Tüp bebek tedavisinde ilaclar

lifeve hmm şimdi gordum. Erken test yapmissin hiç böyle gölge falan da mi çıkmadı. Genelde çıkar ya onlarda yoksada çift çıkar hatta. Bak ben attim dün çift di.

Opu tarihlerimiz hemen hemen aynıydı sizlerin inşallah pozitif olursa bende arkanızdan gelirim
Doktor adet sonrası gel demişti gittim ilaçlı ultrason çekti çok şükür polip yokmuş ama işlem yapıldığı için bu ay transfer olmayacakmış diğer aya sarktı bu bir ay nasıl geçecek bilmiyorum normalde polip yoksa transfer yapacağız demişti

Hayırlısı böyleymiş canım öyle düşün bir ayda ne var hemen geçer. Sende vitaminlere başla d vitamini folic falan

Hiç sıkma canını valla. Bak bana taze transfer yapildida noldu sanki... Sağlıklı bı gebelik için herşeyin yolunda olması gerek. Sıkıntıli bı hamilelik yasayacagina olsun varsın bir ay bekle. Geç olsun güç olmasın. Hiç bozma moralini

Yok erken gebelik testi idi bomboş silik falan asla kan verdik zaten
Erken test yapmissin derken erken gebelik testi yapmissin anlamında demeye calistim arada bir kelime atlayınca cumlemin anlamı değişmiş...
lifeve hmm şimdi gordum. Erken test yapmissin hiç böyle gölge falan da mi çıkmadı. Genelde çıkar ya onlarda yoksada çift çıkar hatta. Bak ben attim dün çift di.

Bende sinir oluyorum bu erken gebelik testlerine ama napalim yapıyoruz işte yinede ..
Geçen sene burda bı bayan yazmisti.. baya gülmüştüm.
Kadın tüp bebek tedavisi görüyormuş erken gebelik testi yapmış çift çizgi cikmis arka arkaya 3 tane yapmış hepsi çift çizgi. Kan vermiş negatif çıkmış... Arkadaşlar bu da kocamın gebelik testi adamdan idrar aldım o da çift çizgi... hamile galiba.. şuan kocama kan testi yaptırmaya gidiyoruz demiş baya gülmüştüm.

hiç güvenmiyorum ama sabredemiyoruz dayanamiyoruz işte.

Değer öğren bence hemen idrards.belli olmayabilr
Ptesi vereyim bari kanı dedim kendi kendime. Takipli hastane de sonucu istedi zaten. İki iki drldirmeyeyim kolumu. Şimdi sınırda bişey çıkar hala ovitrelle etkisi vardır kanda falan daha çok uyuz olurum bı sonuca da ulasamam diye vermedim artık surda 3 gün kalmış beklicem

Tamam cnm aynen hastane sonucu istiyor pazartesi güzel haber gelir belli de olmaz içini ferah tut

10 gün var teste daha benim beklicem mecbur özelde vericem hastaneye sonuç da bildiricem kendimde merak ediyorum bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…