- 21 Ekim 2024
- 173
- 42
- 18
- 28
Bebeğine odaklan ve ikiniz için en iyi olanı dile inşallah pozitif olurya inan herşeyi denedim örgü yapıyorum bulmaca çözüyorum beyin o kadar kötü ki takıldı mı takılıyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğine odaklan ve ikiniz için en iyi olanı dile inşallah pozitif olurya inan herşeyi denedim örgü yapıyorum bulmaca çözüyorum beyin o kadar kötü ki takıldı mı takılıyor
![]()
İnşallah inşallahEvet canım yaptım ama kan testi günüm 13 kasım şuan için çift çizgiyi gördüm inşallah sağlıkla artar![]()
Ben ilk çift çizgimi 6da almıştım uğurlu bigünİnşallah inşallahbenimde ilk kan 15 kasım. İdrar testi yapmaya korkuyorum daha doğrusu yapmak istemiyorum ☺☺☺
Korkuyorum yaaBen ilk çift çizgimi 6da almıştım uğurlu bigün![]()
Yok tek embriyoKorkuyorum yaaçift embriyo mu ve sabah mı yaptın acaba.
Eşime dediğim an yok diye çıkıştıYok tek embriyo
Sabah ilk idrarla yaptım
Akşam su vs etkiliyor çizgiyi yapma bence akşam
Merhabalar güzel sonuçlarınız olsunArkadaşlar 4 kasımda 3.gün 2 embriyo transfer oldum. Genel olarak herşeye dikkat ediyorum ama gel gelelim ki sigara konusu beni aşırı zorluyor. Normalde günde bir pakete yakın içen insanım. Transferden sonraki sureci biliyorum sigara açısından çok sıkıntılı ama kendime engel olamıyorum, 2 3 adetle geçiştirmeye çalışıyorum dün biraz daha fazla ictim kendimi o kadar sorguluyorum ki vicdan yapıyorum ama bir yandan da gerçekten çok zorlanıyorum, basima ağrı giriyor baş etmeye çalışıyorum. Beni en çok yoran konu bu oldu biliyorum hiç içmemem lazım ama işte.. Nikotin karbonmonoksit etkisini elimden geldiğince azaltmak için bol su içiyorum vs. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı, önerileriniz ne olur destek lütfen![]()
Amin canım inşallah seninde çok güzel olur testlerinEşime dediğim an yok diye çıkıştıtek çizgi çıkarsa kafana takacaksın biliyorum diyor beni benden iyi tanıyor. Çook sevindim senin adına kanda da çok güzel çıkar inşallah
![]()
Yaa çok teşekkür ederim tâbi ki yazarak iyi yaptın ☺ evet bende öyle kahve 4 5 bardak masa başı iş olunca ayık kalmam gerekiyor diye bu şekilde alıştım kahveyi 1 2 ye indirdim ama sigara yok yani gerçekten illet bir durum. Herşeyden çok stres yapıyorum zaten bu sigara durumunu. Öyle kötü oluyorum ki bir yandan sigara elimdeyken bir yandan düşünüyorum şu an boğuyorum onu diye o kadar kötü etkiliyor ki sigara içiyorum yok bir daha ağzıma almak yok diyorum 1 saat dayan 2 saat dayan 3te vuruyor artık beynime. Çok teşekkür ederim güzel mesajın için. Rabbim yavrularını bagışlasın sanaMerhabalar güzel sonuçlarınız olsunCevap yazıp yazmamakta tereddüt ettim asla ama asla tavsiye etmiyorum elbette içebildiğinz kadar az için. Şuan 8 haftalık hamileyim Allahıma binlerce şükür darısı tüm isteyenlere inşaAllah
Opu döneminde de kullandım bayağı ama çok şükür yumurtalarım AA kalitedeydiler transfer döneminde ve hala sigara kullanıyorum çok şükür bi problem yok umarım olmaz da
İlk kızım doğal yoldan oldu hamileliğim boyunca bildiğiniz sigarayı aşeriyordum azaltmak yerine fazlalaştı diyebilirim çok şükür şuan 7 yaşında doğduğu vakitte solunum ile alakalı bi problemimiz olmadı çok şükür. Ama tüp bebek süreci farklıydı zordu korku doluydu stressliydi çok bırakmak azaltmak istedim ama yine kendime hakim olamadım bu hayatta yiyilip içilen herşeye resti çekebilirim ama bu illete maalesef. Konu sigara olunca iradem yerlerde! Keşke bırakabilmiş olsaydım hep bi korkuyla yaşamakta zor oluyor acaba sigara bişey yaptı mı bebeğime gibi gibi… Ama nasıl bi durum bu sigara bilmiyorum anlatılmıyor ki ancak yaşayan biliyor. Ben sigara ve kahve manyağıydım günlük hazır 4/5 kahve içen insanım gittiğim yer yere kahvemi çantamda götürürdüm transfer gününün bir önceki akşamı son kahvemi içtim o günden beri bir yudum bile almadım almayıda düşünmüyorum kısacası bütün zararlı alışkanlıklarım gitti bu illet gitmedi. Midem sigaradan bulansın diye çok dua ettim yok olmuyor.. Dediğim gibi insanın içmesi yaşadığı korkuya değmiyor umarım azaltabilirsin veya tamamen bırakırsın
![]()
Âmin canım tüm bekleyenlerimizin inşallahAmin canım inşallah seninde çok güzel olur testlerin![]()
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin test günü çok güzel bi değer ile bebişinin sana tutunduğunu minik bedeninin seninle olduğunu hissedersin inşaAllah, Rabbim bu kapıda olan tüm çaresizlerin zahmetinin sonucunu güzel kılsın, tüm hamilelere ve banada sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağa almak nasip olsun inşaAllahYaa çok teşekkür ederim tâbi ki yazarak iyi yaptın ☺ evet bende öyle kahve 4 5 bardak masa başı iş olunca ayık kalmam gerekiyor diye bu şekilde alıştım kahveyi 1 2 ye indirdim ama sigara yok yani gerçekten illet bir durum. Herşeyden çok stres yapıyorum zaten bu sigara durumunu. Öyle kötü oluyorum ki bir yandan sigara elimdeyken bir yandan düşünüyorum şu an boğuyorum onu diye o kadar kötü etkiliyor ki sigara içiyorum yok bir daha ağzıma almak yok diyorum 1 saat dayan 2 saat dayan 3te vuruyor artık beynime. Çok teşekkür ederim güzel mesajın için. Rabbim yavrularını bagışlasın sanazaten şu an olumlu olsa da hamileliği var tabiki bırakmak istiyorum elimden geleni de yapıyorum hiç yemediğim şeyleri yiyorum kuru kaysı asla agzima almam kuru kaysı yiyorum ne bilim kabak çekirdeği felan sırf aramayayim diye sigarayı ve günde 3 litre su. Allah gerçekten bu durumda olanların yardımcısı olsun bize ferahlık versin. Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim
![]()
İçten yürekten tüm dualarınız dilekleriniz için çok içten aminRabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin test günü çok güzel bi değer ile bebişinin sana tutunduğunu minik bedeninin seninle olduğunu hissedersin inşaAllah, Rabbim bu kapıda olan tüm çaresizlerin zahmetinin sonucunu güzel kılsın, tüm hamilelere ve banada sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağa almak nasip olsun inşaAllahEvet sigara etkiliyor diyorlar lakin asla tek başına bir sebep değil Allah muhafaza olumsuz olursa dahi sakın sebep sigarayı görme ve vicdan azabı çekme lütfen çnkü ancak Rabbim OL dediğinde olur umarım bizler içinde OL demiştir ve nasibimize bırakmıştır. Sigara konusunda da Rabbim inşllah en yakın zamanda bırakmayı nasip etsin Amiiiin
![]()
iyi yapıyosunn Rabbim güçlü irade versin hepimize. Güzel haberlerini verirsin inşaAllah buralardayım ben canım. İyi akşamlarİçten yürekten tüm dualarınız dilekleriniz için çok içten aminRabbim isteyen herkese bu güzel müjdeyi yaşatsın. Yani evet sanırım stresi daha kötü etkileyecek elimden geldiği kadar da uzak duruyorum zaten.
Âmin inşallah hepimizeiyi yapıyosunn Rabbim güçlü irade versin hepimize. Güzel haberlerini verirsin inşaAllah buralardayım ben canım. İyi akşamlar![]()
Al benden de okadar, bu illetin bunkadar etkileyeceğini ee düşünmedim yaa resmen avcuna aldı beniiSon 3 gündür eşime bu son sigaram diye diye 50 tane içmişimdir bende bırakamayan tayfadanım maalesef![]()