Tüp bebek tedavisi gorenler

Uzun ama acıklayıcı olmus canım eminim yazamadugın cok sey vardır
Yok detay atlamadan yazdım canim için rahat olsun diye böyle açıklamalar a denk gelmemiştim ben hiç elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum soranlara

Git sakın ihmal etme ne olursa olsun asla da pes etme lütfen güçlü ol ki bebeğin senin onu ne kadar istediğini bilsin gelsin bı an önce kuzum
İnşallah canım cokkkk istiyorum onun ıcınde cok cabalıyorum bı cok insan gibi ınsallah Bı gun bende sende ve hayalini kuran herkes o duyguyu tatar

Tedaviye baslayınca sogan suyu ıccem nasıl olur acaba ters tepki olurmu cok guzel yumurta uretıyo ıcmelımıyım yoksa sadece doktorun verdıgın mı kullanmalıyım
Canim yumurta üretmek diye bisey yok cunku biz daha anne karnindayken ömür boyu kullanacagimiz yumurtalarimiz hazir olmus oluyo.sperm gibi surekli olusturulan bisey degil.soğan suyu da şöyle cok guzel iltihap sökücü.ama hamilelik baslangicinda embriyoyu yabanci madde olarak görüp attirabilir.ben mesela pcoslu oldugum icin aylarca adet gormem.sogan suyu cok duydum ama adet gecikmesinden hamileligimden haberim olamayacagi icin bilmeden düsüge ya da kimyasal gebelige sebep olma korkusuyla hic icmedim..umarim yanlis anlamazsin.icin ne sekilde rahat edecekae oyle yap tabiki ben sadece bildigim kadarini anlatmak istedim.allah gonlune gore versin

Amin canım benim cok tesekkur ederim

Aslında bılıyorum yumurta uretmek olmadıgı her ay 1 tane yumurta olurken onu ıcınce 3 tane oldu onu demek istedim aslında canım

Aslında bılıyorum yumurta uretmek olmadıgı her ay 1 tane yumurta olurken onu ıcınce 3 tane oldu onu demek istedim aslında canım
Sana tavsiyem bitkisel biseyler deniceksen tedavi gormedigun aylarda dene.tedavi suresince sadece ilaclarini kullan ve dr dediginin disina cikma.ilaclarin etkisini azaltan ya da yan etkiye sebep olan cok ot çöp var.maddi manevi sıkıntılı gececek bi süreci kulaktan dolma seylere feda etmek riskine girme derim:)

Canım öncelikle inşallah hamilesindir bende Şubat ayında adet olunca tüp başlıcam aciksaci korkuyorum tutarmi tutmazmi diye ve eşim azosperm hastası acaba eşime herhangi bi tedavi uygulanmadan mi tüp bebek olucak yoksa tedavimi olucak o düşünce beynimi yiyor binada beş yildir bekliyoruz ve devlet hastanesinde yapıcaz zeynep Kamil Hastanesinde siz nasl ilaçlar kulandiniz

Canım azosperm konusunda bi bilgim yok ama önlem alacaklardır illa ki diye tahmin ediyorum yumurta uyarıcı iğneler kullandım gonalf 450 bide karından yapıştırıcı clımara forte yapıştırıcı verdi rahim kalınlaşsın diye estrofem corasprin verdi transferden sonra da progesteron iğne 10 haftalık oluncaya kadar kullanacaksın dedi estrofem ve folik asit ile devam ediyorım hala şuan çarşamba kontrolüm var keseyi göreceğim inşallah hakkında hayırlısı olsun gönlündeki muradını tez zamanda versin

Tesekkur ederim canım benim sagolasın

Kızlar bu ay ttansferim olcakti fakat ilaçlar yan etki yaptı ilk ictigimde bıraktım ilaçları ilaç içmeden rahim duvarının kalınlaşmasını bekleyeceğiz bu şekilde transfer yapilan yorumu hic okumadim. benim hamile kalmak ile ilgili sorunum yok 3 defa hamile kalbildim zaten ama bu şekilde sonuç alır miyim bilmiyorum. Bu arada genetik incelemeli tup bebek yaptırıyoruz.

Merhaba usenmeden hepsini okudum benzer seyleri yasamisiz. 3 defa asilama oldum tutmadi meger benimde tuplerim kapaliymis. Ben yurt disinda yaptiriyorum prosedure gore ilerledigimiz icin 3 asilamadan sonra diger asamalara geciliyor. Neyse benim sag tarafimi %50 diger tarafimida hic acamadi nihayetinde ocak ayinda tup bebek tedavime basladim 3 gun oldu ignemi vuruyorum hali hazirda 3 yumurta olmus. Merakla sonucu bekliyorum insallah olur. Sizde saglikla buyutun evladinizi.

Asla umutsuzluğa kapilmayin lütfen ben o kadar umutsuzdum ki anlatamam ama dün betada değerimi gördüm yarın tekrar gideceğim değere bakmak için doktorum güzel değer dedi demem o ki umutsuz olma lütfen olcak inşallah Allah'ın izniyle güzelce rahatça ol stres yapma

Canimm olcak inşallah asla umutsuzluğa kapilma ben çok umutsuzdum 1 embriyom 4 günde durdu haberi gelince acaba içimdekiler dedim ama şükür değer gördüm dün ihmal etmeden vur iğneleri ilaçları ve sana tavsiyem 12 gün test yapma ben dün beta da gördüğüm halde şimdi test yaptım 2.cizgi silik çıktı transfer sonrası hiç test yapmamıştım iyikide yapmamışim umutsuz olacaktım yoksa

Insallah tutar cok yoruldum cunku bundan once asilama maceram laparaskopi maceram oldu insallah bu defa o kadar uzamaz. Hayir test yapmam doktorum kiziyor kendim test yaptigimda saglikla kucagina al insallah darisi basimiza.

Merhaba elimde 2020 yılının ocak ayında aldığım 3 kutu oksapar var şuan tüp bebek transferi olacak salonumda duruyordu kullanabilir miyim bozulmusmudur kızlar..

Hanımlar ben Aralık ayında transfer oldum hamd olsun tuttu. Lutinus kullanıyorum ama fazla stoklarımışım elimde fazladan 2 3 kutu var. Bulamayan yada almak isteyen olursa özelden yazabilir. Daha uygun fiyata vereceğim.

Tedaviye baslayınca sogan suyu ıccem nasıl olur acaba ters tepki olurmu cok guzel yumurta uretıyo ıcmelımıyım yoksa sadece doktorun verdıgın mı kullanmalıyım
Tedavin başarılı sonuçlansın inşallah. Bence doktoruna danışmadan hiç bir kür uygulama. Bana kür filan sakın yapma dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…