Tüp bebek tedavisi görüp beta hcg değerleri yavaş ilerleyen varmı acill yardımlaşalım

esila_efe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
43
18
28
Çorum
Ben 22.06.2013 tarihinde transfer oldum 2 tane embriyo transfer edildi ama 12. Gün beta hcg testim 95 çıktı 14.gün 142 çıktı şimdi doktorum 16.gün tekrar baktır dedi bana göre değerler yavaş ilerliyor BİLDİĞİM KADARIYLA EN AZ İKİ KATINA YÜKSELMESİ LAZIM bu şekilde yavaş ilerleyip sağlıklı gebelik elde eden varmı acil yardım görüş ve önerilerinizi bekliyorum allah rızası için....

Son düzenleme:

ilk günler tam iki katı yükselmeZ bence değerin iyi gibi inşş sağlıklı bir gebelikle kucağına alırsın bebeğini

Son düzenleme:
inşallah canım senin dediğin gibidir inan çok endişeliyim

HAKLISIN ENDİŞELENMEKTE AMA ZATEN TÜP BEBEKTE (aslında tüm gebeliklerde böyledir ama biz tüp bebek has biraz daha hasasız bu konuda )KESE VE KALP ATIŞLARINA KADAR OH BE DİYEMİYOR İNSANLAR SEN STRES YAPMA BENCE DEĞERLERİN GAYET İYİ ZATEN İLK ZAMANLAR %60 OLMASI İYİ GİDEN BİR GEBELİĞİN İŞARETİDİR

ama bizim %60 ierleme yok galiba %50-40 gibi bilmiyorum canım bir nebzede olsun içim rahatladı allah razı olsun

ama bizim %60 ierleme yok galiba %50-40 gibi bilmiyorum canım bir nebzede olsun içim rahatladı allah razı olsun

ilk günerde olabilir sen kendini skma sakın inşş sağlıklı bir gebeliğin vardır önemli olan bu yükseliş her bünyeye göre değişir bir sonraki betan yarın sanırım inşş seni ve dr menun ecek bir sonuç alırsın

yarın inşallah canım allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah çokm zor bi imtihan

Canim ilk once hayirlisi olsun bence endiselenme 12 cu degerin 40 olsaydi ozaman tedirgin ol derdim ama masaallah herkezin degerleri yuksek olcak degil ya enim 11 gun 89 14 cu gun 164 yani bak okadar yuksek degil allaha emanet kiymetlilerimiz insallah muradina melegine kavusursun.

Allaha çok şükür sonuç 349 çıktı 142 den 349a yükselmiş

gözün aydın sağlıkla devam etsin inşşşşönce kese kap atışları ve sonra kucağında gördüğün günlere olsun darısı

gözün aydın Sağlıkla devam etsin inşşşşönce kese kap atışları ve sonra kucağında gördüğün günlere olsun darısı

saol canım allah tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten zor bi durum kelimelerle ifade etmek çok zor kesesini ve kalp atışlarını görmeyi bekliyoruz allahın izniyle allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

saol canım allah tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten zor bi durum kelimelerle ifade etmek çok zor kesesini ve kalp atışlarını görmeyi bekliyoruz allahın izniyle allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

amin canım benimde eylülde 7. denemem olcakk ilaç ayarlamaya çalışıyor formdan inş bende bu sefer başarırım

inşallah canım sende kalbinin güzelliğiyle bu mutlu duruma dahil olursun allah yardımcın olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın bu kez

inşş bütün anne olmak için çabalayanların kucakları dolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…