Benim de kan pıhtılaşmam yok fakat doktorum yine de vermişti . Göbeğim mor değil siyahtı bildiğiniz . Geniş bir alana yayılmısti . Fakat keşke morluk devam etseydi de ben düşük yapmasaydim . Doktorunuz aksini söyleyene kadar ilaçlarınızı kullanın .
Benim de kan pıhtılaşmam yok fakat doktorum yine de vermişti . Göbeğim mor değil siyahtı bildiğiniz . Geniş bir alana yayılmısti . Fakat keşke morluk devam etseydi de ben düşük yapmasaydim . Doktorunuz aksini söyleyene kadar ilaçlarınızı kullanın .
Normal yolla oluşan gebeliklerimde de düşük oldu . Bu sefer farklı bir merkezde tüp bebek deniyorum . Bakalım bu sefer de kullandiricaklar mi bilmiyorum açıkçası.
Normal yolla oluşan gebeliklerimde de düşük oldu . Bu sefer farklı bir merkezde tüp bebek deniyorum . Bakalım bu sefer de kullandiricaklar mi bilmiyorum açıkçası.
Kızlar yardım lütfen, ilk defa iğnemi kendim yapayım dedim oksaparı göbeğime yaptım pistonu sonuna kadar indirdim ve çektim ama sonra ekjeksiyona baktığımda içinde biraz ilaç kalmıştı, eksik yapmış olurmuyum dersiniz, birde progestan dex iğnesi yaptım ondada iğneyi çıkardım çıkardığım yerden ilaç geldi biraz off çok gerildim
Arkadaşlar ablalar yardım edin lütfen çok psikolojim bozuldu bu konuda .. transfer sonrası oksapar iğneyi kendi istediğiyle kullanmayı bırakan var mı aranızda
Canım ben hamile kalırsam doğuma kadar vurmak zorundayım mesela çünkü pıhtı yaparsa bebek düşebilir anneylçe zarar verebilir benim pıhtılaşma testimde 3 tanesi mutasyonlu bunlar çok önemli iğneler bebeğiniz ve sizin sağlığınız için düşünün ve moralinizi yükseltin
Arkadaşlar ablalar yardım edin lütfen çok psikolojim bozuldu bu konuda .. transfer sonrası oksapar iğneyi kendi istediğiyle kullanmayı bırakan var mı aranızda