Tüp bebek transfer süreci bekleyenler

Benim 5 ci günü embriyosu ve daha önce 3 transferim daha olmuştu bu seferki embriyolara Pgt testi yapıldı 2 embriyo transfer ettik 20 eylülü iple çekiyorum sizin tarih neydi
Ay bu sefer pozitifi görürsünüz inşallah Pgt testi falan bence ihtimali daha da arttırır. Hadi az kalmış 20 sine. Benim daha 26 sında, 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum

Ay bu sefer pozitifi görürsünüz inşallah Pgt testi falan bence ihtimali daha da arttırır. Hadi az kalmış 20 sine. Benim daha 26 sında, 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Ah gerçekten beklemekle geçen bir süreç sonu güzel olsun tüm güzel dileklerimiz gerçek olur insallah pozitif sonucları bu konuşmaların altında paylaşmak dileğiyle

Evet ilk denememiz o kadar heyecanlı bir süreç ki anlatamam sanırım bu süre hızlı geçecek ama transfer sonrası geçmeyecek gibi ben Kıbrıs’ta transfer olacağım opu orda yapılacak sanırım çok heyecanlııııı

Merhabalar iğneden kaç saat sonra Kıbrıs’a gidiyorsunuz bende şuan gonal f kullanıyorum aşırı heyecanlıyım kaç gün sürecek süreç
Merhaba ne iğnesi iğne kullanıp gitmeyeceğim dondurulmuş transfer edilcek benim çarşamba akşamı uçucagız sabahında transfer olacak inşallah

Yarın akşam 11 de uçacağız 12 buçuk olmadan Kıbrıs’tayız inşllh Allah nasip ederse
Dilerim
Vallahi gitmeden dip köşe temizlik yapmaktan cacıkım çıktı aklıma bile gelmiyor işten heyecan, püüüüü bana asıl sabırsız olmam gerekirken bu ev işleri bırakmıyorki
Ben sadece banyoları hallettim ve robot süpürge gönderdim bu sefer öncekilerde 1 haftalık yemeğime ve dip bucak temizliği yapardım içimden gelmedi bu sefer. kendimizi boşuna yıpratıyoruz ama heyecan açısından iyi geldiyse güzel olmuş

Sizin nasıl geçiyor test gününüze yaklaştınızmı sanal teyzeler oluyormuyuz
Cumartesi sabah test günü çok korkuyorum aslında kimseye itiraf edemiyorum eşime bile daha önceki yaşadığım kötü tecrübeler içimi paramparça ediyor dilerim kalbimizde kolaylıkla sağlıkla güzellikle nasip olur ama belirtim yok biraz bel ağrısı dışında ‍🌫

Belirti aramayın her insanda farklı ilerliyor inşallah güzel sonuçlar vereceksiniz bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…