- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile transfer olur ve tutunur bebeğim
Heyecanlı ve stresli günlermiş çok ağlak bir kadın oldum normalde de duygusal bir insanım bir de ilaçlar süreç derken daha sa artı
Maalesef haftaya pazartesi günü gideceğim ona göre gün verecek çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısı ile tranfer olurum ve tutunur inşallahTransfer oldun mu canım nasilsiniz kızlar benimdevregl yaklasiyor
Biraz stresliyim bir an önce olmasını istiyorum sonra her şeyin bir zamanı vardır diyorum zaman zaman kendimi ağlarken buluyorum sonra şükrediyorum çok değişik duygular yaşıyorum siz nasılsınız nasıl gidiyorTransfer oldun mu canım nasilsiniz kızlar benimdevregl yaklasiyor
Bende bugün gittim estrofem başlandı artık ayın 30nda kan vermeye gdcm transferi öncesi muayene tekrar. Stres ypiyoruz ister istemez bende bu sefer aspirin verilmedi. Yalnızca estrifdm verildiMaalesef haftaya pazartesi günü gideceğim ona göre gün verecek çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısı ile tranfer olurum ve tutunur inşallah
İlaç kullanıyorum estmofem deltacotrin folibol coraspin
Deltacotrin ne içinMaalesef haftaya pazartesi günü gideceğim ona göre gün verecek çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısı ile tranfer olurum ve tutunur inşallah
İlaç kullanıyorum estmofem deltacotrin folibol coraspin
Bilmiyorum ki doktorum ayrıntılı bilgi vermiyor ama tahmin ettiğim kadarıyla benim tiroit problemim ondan dolayı vermiş olabilirDeltacotrin ne için
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahBende bugün gittim estrofem başlandı artık ayın 30nda kan vermeye gdcm transferi öncesi muayene tekrar. Stres ypiyoruz ister istemez bende bu sefer aspirin verilmedi. Yalnızca estrifdm verildi
Deltacortil bagısıklık baskılayıcı bır ilaç vücut embrıyoyu zararlı bır madde sanıp atmasın dıye kullanılıyor canm. Bu ilaç organ nakıllerımde de kullanılan kortizon içeren bir ilaçDeltacotrin ne için
Benimde troid sıkıntısı var ama vermedi sadece estrofem verdi kendim alıp kullansam sıkıntı olur muBilmiyorum ki doktorum ayrıntılı bilgi vermiyor ama tahmin ettiğim kadarıyla benim tiroit problemim ondan dolayı vermiş olabilir
Canım bende 30 nasılsın kontrole gdcm transfer ne zaman olur artık estrofem de kullanıyorum:) hayırlı haberler inşallahRabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahbenim de sanırım 30 da tranfer olacak pazartesi daha net tarih verecek doktor
Kesinlikle katılıyorum. Çocuk da evliliği kurtarır mantığıyla hareket edenler büyük hüsran yasiyo sen bilinçli davraniyorsun. Birde zamanı vardır olmayışına hayır var ben 2 olumsuz oldu hep üzüldüm ama hayırlısı dedim deniyorum olduran oldurmayan geleceği daha iyi biliyor. Zamanını kovaliyiruz sadeceDualarım sizinle kızlar. Benim bebek hayallerim hayal olarak kalmaya devam edecek gibi.
Bı evlilikte çocuk düşünmek için önce bir ADAMA ihtiyaç varmis meğer. Ortada ben bir adam göremediğiden kocaman bir HAYAL oldu bende herşey.
Umarım sizler bebislerinize kavuşur doya doya sarılır koklarsiniz.
Teşekkürler canım rabbim yardımcın olsun bu süreçte gerçekten yanında olmayan eş çok önemli inşallah halledebilirsiniz problemleriniziDualarım sizinle kızlar. Benim bebek hayallerim hayal olarak kalmaya devam edecek gibi.
Bı evlilikte çocuk düşünmek için önce bir ADAMA ihtiyaç varmis meğer. Ortada ben bir adam göremediğiden kocaman bir HAYAL oldu bende herşey.
Umarım sizler bebislerinize kavuşur doya doya sarılır koklarsiniz.
Benim transferim 1 ekim de olacak inşallah cuma günü son bir kan tahlili yapacaklar ona göre ertesi gün olacak inşallahCanım bende 30 nasılsın kontrole gdcm transfer ne zaman olur artık estrofem de kullanıyorum:) hayırlı haberler inşallah
Benim transferim 1 ekim de olacak inşallah cuma günü son bir kan tahlili yapacaklar ona göre ertesi gün olacak inşallah
İnşallah canım hayırlısı ile olur birlikte bekleriz güzel sonuçlar alırızHersey beklediğinden güzel olur inşallah. Beni de cuma kan ve ultrason çağırdılar :) belki transferi birlikte olur bekleriz :)
İnşallah inşallah hemencecik geçsin şu süreç estrofem beni artık bende bırakmadı gunnicinde asalak gibi hissediyorum enerjim bitmiş donukİnşallah canım hayırlısı ile olur birlikte bekleriz güzel sonuçlar alırız
Hiç sormayın herşeyi unutur oldum yaa Esteofem i gebelik olunca da kullanılıyor mu acabaİnşallah inşallah hemencecik geçsin şu süreç estrofem beni artık bende bırakmadı gunnicinde asalak gibi hissediyorum enerjim bitmiş donuk
Rahim kalinlastirici bi müddet kullanılır herhalde sonrasında bilmiyorum ama devam edilmiyor diye düşünüyorum. Yarın bakalım ne diyecekler sona geldikçe heyecan stres artiyorHiç sormayın herşeyi unutur oldum yaa Esteofem i gebelik olunca da kullanılıyor mu acaba
Aynen yarın kan tahlili ile progestana bakacaklar uygun olursa cumartesi günü transfer olacak inşallahRahim kalinlastirici bi müddet kullanılır herhalde sonrasında bilmiyorum ama devam edilmiyor diye düşünüyorum. Yarın bakalım ne diyecekler sona geldikçe heyecan stres artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?