- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Değer öğren bence hemen idrards.belli olmayabilrİlk idrarda 3 test yaptım inanabilmek için. Az bı gölge görsem kan verirdim yok yani boş hepsi...
Kaçıncı gün bugünİlk idrarda 3 test yaptım inanabilmek için. Az bı gölge görsem kan verirdim yok yani boş hepsi...
İlk idrarda 3 test yaptım inanabilmek için. Az bı gölge görsem kan verirdim yok yani boş hepsi...
E çok erken daha neden umutsuzluk 3. Gün embryosu bi drTransfer günü hariç 7 kuşum
4 kuşum. Evrak verdiler çıkarken hastanede onda da 4 yazio.E çok erken daha neden umutsuzluk 3. Gün embryosu bi dr
Olsun yine de negatif için erken kan vermedin umtsuz olma4 kuşum. Evrak verdiler çıkarken hastanede onda da 4 yazio.
5. Günde hepsinin gelisimi durmustu zaten
İnşallah kusum ya dua ediyorum sana da kendime de.... Burda el açıp dua eden herkese ediyorum. Rabbim el açıp dua edenlerin dualarini geri çevirme diye.Olsun yine de negatif için erken kan vermedin umtsuz olma
lifeve hmm şimdi gordum. Erken test yapmissin hiç böyle gölge falan da mi çıkmadı. Genelde çıkar ya onlarda yoksada çift çıkar hatta. Bak ben attim dün çift di.
Allah razı olsun hayır istemekten baska bir şey istemiyorum artıkİnşallah kusum ya dua ediyorum sana da kendime de.... Burda el açıp dua eden herkese ediyorum. Rabbim el açıp dua edenlerin dualarini geri çevirme diye.
Sen naptin kusum yarın mi kan vercen.
Opu tarihlerimiz hemen hemen aynıydı sizlerin inşallah pozitif olursa bende arkanızdan gelirim
Doktor adet sonrası gel demişti gittim ilaçlı ultrason çekti çok şükür polip yokmuş ama işlem yapıldığı için bu ay transfer olmayacakmış diğer aya sarktı bu bir ay nasıl geçecek bilmiyorum normalde polip yoksa transfer yapacağız demişti
Hiç sıkma canını valla. Bak bana taze transfer yapildida noldu sanki... Sağlıklı bı gebelik için herşeyin yolunda olması gerek. Sıkıntıli bı hamilelik yasayacagina olsun varsın bir ay bekle. Geç olsun güç olmasın. Hiç bozma moraliniOpu tarihlerimiz hemen hemen aynıydı sizlerin inşallah pozitif olursa bende arkanızdan gelirim
Doktor adet sonrası gel demişti gittim ilaçlı ultrason çekti çok şükür polip yokmuş ama işlem yapıldığı için bu ay transfer olmayacakmış diğer aya sarktı bu bir ay nasıl geçecek bilmiyorum normalde polip yoksa transfer yapacağız demişti
Erken test yapmissin derken erken gebelik testi yapmissin anlamında demeye calistim arada bir kelime atlayınca cumlemin anlamı değişmiş...Yok erken gebelik testi idi bomboş silik falan asla kan verdik zaten
lifeve hmm şimdi gordum. Erken test yapmissin hiç böyle gölge falan da mi çıkmadı. Genelde çıkar ya onlarda yoksada çift çıkar hatta. Bak ben attim dün çift di.
Ptesi vereyim bari kanı dedim kendi kendime. Takipli hastane de sonucu istedi zaten. İki iki drldirmeyeyim kolumu. Şimdi sınırda bişey çıkar hala ovitrelle etkisi vardır kanda falan daha çok uyuz olurum bı sonuca da ulasamam diye vermedim artık surda 3 gün kalmış beklicemDeğer öğren bence hemen idrards.belli olmayabilr
Tamam cnm aynen hastane sonucu istiyor pazartesi güzel haber gelir belli de olmaz içini ferah tutPtesi vereyim bari kanı dedim kendi kendime. Takipli hastane de sonucu istedi zaten. İki iki drldirmeyeyim kolumu. Şimdi sınırda bişey çıkar hala ovitrelle etkisi vardır kanda falan daha çok uyuz olurum bı sonuca da ulasamam diye vermedim artık surda 3 gün kalmış beklicem
Senden naber nasıl gidiyorTamam cnm aynen hastane sonucu istiyor pazartesi güzel haber gelir belli de olmaz içini ferah tut
Ayni cnm uzanıyom oturuyorum yürüyom aradaSenden naber nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?