ben 4 aşılama +tekrarlayan düşükler ve erken doğum...Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inş.. aslında korkularım var içimde ama bir yerden başlamak lazım tedaviye böyle beklemekte olmuyorr...
sigorta süresi 900 iş günü yazıyor ..bütün aranan şartlar bende mevcut işte o soru kafamı kurcaladı...
teşekkür ediyorum arkadaşlar ilgilendiğiniz için..a.s.
ben rapor aldım ve bugün param yattı hesabıma. 900 iş günü aralıksız çalışmak ve meslekte 5.yılına girmiş olmak şartı var. "sonuç almak" derken sağlıklı bir evlattan bahsediliyor.eğer çocuğun varsa para alamıyorsun. 3 yıldan kasıt 3 yıllık evli olma süresi kastedilmiştir mutlaka.
şimdi kafam karıştı ben raporu çıkarttım elimde nereye vericem de parayı nerden alıcaz yada nasıl hesaba yatıyor..biraz açıklayıcı yazabilirmisiniz acaba ????
ben rapor aldım ve bugün param yattı hesabıma. 900 iş günü aralıksız çalışmak ve meslekte 5.yılına girmiş olmak şartı var. "sonuç almak" derken sağlıklı bir evlattan bahsediliyor.eğer çocuğun varsa para alamıyorsun. 3 yıldan kasıt 3 yıllık evli olma süresi kastedilmiştir mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?