- 17 Kasım 2024
- 168
- 64
- 13
- 31
- Konu Sahibi Umutsuzlukyokkk
-
Merhaba bende T+9. Günüm 3.gün taze transfer oldu sizinki hangisiMerhaba güzel kadınlarbugün transfer oldum benim gibi başka bekleyen varsa birbirimize destek olalım diye konu açmak istedim
Merhaba benim 4. Transferim 5ci gün embriyosu ve çift embriyo transfer edildi sizin tek mi çift miMerhaba bende T+9. Günüm 3.gün taze transfer oldu sizinki hangisi
Ayyy çift ne güzel maşallah inşallah sımsıkı tutunup sağlıkla ilerlesinMerhaba benim 4. Transferim 5ci gün embriyosu ve çift embriyo transfer edildi sizin tek mi çift mi
Altın yumurta diyorlar tek embriyoya böyle bir yakın arkadaşımın bebişi tutundu ve suan 2ci bebeğine hamile kendiliğinden olduAyyy çift ne güzel maşallah inşallah sımsıkı tutunup sağlıkla ilerlesinmaalesef tek embriyo oluştuğu için tek
Benimde çarşamba Kıbrıs’a uçuş perşembe sabahı transferim çok heyecanlıyım 3 gün kaldıMerhaba güzel kadınlarbugün transfer oldum benim gibi başka bekleyen varsa birbirimize destek olalım diye konu açmak istedim
16sinda yani 2 gün sonra tranferim var heycan korku tüm duyguları yaşıyorum şu sıraMerhaba güzel kadınlarbugün transfer oldum benim gibi başka bekleyen varsa birbirimize destek olalım diye konu açmak istedim
Benimde çarşamba Kıbrıs’a uçuş perşembe sabahı transferim çok heyecanlıyım
inşallah çok güzel geçer 1 mi 2 mi transfer ettireceksinizBenimde çarşamba Kıbrıs’a uçuş perşembe sabahı transferim çok heyecanlıyım 3 gün kaldı
Dilerim çok güzel geçer emeklerimizin karşılığı hep birlikte alırız inşallah16sinda yani 2 gün sonra tranferim var heycan korku tüm duyguları yaşıyorum şu sıra
Detayları p.tesi konuscaz ama 2 istiyorum benDilerim çok güzel geçer emeklerimizin karşılığı hep birlikte alırız inşallah1 mi 2 mi transfer ettireceksiniz
Çok heyecanlı bir süreç aynı zamanda çok stresliDetayları p.tesi konuscaz ama 2 istiyorum ben
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahİnşlaah 2 ettirilecek
Sizin kaçıncı gün embriyosu, belirti için daha erken değil mi9 Eylül de transfer oldum tek yumurta bekliyorum bakalım hiçbir belirtim yok
Merhabalar iğneden kaç saat sonra Kıbrıs’a gidiyorsunuz bende şuan gonal f kullanıyorum aşırı heyecanlıyım kaç gün sürecek süreçBenimde çarşamba Kıbrıs’a uçuş perşembe sabahı transferim çok heyecanlıyım 3 gün kaldı
5. Günün embriyosu transfer gününü saymazsak 5. Gündeyim belirtilerin başlaması gerekmiyor muyduSizin kaçıncı gün embriyosu, belirti için daha erken değil mi
5. Gün embriyosunda 8. günde falan belli olabiliyor diye biliyorum. Bence erken , kan testine kadar bekleyin derim.5. Günün embriyosu transfer gününü saymazsak 5. Gündeyim belirtilerin başlaması gerekmiyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?