- Konu Sahibi Umutsuzlukyokkk
-
Ay bu sefer pozitifi görürsünüz inşallahBenim 5 ci günü embriyosu ve daha önce 3 transferim daha olmuştubu seferki embriyolara Pgt testi yapıldı 2 embriyo transfer ettik 20 eylülü iple çekiyorum sizin tarih neydi
Ah gerçekten beklemekle geçen bir süreçAy bu sefer pozitifi görürsünüz inşallahPgt testi falan bence ihtimali daha da arttırır. Hadi az kalmış 20 sine. Benim daha 26 sında, 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Ay inşallah. Önce sizde bekliyorum güzel haberi, sonrasında da benden gelsin inşallahAh gerçekten beklemekle geçen bir süreçsonu güzel olsun tüm güzel dileklerimiz gerçek olur insallah pozitif sonucları bu konuşmaların altında paylaşmak dileğiyle
Ay inşallah. Önce sizde bekliyorum güzel haberi, sonrasında da benden gelsin inşallah
Evet ilk denememiz o kadar heyecanlı bir süreç ki anlatamamİlk denemeniz mibu süreçte tarih beklemek çok zor ben örgüye ve uzun bir dizi seçip izlemeye başladım kabak çekirdeği avokado çok destekçi dilerim çok güzel şekilde geçer nasıl hissediyorsun heyecan
İkiz tutar bir seferde biterRabbim gönlünüze göre versin inşallahben 1 istiyorum aslında ama şansı arttırmak için 2 transfer ettirdim hayırlısı sağlıkla kolaylıkla bizi bulsun
Merhaba ne iğnesi iğne kullanıp gitmeyeceğim dondurulmuş transfer edilcek benim çarşamba akşamı uçucagız sabahında transfer olacak inşallahMerhabalar iğneden kaç saat sonra Kıbrıs’a gidiyorsunuz bende şuan gonal f kullanıyorum aşırı heyecanlıyım kaç gün sürecek süreç
Rahim yarımlığı olduğu için çift gebelik riske sokacagını söyledi doktorumİkiz tutar bir seferde biterişte ne güzel kız sjsjsjs
HuhuuMerhaba ne iğnesi iğne kullanıp gitmeyeceğim dondurulmuş transfer edilcek benim çarşamba akşamı uçucagız sabahında transfer olacak inşallah
Vallahi gitmeden dip köşe temizlik yapmaktan cacıkım çıktı aklıma bile gelmiyor işten heyecan, püüüüü bana asıl sabırsız olmam gerekirken bu ev işleri bırakmıyorkiHuhuuheyecan ne durumda bugün akşam gidecektiniz :)
Yarın akşam 11 de uçacağız 12 buçuk olmadan Kıbrıs’tayız inşllh Allah nasip ederseHuhuuheyecan ne durumda bugün akşam gidecektiniz :)
Sizin nasıl geçiyor test gününüze yaklaştınızmı sanal teyzeler oluyormuyuzHuhuuheyecan ne durumda bugün akşam gidecektiniz :)
DilerimYarın akşam 11 de uçacağız 12 buçuk olmadan Kıbrıs’tayız inşllh Allah nasip ederse
Ben sadece banyoları hallettim ve robot süpürge gönderdim bu seferVallahi gitmeden dip köşe temizlik yapmaktan cacıkım çıktı aklıma bile gelmiyor işten heyecan, püüüüü bana asıl sabırsız olmam gerekirken bu ev işleri bırakmıyorki
Cumartesi sabah test günüSizin nasıl geçiyor test gününüze yaklaştınızmı sanal teyzeler oluyormuyuz
Belirti aramayın her insanda farklı ilerliyor inşallah güzel sonuçlar vereceksiniz bizlereCumartesi sabah test günüçok korkuyorum aslında kimseye itiraf edemiyorum eşime bile daha önceki yaşadığım kötü tecrübeler içimi paramparça ediyor dilerim kalbimizde kolaylıkla sağlıkla güzellikle nasip olur ama belirtim yok biraz bel ağrısı dışında 🌫
Size bu yorumu yazdıktan bir kaç saat sonrası kasık ağrısı bel ağrısı ve gaz sancısı çekmeye başladımBelirti aramayın her insanda farklı ilerliyor inşallah güzel sonuçlar vereceksiniz bizlere
İnşallah bebişiniz tutundu onun semptomlarıdırSize bu yorumu yazdıktan bir kaç saat sonrası kasık ağrısı bel ağrısı ve gaz sancısı çekmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?