- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Ohh ne güzel... Çok sevindim valla iyi olmana...Ayni cnm uzanıyom oturuyorum yürüyom arada
Sabah alt karnim sızladı ama geçti isittim çift çorap giydm Meryem ve Yusuf suresi dinleye dinleye uyudum ayaklarda yukardaşimdi iyiyim çok şükür
Doğru söylüyorsunuz vitaminleri bırakmıştım tekrar başlayayım herşeyin hayırlısı inşallahHayırlısı böyleymiş canım öyle düşün bir ayda ne var hemen geçer. Sende vitaminlere başla d vitamini folic falan
İnşallah canım sağolasınızHiç sıkma canını valla. Bak bana taze transfer yapildida noldu sanki... Sağlıklı bı gebelik için herşeyin yolunda olması gerek. Sıkıntıli bı hamilelik yasayacagina olsun varsın bir ay bekle. Geç olsun güç olmasın. Hiç bozma moralini
Bugün 8. Gunumdu kızlar kan verdim sonuç negatif..
3.64
Benden bu kadar kalan 3 embriyom vardı hepsinin aynı gün gelisimi durmustu...
Dualarım bu saatten sonra sizlerle
Soylemedim kuşum daha doktora senin kan kaç cikmisti.Doktorun ne dedi bana 8. Gün erken denildi 10 gün verdim. ;(
10 gün 2 kusurduSoylemedim kuşum daha doktora senin kan kaç cikmisti.
Değer artmaz mı acaba erken mi verdinBugün 8. Gunumdu kızlar kan verdim sonuç negatif..
3.64
Benden bu kadar kalan 3 embriyom vardı hepsinin aynı gün gelisimi durmustu...
Dualarım bu saatten sonra sizlerle
Burda bu şekilde değeri artan çok insan varmış. Biraz şans lazım onun için bir de mucize. Öyle yada böyle 14 ünde kan vercem zaten.Değer artmaz mı acaba erken mi verdin
Benim progesteron a bile bakmadılar direk taze transfer yaptılar ve olmadı gibide hiç belirti vs yokBana doktor öyle söyledi polip olmasa bile progesteronun 1 in üstünde olduğu için taze transfer yapamazdım dedi
Allah Allah. Pregestron 1 üstü normal değil mi nası etki ediyor ki. İlk defa duydumBana doktor öyle söyledi polip olmasa bile progesteronun 1 in üstünde olduğu için taze transfer yapamazdım dedi
Özellikle son zamanlarda bazı ilaçları bulamadık. Tedavi uygulanıyor ama ilaçlar piyasada şehir dışından getirttik. Kimse hayatı boyunca tanımadığı bilmediği kişilerden ilaç almak asla istemez. Evet yaptıkları bir yerde doğru kimsenin niyetini bilemeyiz sağlık sonuçta bu ama önceliği keşke temin edilemeyen ilaçlara verselerdi süper olurdu.İlaç satışı(BAĞIŞI) hakkında bir açıklama yapmak istiyorum;
Son günlerde yaşanan olumsuz ilaç krizine bağlı olarak sitede şu ilacı şu eczanede bulursun, tedavim sonuçlandı elimde ki ilaçları BEDAVA isteyene verebilirim gibi mesajları paylaşmanız bizim için şu zor dönemde sıkıntı yaratmayacaktır. Bildiğiniz gibi yada haberiniz yok ısrarla bu konuda Sağlık Bakanlığına ve/veya Eczacılar odasına sitemiz bu sitede ilaç satılıyor diye bir çok şikayet yapılmakta bu da bizi sor bir duruma sokmaktadır. Bu sebeple yapılan alışverişi ticaret olarak değil de bağış olarak dile getirirseniz çok seviniriz. Devletin verdiği ücretsiz ilacı para ile satanlar, piyasada bulunmayan ilaçlardan fahiş fiyat isteyenler ve eczacıların ensesinde olduğumuzu da bilmenizi isterim.
Şu ilaç şu ilde ki şu eczanede bulunuyor diye cevaplar da verebilirsiniz. Bağışlar özel mesaj ile devam edebilir ama alenen satış yine yasak
Mune bilgine ablacım....
Teşekkürlerİlaç satışı(BAĞIŞI) hakkında bir açıklama yapmak istiyorum;
Son günlerde yaşanan olumsuz ilaç krizine bağlı olarak sitede şu ilacı şu eczanede bulursun, tedavim sonuçlandı elimde ki ilaçları BEDAVA isteyene verebilirim gibi mesajları paylaşmanız bizim için şu zor dönemde sıkıntı yaratmayacaktır. Bildiğiniz gibi yada haberiniz yok ısrarla bu konuda Sağlık Bakanlığına ve/veya Eczacılar odasına sitemiz bu sitede ilaç satılıyor diye bir çok şikayet yapılmakta bu da bizi sor bir duruma sokmaktadır. Bu sebeple yapılan alışverişi ticaret olarak değil de bağış olarak dile getirirseniz çok seviniriz. Devletin verdiği ücretsiz ilacı para ile satanlar, piyasada bulunmayan ilaçlardan fahiş fiyat isteyenler ve eczacıların ensesinde olduğumuzu da bilmenizi isterim.
Şu ilaç şu ilde ki şu eczanede bulunuyor diye cevaplar da verebilirsiniz. Bağışlar özel mesaj ile devam edebilir ama alenen satış yine yasak
Mune bilgine ablacım....
Doktor öyle söyledi bilmiyorum bende beklemedeyim adetim olunca gideceğim inşallahAllah Allah. Pregestron 1 üstü normal değil mi nası etki ediyor ki. İlk defa duydum
Sen dikkatvet kendine bol su ic dinlen belirti hic olmaz zaten varmis gibi dusun oyle hareket et sevgilerBenim progesteron a bile bakmadılar direk taze transfer yaptılar ve olmadı gibide hiç belirti vs yok
Bence heemn kan ver cnm yineKizlar bişey sorcam.... Bugün transferin 11. Günü yarın test günüm..
Benden bir damla kahverengi leke gelmiş.. geç tutunma olabilir mi?
Dr umu aradım. Kirmizimi kahverengi mi diye sordu... Kahverengi dedim. Fitili devam dedi...
Olabilir mi acaba..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?