Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı birim raporu hazırlıyorZeynep kamil Tüp bebek tedavisi için sistemik rapor almam gerekiyor. Randevu alırken rapor için yine tüp bebek bölümündenmi almam gerekiyorbilgisi olan varmıı
Sistemik sağlık raporu için dahiliye, psikiyatri, genel cerrah ve anesteziye ayrı ayrı randevu alıp muayene olacaksınız, size verilen kağıda kaşe basacaklar onay alacaksınız. Sonra o kağıdı sağlık kuruluna götüreceksiniz size bir rapor çıkartacak sonra o raporu ve diğer tüm istenenleri alıp eşinizle tüp bebeğe randevu alıp gideceksiniz. Dosyasınızı sağlık kuruluna teslim edeceksiniz. Sonra ilaç için raporunuz çıkıyor
Bana gittiğimde bölümleri gezdinizmi diye sordular yok dedim sonra çocuğun varmı diye sordular yok dedim o zaman gerek yok dediler ama sonra evrak listesini verdiler ama sağlık raporu o amn nasıl alıcam bilemiyorum da hastanelerde teli açmıyor bilemedimSistemik sağlık raporu için dahiliye, psikiyatri, genel cerrah ve anesteziye ayrı ayrı randevu alıp muayene olacaksınız, size verilen kağıda kaşe basacaklar onay alacaksınız. Sonra o kağıdı sağlık kuruluna götüreceksiniz size bir rapor çıkartacak sonra o raporu ve diğer tüm istenenleri alıp eşinizle tüp bebeğe randevu alıp gideceksiniz. Dosyasınızı sağlık kuruluna teslim edeceksiniz. Sonra ilaç için raporunuz çıkıyor
Tüp bebek için sistemik sağlık raporu zorunlu. Çocuğunuz varsa zaten raporlu alamıyorsunuz ilaçlarınızı. Hastanede muhattap bulmak zor. Yaşadıkça bilgi ediniyorsunuzBana gittiğimde bölümleri gezdinizmi diye sordular yok dedim sonra çocuğun varmı diye sordular yok dedim o zaman gerek yok dediler ama sonra evrak listesini verdiler ama sağlık raporu o amn nasıl alıcam bilemiyorum da hastanelerde teli açmıyor bilemedim
Anladım çok teşekkür ederim yazdığınız için.Tüp bebek için sistemik sağlık raporu zorunlu. Çocuğunuz varsa zaten raporlu alamıyorsunuz ilaçlarınızı. Hastanede muhattap bulmak zor. Yaşadıkça bilgi ediniyorsunuz
merhaba ,Yeni okudum ama tup bebek icin zeynep kamilde iki asilama ve ya rapor sart . Rapor icin tup bebek sekreterine sorun o size kagidi vs verir once tup bebekten randevu alin orda doktor size anlatiyor kan vs istiyor ve sekretere yonlendiriryor beni yonlendirmediginden isim 2 ay gecikmisti.raporda Genel cerrahi icin sali ya carsamba ogleden sonra saat 1 gibi gidersen tup bebek imzasi icin kayit aciliyor bunu ogrenmemde bi ayimi almisti digerlerini surekli mhrs den kontrol edip ramdevu almistim . 4 doktor onaylayio istenilen butun testleri de verirseniz rapor cikar hayirlisi olsun simdiden
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)Yeni okudum ama tup bebek icin zeynep kamilde iki asilama ve ya rapor sart . Rapor icin tup bebek sekreterine sorun o size kagidi vs verir once tup bebekten randevu alin orda doktor size anlatiyor kan vs istiyor ve sekretere yonlendiriryor beni yonlendirmediginden isim 2 ay gecikmisti.raporda Genel cerrahi icin sali ya carsamba ogleden sonra saat 1 gibi gidersen tup bebek imzasi icin kayit aciliyor bunu ogrenmemde bi ayimi almisti digerlerini surekli mhrs den kontrol edip ramdevu almistim . 4 doktor onaylayio istenilen butun testleri de verirseniz rapor cikar hayirlisi olsun simdiden
Anladım çok teşekkür ederim yazdığınız için.
Bunu yarin ogrenicem insallah ilaca odedigim parayi ve adlarini buraya yazarimmerhaba ,
acaba tup bebekde rapor olunca ılaclarda ne kadar fark edıyor ortalama ?
Bugün hastanede ordan biri ilaçlar 3bini buluyo dedi devlet %70ini karşılıyomuş evet ilaçlarınızı aldığınızda fiyat paylaşırsanız sevinirim nasıl ilaç vericekler birdeBunu yarin ogrenicem insallah ilaca odedigim parayi ve adlarini buraya yazarim
Bende Zeynep kamilde tedavi görüyorum herkese aynı ilaçlar yazılmıyor bana dört ilaç yazıldı bazılarına 3 ilaç yazılmış yani kişiye göre değişiyor açıkçası ama ilaçlar 3-7 bin arası değişiyorBugün hastanede ordan biri ilaçlar 3bini buluyo dedi devlet %70ini karşılıyomuş evet ilaçlarınızı aldığınızda fiyat paylaşırsanız sevinirim nasıl ilaç vericekler birde
Acaba ilaçların haricinde farklı bir işlem içinde ödeme yapılıyormu biliyormusunuz? Benim çocuğum yokBende Zeynep kamilde tedavi görüyorum herkese aynı ilaçlar yazılmıyor bana dört ilaç yazıldı bazılarına 3 ilaç yazılmış yani kişiye göre değişiyor açıkçası ama ilaçlar 3-7 bin arası değişiyor
Tüp bebek işlemi için 2 bin küsür bi ücret ödeniyor ama henüz ödemedim. Hangi aşamada alınıyor bilmiyorum açıkçasıAcaba ilaçların haricinde farklı bir işlem içinde ödeme yapılıyormu biliyormusunuz? Benim çocuğum yok
Nasil yani bunu ilk duydum rapor ciksa bile hastane ucret mi alicakTüp bebek işlemi için 2 bin küsür bi ücret ödeniyor ama henüz ödemedim. Hangi aşamada alınıyor bilmiyorum açıkçası
Tüp bebek devlette tamamen ücretsiz değil. Sadece daha uyguna yapılıyor. Ve evet hastaneye bi ücret ödüyorsunuz. 2 bin küsür kadar.Nasil yani bunu ilk duydum rapor ciksa bile hastane ucret mi alicak
Aynen bizde o şekilde aldık. Hatta ben eczanede hiç bulamadım başka bi yerden aldım 1200 e geldi bana tanesi o ilacınAnladimm . Su an ilaclara 3bucuktan fazla odedim ilaclardan bi tanesi piyasa yoktu tektek eczanelerden bulduk tanesine 550 odedik hayirlisi artik
Hastaneye ödenen ücret de 2900 olmuş opu günü alınıyorAnladimm . Su an ilaclara 3bucuktan fazla odedim ilaclardan bi tanesi piyasa yoktu tektek eczanelerden bulduk tanesine 550 odedik hayirlisi artik