Aşırı canım yanıyor psikolojik olarak çok kötü hissediyorum kendimi bu daha kötü değil mi
Evet napıcam bilmiyorumbıraktığınız için bebeğe bir şey olursa daha kötü değil mi?
Evet napıcam bilmiyorum
15-16. haftaya kadar vuruluyor oksapar. Benim iğne vuracak yer kalmamıştı, iğneyi batırıyordum geri zıplıyordu :) ama benim 2-3 iğnem vardı, haftada bir kalçadan proluton vuruluyordum.yakmaz mı aşırı yakıyor karnım mos mor psikolojik olarak çok kötü etkilendim. Bu gün transferimin ikinci günü en azından sonucumu alana kadar sıkıcam dişimi. İki gündür de feci şekilde kasık ve bel ağrım var buda normal mi acaba
Sağlıklı olarak almışsınız bebişinizi sanırım çok sevindim15-16. haftaya kadar vuruluyor oksapar. Benim iğne vuracak yer kalmamıştı, iğneyi batırıyordum geri zıplıyordu :) ama benim 2-3 iğnem vardı, haftada bir kalçadan proluton vuruluyordum.
Normal
Sağlıklı olarak almışsınız bebişinizi sanırım çok sevindimilk denemenizmiydi
İrenbe’de yaptırdım, ümit inceboz’du doktorumNerde yaptırdınız doktorunuz kmdi acaba
Belirtileriniz varmıydı acaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz yaşadıklarınızı paylaşarakİrenbe’de yaptırdım, ümit inceboz’du doktorum
Belirtileriniz varmıydı acaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz yaşadıklarınızı paylaşarak
Daha ilk denemem çok bilgisiz ve bilinçsizimBelirti olmaz onu söyleyeyim çünkü hala ilaç alıyorsunuz.
Benim adet ağrım olmuştu pozitif sonuç aldım ama başka arkadaşım aynı ağrıları yaşayıp negatif sonuç aldı.
Kimi ağrı hissetmeden pozitif görüyor, kimi ağrı yaşamıyor negatif alıyor. İlaçlardan dolayı belirti olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?