Tüp bebek transfer süreci bekleyenler

Neden 5 günde bir ovitrelle iğnesi olacaksınız acaba geri kalan tüm ilaçlar aynı
5 günde bir değil sadece tek seferlik 1/2 olacağım reçete edildi. Ovitrelle içinde hCG var. Bir nevi tutunmaya destek gibi düşünün. Siz transfer oldunuz mu

5 günde bir değil sadece tek seferlik 1/2 olacağım reçete edildi. Ovitrelle içinde hCG var. Bir nevi tutunmaya destek gibi düşünün. Siz transfer oldunuz m5 gü

5 günde bir değil sadece tek seferlik 1/2 olacağım reçete edildi. Ovitrelle içinde hCG var. Bir nevi tutunmaya destek gibi düşünün. Siz transfer oldunuz mu
Transfer olalı 5 gün oldu canım benim de

Bende yarın idrar testi yapmak istiyordum beklemek gerçekten de çok yorucuymuş
İdrar testi çok yanıltıcı olabiliyor bu süreçte benim önceki gebeliğimde negatif çıkmıştı idrar testi yıkılmıştım ama3-4 gün sonra kanda pozitif görmüştüm size naçizane tavsiyem kan testini bekleyelim hep birlikte

Nelere dikkat etmeliyim önerilerinize açığım
İğnelere başlayana kadar spor ve sağlıklı beslenme kısmına dikkat ediyordum. Başladıktan sonra spora ara verip daha çok beslenmeye odaklandım. Avokado, badem, kabak çekirdeği vs yiyorum, protein ağırlıklı ve mevsim sebzeleriyle beslenmeye çalışıyorum. Siz de bunlara dikkat edebilirsiniz. Moral çok önemli lakin insan ister istemez umutsuzluğa kapılabiliyor. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…