- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Aynen yaa12 gün herkes için geçerli olan tarih de :) erken gebelik testinyapsak 5 gun embryosu ya 6. Gününde falan çıkmaz mı diye dusunuyorum
Çift değil tek transfer oldum5 ya da 6.günde belli oluyor genelde canım. Sen çift transfer belli olma ihtimali yüksek
Bende çift atacaklar tutarsa eğer erken test ise yarayabilirÇift değil tek transfer oldum
Ne güzel inşallah sağlıklı ikizlerin olurBende çift atacaklar tutarsa eğer erken test ise yarayabilir
Kusura bakma ya çift sanıyordum,Çift değil tek transfer oldum
Arkadaşımın ikiz gebelik 5 günde erken testte çıktı canımBende çift atacaklar tutarsa eğer erken test ise yarayabilir
Merhabalar iş telaşından iğnelerin halsizliğinden pek giremedim. Benim de yarın sabah 10da donmuş embriyom transferim olacak ilk denemem dualarınızı eksik etmeyin nolurMeraba canim benimde prolutex ignem ultragest fitilim ve estrofem kullaniyorum . Benimde 2.ci tedavim ve donmuş embrio tranaferim var bu cuma gunu inşallah saglicakla Tutunabilirler
Rabbim kimsenin elini boş cevirmesin cok zor bi süreç ilk tedavimi maglesef düsükle sonuclandirdim
Bende öyle düşündüm 5. Gün embryosuyla çıkabilir bencedeArkadaşımın ikiz gebelik 5 günde erken testte çıktı canım
Haydinnn inşallahMerhabalar iş telaşından iğnelerin halsizliğinden pek giremedim. Benim de yarın sabah 10da donmuş embriyom transferim olacak ilk denemem dualarınızı eksik etmeyin nolur
Guzel haberle dönersin inşallah canim benim Duâlarimiz seninleMerhabalar iş telaşından iğnelerin halsizliğinden pek giremedim. Benim de yarın sabah 10da donmuş embriyom transferim olacak ilk denemem dualarınızı eksik etmeyin nolur
Ne kadar güzel duâlar tabiki birbirimize destek olmamiz gerek bu surecten hepimiz geciyoruzHaydinnn inşallahrabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin...
Herkese hergun dua ediyorum. Şu yola giripde kimsenin eli kolu boş kalmasın inşallah
Allah razı olsun.. Tabiki de en büyük destek biz oluyoruz bura çok iyi geliyor banaGuzel haberle dönersin inşallah canim benim Duâlarimiz seninleburda en guzel destek biz oluruz birbirimizee cunki ayni duygulari paylasiyoruz Cok zor ve yipratici bi sürec Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Banada coook iyi geliyorr VallaAllah razı olsun.. Tabiki de en büyük destek biz oluyoruz bura çok iyi geliyor bana
En güzeliii amanBanada coook iyi geliyorr Valla
Ayy seninki de çok az kalmışBenimkide Cuma günü saat 10da Transferiim
Inşallah Canim yaaEn güzeliii aman
Ayy seninki de çok az kalmışinşallah herşey çok güzel ilerler
Aynı gün aynı saatteyizBenimkide Cuma günü saat 10da Transferiim
Soruyorlar kuşum. 35 üstü çift atıyorlar genelde ama sen ve eşin tek dediğinde tek atıyorlar.Hanımlar bir şey soracağım emriyolar donduruluyorken çift donduruluyormuş peki transfer de çözdürüldüğün de çift emriyo transferi mi oluyor yoksa diğeri tekrar donduruluyor mu
İnşallah kuzum Rabbim yar ve yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmasın allahımInşallah Canim yaa
Evettt gün sayiyoruzzz valla , benim 2.ci denemem inşallah 3ce gerek kalmazz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?