Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Kan sonucun ne oldu canım inşallah sen pozitif haberi almissindir
Malesef negatif Dr u aradım agzima geleni saydim. Bı daha deneyelim dedi. Ne denicem ben de de eşimde de sorun yok ölen bebeğin gökten inmedi dedim ama anlattiginiza göre bundan önce olan çocuklar benim degil bundan sorada olmayacak anlaşılan... Siz bana iban verin ben size her ay 35 35 para yatirayim. Biz yemeyi içmeyi bilemiyoruz çünkü dedim. Hem böylelikle insanların hayalleriyle umutlariyla oynamamış olursunuz dedim.

Çok üzüldüm gerçekten... hangi doktor acaba? Doktor hatasımi var sizce?

Çok üzüldüm gerçekten... hangi doktor acaba? Doktor hatasımi var sizce?
Canım bnm ne bende ne eşimde bir sorun yok. ikimizi de yaşı 38 bnm kimlikte 40 yazıyor yaş. Geçmişte 82 yilinin af kapsaminda çıktığından kimligim doğum tarihi af kanunu yılı.. yaşın 40 dio 38 diom anlamio da.
Adamın demesine göre nedendir bilinmez ama ne bizim çocuğumuz olamazmış. Benim iki oğlum nerden geldi ozaman yolda buldum heralde. Kızımı da gökten indirdik yoksa dediğiniz gibi mümkün değil dedimm ayrıca bir günde 3 embriyoyu katletmeyi nasıl basardiniz dedim... 5 yumurtanın biri boş 4 u dollendi 1 transfer yaptık dedi... Eeeee dedim. Gelişimi durmuş dedi. Harika gelismislerdi hani süperler di.. tutunsun diye ana rahmine özel solusyon kullanmıştıniz 1500 TL de öyle almıştınız noldu o dedim... Kem küm.. transfer embriyom 3 gunlukmus.......... Verdiğiniz evrakta 4 günlük yazio ama 5. Gün transfer yapıldı...? O nasıl oluyor sayı mi sayamiyorsunuz 1 den 5 e kadar sayamiyorsunuz da o diplomayı nasıl aldınız şuan bunu sorguluyorum... Bu açıklamalar hiç hoş bı yere gitmiyor birazdan sizin ana rahminizdeki günlere kadar inicez yoksa dedim... Tekrar deneyebilirmisim önümüzdeki ay itibariyle....!!!! Sizce 1 den 5 e kadar sayamayan dediğini demedim diyen bir doktoru bırakın tedaviyi tuvalete gitmem birakin Allah aşkına. O hastanenin tabelasını indirin özel ticarethane yazın .. ben size şuan Göcek te bir hafta tatil ısmarladım o parayla... Biz bilemedik yemesini çünkü dedim

İnan o kadar sinirliyim hala.

Bide tekrar dio ya şaka gibi adam....

Ya adama 20 dakika nefes almadan ağzıma geleni uygun dille kelimelerimi aynen böyle güzelce seçerek söyledim. Kufretmedigime sukretsinler

Ben de öyle olmuştu sonrasinda gebelikti ama hüsran ile sonuclanmısti işte belli olmuyor her seye hazırlikli olmak gerekiyor. Umarim sizi boşuna umutlandırmamışımdır .Ama yerlesme kanamasi oluyormus ama tabiki kahverengi olmasi gerekiyor ,koyu kırmızı değil.İsallah güzel haberi alırsınız.

Valla canım bnm hala kahve geliyor ama bir damla iki damla üç değil yani günlük bu sekil

Çok acı gerçekten..böyle bizim duygularımız ile bu kadar kolay oynamaları üzüyor.. hakkınizda hayirlisi olsun... ☹

Ptesi akşamdan beri bir damla iki damla kahverengi lekem geliyordu. İlacı kestim lekem de durdu.
Bakalım onumizdeki günlerde beni ne bekliyor?
Milletin doktoru 11. Gün leke geldiğinde iğne ilaç yazar. Benimki ilacı kes dedi şaka gibi ya.......

Bi kaç gündür giremedim okuyunca çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah doktora da iyi yapmışsınız başlarken herşey çok güzel sonra mı kötü oluyor

Sonra diyorlarki sağlık çalışanına siddete hayır diyoruz.

Kızlar ya pazar günü yaptircam sanırım testi
Progestan pazar günü bitmiş oluyor yarın gece son 2 fitili Atıcam eczanede günü dolmadan vermiyor 13. Gün oluyor transfer sonrası transfer günü hariç
İlaç 104 TL mis bossuna hamilelik yoksa da ilaç almak da istemiyorum
Ayy heyecanlıyım zaten bitsin gitsin ya
Bugün çok da güzel geçti herkes bı aradaydi çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…