Merhaba, sırf bu yüzden dayanmak istiyorum birşey olursa gerçekten vicdanı çok ağır. Çok engel olmaya çalışıyorum ama gel gör ki olmuyorMerhaba inanın öneride bulunamiyorum çünkü çok zor ben 3 4 tane içtim transferden sonra.cift 5aa olmasına rağmen negatif oldu ama sigara ama başka bişey bilemiyorum
Şimdi keşke icmeseydim diyorum belki yine tutmayacak ti ama vicdan azabı cekmeyecektim
Evet ben strese gireceğime bir iki tane içip rahatlarim kafasindaydim okadar azaltmak bile mucizeydi opunsurecinde bile içtim 2 paket 40 tane çok sağlıklı yumurtam toplandı 30 dollendi.ama tutunamadı işte ben çok bı zararı olacağını sanmıyorum ama tutunmazsa acaba dememek için bırakmak iyi oluyor.sizde lütfen düşünüp kendinizi üzmeyin en zararlı şey stresMerhaba, sırf bu yüzden dayanmak istiyorum birşey olursa gerçekten vicdanı çok ağır. Çok engel olmaya çalışıyorum ama gel gör ki olmuyorirade meselesi felan degil bu ve kimse anlamıyor. Vücut yoksunluğa giriyor resmen.
Evet canım haklısın, elimden geleni yapmaya devam edeyim o haldeEvet ben strese gireceğime bir iki tane içip rahatlarim kafasindaydim okadar azaltmak bile mucizeydi opunsurecinde bile içtim 2 paket 40 tane çok sağlıklı yumurtam toplandı 30 dollendi.ama tutunamadı işte ben çok bı zararı olacağını sanmıyorum ama tutunmazsa acaba dememek için bırakmak iyi oluyor.sizde lütfen düşünüp kendinizi üzmeyin en zararlı şey stres
Şimdi bana kızanlar olacak elbette haklılar ama günde 2 paket sigara içerken hamile kalıp doğum yaptım doğumdan sonrada okadar çok olmasada içtim 3 ay emdi cunku bebeğim. Sonra 15 yıl geçti gebe kalamadim bidaha.ki su an çok daha huzurlu ve sağlıklı yaşıyorum.diyecegim o ki olacaksa oluyor olmayacaksa herşey bahane.sikmayin canınızı ne olur yarım içip atın o bir iki taneyidenzamanla tiksinti gelir gebelik olursa zatenEvet canım haklısın, elimden geleni yapmaya devam edeyim o haldeTeşekkür ederim cevabı için. Zaten stresi en çok yaratan sigara durumu. Başka birşey değil şu an.
Evet canım haklısın, elimden geleni yapmaya devam edeyim o haldeTeşekkür ederim cevabı için. Zaten stresi en çok yaratan sigara durumu. Başka birşey değil şu an.
Kesinlikle haklısın ama işte insan kendine vicdan için sebep arıyor resmen eşime de diyorum hatta ağladım bile aciz miyim ben diye, neden bırakamıyorum diye o da stresi seni daha kötü yapıyor sigaradan daha zararlı farkındamısın diyor. Bir ara 20 gün bıraktım sonra yine başladım şimdi bırak 20 günü 1 saat icmeyeyim kötü oluyorum. Kendimce suya limon katıyorum bol su içiyorum etkisini bir nebzede köreltsin diye ama işte hep bir acaba kalıyor. 15inde test günüm iple çekiyorum inan ki.Şimdi bana kızanlar olacak elbette haklılar ama günde 2 paket sigara içerken hamile kalıp doğum yaptım doğumdan sonrada okadar çok olmasada içtim 3 ay emdi cunku bebeğim. Sonra 15 yıl geçti gebe kalamadim bidaha.ki su an çok daha huzurlu ve sağlıklı yaşıyorum.diyecegim o ki olacaksa oluyor olmayacaksa herşey bahane.sikmayin canınızı ne olur yarım içip atın o bir iki taneyidenzamanla tiksinti gelir gebelik olursa zaten
Yaa ne mutlu bırakmışsın ☺ çok haklısın sonuna kadar kesinlikle haklısın ama sigaranın bu kadar yoksunluk yaşayacağını düşünmedim gerçekten.Canım bende kahve sigara içerdim ve kahveyi hala severek içiyorum doktorum günde 1 bardak dedi ben 2 içince ay bebeğe bişey olur mu diye dolanıyorum ortadadün tavuk döner yedim çok canım çekti diye bütün gece niye yedim diye vicdan azabı çektim tavuk beni eğer ufacık beklemişse bile zehirliyor gece boyu zehirlendim mi acaba diye dört döndüm yatakta komik ama şuan bebek orda kendine biryer arıyor ve biz sağlıksız şeylerle kendi istediğimiz canı itikliyoruz gibi hissediyorum ben ve gece uyuyamıyorum. Sigara içtim kesin tutmayacak gibi düşünmüyrum ama bunca çektiğimiz acıyı sigarasızlık bize yaşatamaz diye düşünüyorum ve ben çok şükür bıraktım tamamen
Dip not sigara içip doğuranlara da gıpta ile bakıyorum o ayrı mesele
Hadi ya hiç duymamıştım. Araştırayım doktora da sorayım bakalım.Wellbutrin ile sigarayı bıraktım ben. Doktorunuza danışın hamilelikte kullanılabiliyorsa 10 günde bırakırsınız. Antidepresan esasen. Ama sigarayı da bıraktırıyor
Hadi ya hiç duymamıştım. Araştırayım doktora da sorayimWellbutrin ile sigarayı bıraktım ben. Doktorunuza danışın hamilelikte kullanılabiliyorsa 10 günde bırakırsınız. Antidepresan esasen. Ama sigarayı da bıraktırıyor
Tabi ki öyle sadece o yoksunluk anını geçiştirebilmek mesele.Sigara çok zorlayıcı biliyorum ama içmediğinizde ölmüyorsunuz dünyanın sonu gelmiyor öyle düşünün
Ben yavaş yavaş bıraktım önce günde 1diYaa ne mutlu bırakmışsın ☺ çok haklısın sonuna kadar kesinlikle haklısın ama sigaranın bu kadar yoksunluk yaşayacağını düşünmedim gerçekten..Sizde yeni mi transfer oldunuz ve nasıl bıraktınız birden bırakanlara gıpta ile bakıyorum
Yeni transfer oldum sayılır T+9 şuanYaa ne mutlu bırakmışsın ☺ çok haklısın sonuna kadar kesinlikle haklısın ama sigaranın bu kadar yoksunluk yaşayacağını düşünmedim gerçekten..Sizde yeni mi transfer oldunuz ve nasıl bıraktınız birden bırakanlara gıpta ile bakıyorum
Yaa ne güzel tabiki bende tamamen bırakmak ıstiyorum Allah izin verirde hamilelik olur ise o halde zâten hiç icmek istemiyorum. Yoksunluğun bu kadar zorlanacağını bilemedim.Ben yavaş yavaş bıraktım önce günde 1di
Sonra yarım pakete düştü
Sonra günde 3e düştü
Sonra günde 1-2 kahve ile oldu
Şimdi hiç yok
Bu toplamda 1 seneme yayıldı tabi öyle hop diye bırakmadım ama benim eşimde kullanmadığı için sorun yaşamadım çok açıkcası
Ayyy test yaptınız mıYeni transfer oldum sayılır T+9 şuan
Yerine başka bişey koyunca daha rahat oluyor mesela ben eşimi koydum eskiden çok uğraşmazdım onunla artık daha çok uğraşıyorum eğlenceli de oluyorYaa ne güzel tabiki bende tamamen bırakmak ıstiyorum Allah izin verirde hamilelik olur ise o halde zâten hiç icmek istemiyorum. Yoksunluğun bu kadar zorlanacağını bilemedim.
Evet canım yaptım ama kan testi günüm 13 kasım şuan için çift çizgiyi gördüm inşallah sağlıkla artarAyyy test yaptınız mıgüzel haberler alalım inşallah. Benimde T+6 gün.
Yerine başka bişey koyunca daha rahat oluyor mesela ben eşimi koydum eskiden çok uğraşmazdım onunla artık daha çok uğraşıyorum eğlenceli de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?