Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Tedavi Süreci

UMUDUN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
869
1.499
133
Ankara
Merhabalar, ben tüp bebek tedavisine başladım. İgnelerimin 4.gunundeyim. Yaşım 38, iki düşük, bir aşılama geçmişim var. Bugün tsh sonucun 4.5 çıktı en son sınır 4.2.. moralim bozuldu biraz..inşallah ertelenmesi tedavim..

Allah yardımcınız olsun, düşükler kaçıncı haftada oldu?

Çok teşekkür ederim. İlk bebeğim 10 haftalikti aniden kalbi durdu. Diğeri bebek oluşmadı kesesi vardı O da 8 haftalık falandı. Çok uzulduk şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benim de 14.haftada kalbi durmuş. Çok zor bir imtihan

Merhabalar, ben tüp bebek tedavisine başladım. İgnelerimin 4.gunundeyim. Yaşım 38, iki düşük, bir aşılama geçmişim var. Bugün tsh sonucun 4.5 çıktı en son sınır 4.2.. moralim bozuldu biraz..inşallah ertelenmesi tedavim..
Merhaba, burada bir arkadaş sanırım tedavide kullanılan ilaçların tsh da yükselmeye yol açabildiğini ancak düzeldiğini yazmıştı diye hatırlıyorum ama yanlış bilgi vermek de istemem. Umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Merhaba, burada bir arkadaş sanırım tedavide kullanılan ilaçların tsh da yükselmeye yol açabildiğini ancak düzeldiğini yazmıştı diye hatırlıyorum ama yanlış bilgi vermek de istemem. Umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Evet ben de öyle bir şey okumuştum. İnşallah ilaçlardandir. Yarın randevum var. Sonucu yazarım. İyi dilekleriniz ve olumlu cevabınız beni rahatlattı .cok teşekkür ederim :KK200:

Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benim de 14.haftada kalbi durmuş. Çok zor bir imtihan
Çok üzüldüm Allah'ım bir daha size de yasatmasin. Gerçekten çok zor bir imtihan. İnşallah sağlıklı çocuklarımızı o çağımıza almayı Allah'ım nasip eder. Ne kadar oldu bebeğinizi kaybedeli?

Çok üzüldüm Allah'ım bir daha size de yasatmasin. Gerçekten çok zor bir imtihan. İnşallah sağlıklı çocuklarımızı o çağımıza almayı Allah'ım nasip eder. Ne kadar oldu bebeğinizi kaybedeli?

Yarın tam beş hafta olacak. Yaşasaydı 6 buçuk aylık olacaktı.. Düşünceler bitmiyor. Rabbim in muhakkak ki daha güzel bir planı vardır diyorum bizler için. Hakkımızda hayırlısı canım

Canım benim daha tazeymis kaybın. Allah'ım sabır versin. Benim yıllar geçti ilki 6 yaşında diğeri de 2 yaşında olacaktı. Aynen dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı olsun. Kesinlikle her şeyde vardır bir hayir Allah yardımcımız olsun

Çok teşekkür ederim. Evet ben de öyle bir şey okumuştum. İnşallah ilaçlardandir. Yarın randevum var. Sonucu yazarım. İyi dilekleriniz ve olumlu cevabınız beni rahatlattı .cok teşekkür ederim :KK200:
Rica ederim ne demek, yarın sonucu mutlaka yazın aynen, doktor tabi daha net bilgi verir, belki bizim için de faydalı olur.

Bugün doktora gittim Kan tahlilini tekrarladı. Sonuç 3lerde Çok şükür bu sonuç normalmiş. Niye 2 gün arasında bu kadar fark var anlamadım neyse bakalım hayırlısı olsun

Sonucu hemsire söyledi çok bir açıklama yapmadı böyle farklılıklar tahlil yapılan yere göre degisebilir dedi. Bugün 10. gunumdeyim yarın yine kontrol belki cumartesi toplama olabilir. Bakalım inşallah hayırlısı olur. Evvelsi günkü kontrolde 7 yumurta istenilen olgunlukta bilmiyorum kaç tane toplanır. Akışına bıraktım artık Siz tedavi sürecinde misiniz?

Sonucu hemsire söyledi çok bir açıklama yapmadı böyle farklılıklar tahlil yapılan yere göre degisebilir dedi. Bugün 10. gunumdeyim yarın yine kontrol belki cumartesi toplama olabilir. Bakalım inşallah hayırlısı olur. Evvelsi günkü kontrolde 7 yumurta istenilen olgunlukta bilmiyorum kaç tane toplanır. Akışına bıraktım artık Siz tedavi sürecinde misiniz?
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz. Ben 1 buçuk ay önce laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum, bu ay dinlenip Ocak gibi tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Siz hangi merkezde tedavidesiniz?

Ben de histeroskopi oldum iğnelerden önce. Centurum Tüp Bebek merkezinde yaptırıyorum inşallah sizin de tedaviniz hayırlı olur.

Amin, çok teşekkürler, iğnelerden dolayı yan etki oluyor mu bu arada, işten izin almak gerekir mi onları düşünüyorum.

Back
X