Tüp bebek tedavisinde ilaclar

İlaç satışı(BAĞIŞI) hakkında bir açıklama yapmak istiyorum;

Son günlerde yaşanan olumsuz ilaç krizine bağlı olarak sitede şu ilacı şu eczanede bulursun, tedavim sonuçlandı elimde ki ilaçları BEDAVA isteyene verebilirim gibi mesajları paylaşmanız bizim için şu zor dönemde sıkıntı yaratmayacaktır. Bildiğiniz gibi yada haberiniz yok ısrarla bu konuda Sağlık Bakanlığına ve/veya Eczacılar odasına sitemiz bu sitede ilaç satılıyor diye bir çok şikayet yapılmakta bu da bizi sor bir duruma sokmaktadır. Bu sebeple yapılan alışverişi ticaret olarak değil de bağış olarak dile getirirseniz çok seviniriz. Devletin verdiği ücretsiz ilacı para ile satanlar, piyasada bulunmayan ilaçlardan fahiş fiyat isteyenler ve eczacıların ensesinde olduğumuzu da bilmenizi isterim.

Şu ilaç şu ilde ki şu eczanede bulunuyor diye cevaplar da verebilirsiniz. Bağışlar özel mesaj ile devam edebilir ama alenen satış yine yasak

Mune bilgine ablacım....

Son düzenleme:
Özellikle son zamanlarda bazı ilaçları bulamadık. Tedavi uygulanıyor ama ilaçlar piyasada şehir dışından getirttik. Kimse hayatı boyunca tanımadığı bilmediği kişilerden ilaç almak asla istemez. Evet yaptıkları bir yerde doğru kimsenin niyetini bilemeyiz sağlık sonuçta bu ama önceliği keşke temin edilemeyen ilaçlara verselerdi süper olurdu.

Teşekkürler

Sağlık bakanlığını aradığınızda ilaçlaro bulamadığınızı tedavinizin yarım kaldığını iletirseniz size yardımcı olacaklardır. İlaçları bulamayanlar bu yöntemi denesin.

Kizlar bişey sorcam.... Bugün transferin 11. Günü yarın test günüm..
Benden bir damla kahverengi leke gelmiş.. geç tutunma olabilir mi?
Dr umu aradım. Kirmizimi kahverengi mi diye sordu... Kahverengi dedim. Fitili devam dedi...
Olabilir mi acaba..?

Bn
Bence heemn kan ver cnm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…