- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Benim merak ettiğim iki tane dondurulduğunda tek transfer yapılabiliyor mu yoksa iki transfer yapılması zorunlu hale mi geliyor çünkü benim sadece iki emriyom donduruldu tek seferde iki emriyo mu gönderilecek ben çift emriyo kabul etmesem diğeri imha mı edilir tekrar dondurulur muSoruyorlar kuşum. 35 üstü çift atıyorlar genelde ama sen ve eşin tek dediğinde tek atıyorlar.
Çift transferi yaş ileri olduğundan garanti olsun diye atıyorlar çünkü.
Aminnnnnnnnnnnnnİnşallah kuzum Rabbim yar ve yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmasın allahım
Dondurulmasini istersen dondururlsr. Yapıyorlar diye biliyorum değişmediyse tabiBenim merak ettiğim iki tane dondurulduğunda tek transfer yapılabiliyor mu yoksa iki transfer yapılması zorunlu hale mi geliyor çünkü benim sadece iki emriyom donduruldu tek seferde iki emriyo mu gönderilecek ben çift emriyo kabul etmesem diğeri imha mı edilir tekrar dondurulur mu
Ben günlük Protestan dex vurunuyorum 500 mg fiyatı $65 sen hangisini vurunuyorsun?Arkadaşlar progestan dex veya Prolutex gibi bir progesteron iğnesi kullanan var mı? Fiyat ne kadar bilgi verir misiniz
Ciddimisin Hadi insallah guzel haberler vermek nasip olsun birbirimize canim YaaaAynı gün aynı saatteyiz
Amiiin Insallah canim Ya Duâlarimiz bir yerde bulussuyorİnşallah kuzum Rabbim yar ve yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmasın allahım
Benim cift embriyo ben 2sinide istedim transfer gununde ama Sana soruluyor Zaten Tekde isteyebiliyosun , dieri gene donduruluyor die biliyorum bendeHanımlar bir şey soracağım emriyolar donduruluyorken çift donduruluyormuş peki transfer de çözdürüldüğün de çift emriyo transferi mi oluyor yoksa diğeri tekrar donduruluyor mu
Benim merak ettiğim iki tane dondurulduğunda tek transfer yapılabiliyor mu yoksa iki transfer yapılması zorunlu hale mi geliyor çünkü benim sadece iki emriyom donduruldu tek seferde iki emriyo mu gönderilecek ben çift emriyo kabul etmesem diğeri imha mı edilir tekrar dondurulur mu
Ben imha ediliyor diye biliyorum kızlar. Çünkü bir arkadaşa demiştim hangisini seçeceğine karar vermek de zorBenim cift embriyo ben 2sinide istedim transfer gununde ama Sana soruluyor Zaten Tekde isteyebiliyosun , dieri gene donduruluyor die biliyorum bende
Cift embriyoda sansimiz daha yuksek neden Tek isteniliyor onu da anlamiyorum?Ben imha ediliyor diye biliyorum kızlar. Çünkü bir arkadaşa demiştim hangisini seçeceğine karar vermek de zor
Ben yurtdışındayım doktorum bana inprosub diye bir ilaç yazdı 25 mg, 47 euro. Sigorta ödemiyor, bir paketini aldık, devamı için muadilini Türkiye’den getirtiyorumBen günlük Protestan dex vurunuyorum 500 mg fiyatı $65 sen hangisini vurunuyorsun?
benim hiç çift embriyom olmadı maalesef. olsa muhakkak koydururdumCift embriyoda sansimiz daha yuksek neden Tek isteniliyor onu da anlamiyorum?
Orda zor bulunduğu icin mi pahali diye mi? Bende Amerikadayim burda sigorta tüp bebeğin hicbirseyini ödemiyorBen yurtdışındayım doktorum bana inprosub diye bir ilaç yazdı 25 mg, 47 euro. Sigorta ödemiyor, bir paketini aldık, devamı için muadilini Türkiye’den getirtiyorum
Bu baştan konuşulduğu zaman sadece 1 ı çözdürülür, 2.si donmus sekilde bekler. Sonuçta senin embriyoların 2 nin üstünü istemediğin taktirde sen 1 yada 2 olsun dersen sana göre hareket etmeleri gerekiyorBenim merak ettiğim iki tane dondurulduğunda tek transfer yapılabiliyor mu yoksa iki transfer yapılması zorunlu hale mi geliyor çünkü benim sadece iki emriyom donduruldu tek seferde iki emriyo mu gönderilecek ben çift emriyo kabul etmesem diğeri imha mı edilir tekrar dondurulur mu
bugün nasılsın canım, var mı belirtinBu baştan konuşulduğu zaman sadece 1 ı çözdürülür, 2.si donmus sekilde bekler. Sonuçta senin embriyoların 2 nin üstünü istemediğin taktirde sen 1 yada 2 olsun dersen sana göre hareket etmeleri gerekiyor
İyiyim canım kasik agrim azaldı bi adet günüm geldigi icin bi ara adet agrisina benzer agrim oldu ama bunların hepsini oncesinde yaşayacaksın ilaçlar yüzünden dedikleri icin üstünde durmuyorum, belirti aramiyorum da henuz çok erken. Sen nasılsın? Nasıl geciyorbugün nasılsın canım, var mı belirtin
benim de belirtilerim ilaç kaynaklı. 6.günüm. bugün stresliyim maalesef. Çarşambaya kadar zor geçecekİyiyim canım kasik agrim azaldı bi adet günüm geldigi icin bi ara adet agrisina benzer agrim oldu ama bunların hepsini oncesinde yaşayacaksın ilaçlar yüzünden dedikleri icin üstünde durmuyorum, belirti aramiyorum da henuz çok erken. Sen nasılsın? Nasıl geciyor
Pahalı diye açıkçası. Burda tüp bebek için 6 denemeyi sigorta karşılıyor (yumurta geliştirici ilaçları, fitilleri, çatlatma iğnesini, transfer öncesi verilen serumu vs de karşılıyor)Orda zor bulunduğu icin mi pahali diye mi? Bende Amerikadayim burda sigorta tüp bebeğin hicbirseyini ödemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?