Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Soruyorlar kuşum. 35 üstü çift atıyorlar genelde ama sen ve eşin tek dediğinde tek atıyorlar.
Çift transferi yaş ileri olduğundan garanti olsun diye atıyorlar çünkü.
Benim merak ettiğim iki tane dondurulduğunda tek transfer yapılabiliyor mu yoksa iki transfer yapılması zorunlu hale mi geliyor çünkü benim sadece iki emriyom donduruldu tek seferde iki emriyo mu gönderilecek ben çift emriyo kabul etmesem diğeri imha mı edilir tekrar dondurulur mu

Dondurulmasini istersen dondururlsr. Yapıyorlar diye biliyorum değişmediyse tabi

Hanımlar bir şey soracağım emriyolar donduruluyorken çift donduruluyormuş peki transfer de çözdürüldüğün de çift emriyo transferi mi oluyor yoksa diğeri tekrar donduruluyor mu
Benim cift embriyo ben 2sinide istedim transfer gununde ama Sana soruluyor Zaten Tekde isteyebiliyosun , dieri gene donduruluyor die biliyorum bende

Ben yurtdışındayım doktorum bana inprosub diye bir ilaç yazdı 25 mg, 47 euro. Sigorta ödemiyor, bir paketini aldık, devamı için muadilini Türkiye’den getirtiyorum
Orda zor bulunduğu icin mi pahali diye mi? Bende Amerikadayim burda sigorta tüp bebeğin hicbirseyini ödemiyor

Bu baştan konuşulduğu zaman sadece 1 ı çözdürülür, 2.si donmus sekilde bekler. Sonuçta senin embriyoların 2 nin üstünü istemediğin taktirde sen 1 yada 2 olsun dersen sana göre hareket etmeleri gerekiyor

bugün nasılsın canım, var mı belirtin
İyiyim canım kasik agrim azaldı bi adet günüm geldigi icin bi ara adet agrisina benzer agrim oldu ama bunların hepsini oncesinde yaşayacaksın ilaçlar yüzünden dedikleri icin üstünde durmuyorum, belirti aramiyorum da henuz çok erken. Sen nasılsın? Nasıl geciyor

Kızlar yazamadım hiç nasılsınız
Kosturmaca yemek çamaşır işini halleettim 5 de inicem merkeze yarın 7/7bucuk arası çıkarız yola

benim de belirtilerim ilaç kaynaklı. 6.günüm. bugün stresliyim maalesef. Çarşambaya kadar zor geçecek

Orda zor bulunduğu icin mi pahali diye mi? Bende Amerikadayim burda sigorta tüp bebeğin hicbirseyini ödemiyor
Pahalı diye açıkçası. Burda tüp bebek için 6 denemeyi sigorta karşılıyor (yumurta geliştirici ilaçları, fitilleri, çatlatma iğnesini, transfer öncesi verilen serumu vs de karşılıyor)
Ancak progesteron enjeksiyon iğnesini karşılamıyormuş. 4 kutu yazdı doktorum tanesi nerdeyse 1000 TL ye geliyor. Doktoruma etken maddeleri attım, muadil olup olmadığını sordum, ondan ok alınca da paketini 300 TL ye Türkiye’den getirtiyorum.
ABD sağlık sistemi zaten hiçbirşeyi ödememesiyle meşhur. Umarım çok uğraşmadan iyi sonuç alırsınız

Selam kızlar benim transferim ertelendi rahim duvarının içine giremedi doktorum çok uğraştı ama olmadı yarın histereskopiye gireceğim bir sonra ki adet de tekrar başlayacağız transfer aşamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…