- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Kaçıncı gündesinizKizlar... Hormon ignesinden sonra hormon takibi yapayım dedim... Bugün 6. Gün. Daha hiç negatif test çıkmadı hep çift çift çıktı.....
Testleri yapma sebebim gebelik öğrenmek değil vücuttaki hormon azalisini görmek aslında çünkü yarim doz ovitrelle nin etkisinin 2 günde geçtiğini söyleyen Dr da oldu 5 günde geçer diyen de oldu 7-10 gün arası diyen de oldu.
Düne kadar bu hormon azaldı azaldı bu sabah 2 test birden yaptım biri erken biri kaset ikisinde de çift çizgi anında çıktı...
Bilemedim şimdi napsam diye düşünüyorum. Normalde ptesi test günüm. Bı bugün kan versem bide iki gün sora versem olur mu acaba
Kaçıncı gündesiniz canimKizlar... Hormon ignesinden sonra hormon takibi yapayım dedim... Bugün 6. Gün. Daha hiç negatif test çıkmadı hep çift çift çıktı.....
Testleri yapma sebebim gebelik öğrenmek değil vücuttaki hormon azalisini görmek aslında çünkü yarim doz ovitrelle nin etkisinin 2 günde geçtiğini söyleyen Dr da oldu 5 günde geçer diyen de oldu 7-10 gün arası diyen de oldu.
Düne kadar bu hormon azaldı azaldı bu sabah 2 test birden yaptım biri erken biri kaset ikisinde de çift çizgi anında çıktı...
Bilemedim şimdi napsam diye düşünüyorum. Normalde ptesi test günüm. Bı bugün kan versem bide iki gün sora versem olur mu acaba
Transfer gününü saymazsak 6 cnm ya. Ptesi normal test günüm ama kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum
Açıkça belli cnm batta hemen. Ver testiBu testi sabah yaptım ikinci çizgi direk belirdi bir kaç dakika sonra böyle kaldı bu çizgi. Erken gebelik testi bu. Kan versem çıkar mı ki ya bilemedim
Ovitrelle etkisi olabilir mi kafamı o karsitiriyor. Tukurdugumun iğnesi... O olmasa şimdiye kadar olup olmadığını 50 kere öğrenmiştimAçıkça belli cnm batta hemen. Ver testi
Bişi diyemem canm hiç anlamam çünküOvitrelle etkisi olabilir mi kafamı o karsitiriyor. Tukurdugumun iğnesi... O olmasa şimdiye kadar olup olmadığını 50 kere öğrenmiştim
Kaçıncı günü?Ovitrelle etkisi olabilir mi kafamı o karsitiriyor. Tukurdugumun iğnesi... O olmasa şimdiye kadar olup olmadığını 50 kere öğrenmiştim
Cuma sabah oldu transfer benim.Kaçıncı günü?
Yok çatlatma iğnesini sormuştumCuma sabah oldu transfer benim.
O da cuma sabah oldu transferin arkasından yarım doz o da tam degilYok çatlatma iğnesini sormuştum
Hmm yarımı bilmiyorum da tam dozda 10-15 gün arası değişiyor gördüğüm kadarıylaO da cuma sabah oldu transferin arkasından yarım doz o da tam degil
Bugün versen kan da da yanıltabilir. Transferden sonra ovitrelle vuruldun değil miKizlar... Hormon ignesinden sonra hormon takibi yapayım dedim... Bugün 6. Gün. Daha hiç negatif test çıkmadı hep çift çift çıktı.....
Aynen cnm bnm ya.Bugün versen kan da da yanıltabilir. Transferden sonra ovitrelle vuruldun değil mi
Nasıl kan mı verdin ? Testte gayet pozitif duruyorBenim sonuçta negatif kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?