ben 22.06.2013 tarihinde transfer oldum 2 tane embriyo transfer edildi ama 12. Gün beta hcg testim 95 çıktı 14.gün 142 çıktı şimdi doktorum 16.gün tekrar baktır dedi bana göre değerler yavaş ilerliyor bildiğim kadarıyla en az iki katına yükselmesi lazım bu şekilde yavaş ilerleyip sağlıklı gebelik elde eden varmı acil yardım görüş ve önerilerinizi bekliyorum allah rızası için....
ilk günler tam iki katı yükselmeZ bence değerin iyi gibi inşş sağlıklı bir gebelikle kucağına alırsın bebeğini
inşallah canım senin dediğin gibidir inan çok endişeliyim
haklısın endişelenmekte ama zaten tüp bebekte (aslında tüm gebeliklerde böyledir ama biz tüp bebek has biraz daha hasasız bu konuda )kese ve kalp atışlarına kadar oh be diyemiyor insanlar sen stres yapma bence değerlerin gayet iyi zaten ilk zamanlar %60 olması iyi giden bir gebeliğin işaretidir
ama bizim %60 ierleme yok galiba %50-40 gibi bilmiyorum canım bir nebzede olsun içim rahatladı allah razı olsun
ilk günerde olabilir sen kendini skma sakın inşş sağlıklı bir gebeliğin vardır önemli olan bu yükseliş her bünyeye göre değişir bir sonraki betan yarın sanırım inşş seni ve dr menun ecek bir sonuç alırsın
Canim ilk once hayirlisi olsun bence endiselenme 12 cu degerin 40 olsaydi ozaman tedirgin ol derdim ama masaallah herkezin degerleri yuksek olcak degil ya enim 11 gun 89 14 cu gun 164 yani bak okadar yuksek degil allaha emanet kiymetlilerimiz insallah muradina melegine kavusursun.[/Q
çok sağol canım zor bi durum gerçekten allah hepimizin hakkında hayırısını versin beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok
Canim ilk once hayirlisi olsun bence endiselenme 12 cu degerin 40 olsaydi ozaman tedirgin ol derdim ama masaallah herkezin degerleri yuksek olcak degil ya enim 11 gun 89 14 cu gun 164 yani bak okadar yuksek degil allaha emanet kiymetlilerimiz insallah muradina melegine kavusursun.[/Q
çok sağol canım zor bi durum gerçekten allah hepimizin hakkında hayırısını versin beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok
ARKADAŞIN SÖLEDİKLERİNE KATILIYORUM DUA ET VE YARINI BEKLE GÜZEL AHBERLE GEL İNŞ
ARKADAŞIN SÖLEDİKLERİNE KATILIYORUM DUA ET VE YARINI BEKLE GÜZEL AHBERLE GEL İNŞ
yarın sonuçları yazarım inşallah daha iyi ilerlemiştir
yarın sonuçları yazarım inşallah daha iyi ilerlemiştir
İNŞŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRSIN
İNŞŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRSIN
ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR SONUÇ 349 ÇIKTI 142 DEN 349A YÜKSELMİŞ
Allaha çok şükür sonuç 349 çıktı 142 den 349a yükselmiş
gözün aydınSağlıkla devam etsin inşşşş önce kese kap atışları ve sonra kucağında gördüğün günlere olsun darısı
saol canım allah tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten zor bi durum kelimelerle ifade etmek çok zor kesesini ve kalp atışlarını görmeyi bekliyoruz allahın izniyle allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
amin canım benimde eylülde 7. Denemem olcakk ilaç ayarlamaya çalışıyor formdan inş bende bu sefer başarırım
inşallah canım sende kalbinin güzelliğiyle bu mutlu duruma dahil olursun allah yardımcın olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın bu kez
inşş bütün anne olmak için çabalayanların kucakları dolsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?