tüp bebek transferi sonrası yaşananlar!!!

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Ayrıca Kesinlikle katılıyorum. İnsan sadece kendini yıpratmış oluyor. Benim maalesef negatif oldu sonuç. Henüz adet de olmadım fakat progesteron jeli bırakınca belirtiler epey azaldı. Bu ilaçlar bütün vücut dengesini bozuyor maalesef.

Merhabalar,
Benim transferimin 4. günündeyim, 5. gün embriyosu transfer edildi 2 tane. Okuyorum bayanların yazdıklarını ama çoğu terleme basıyor demiş. Ben yaz ortası inanın iki çorap bir patik hırkalar battaniyelerle hala ısıtamıyorum kendimi , sanırım transfer sırasında üşüttüm diye düşünüyorum. Bir de ishal + kasık ağrısı oldu bende Bunun dışında bu sabah akıntıyla beraber kan pıhtısı şeklinde minik bi şey geldi o da tabi korkuttu beni , çok dikkat de etmiyorum unutuyorum bazen transferim olduğunu falan ağır kaldıracak oluyorum eşim hatırlatıyor. Benimki de bi değişik durum anlayacağınız.

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle bebek beklentisi içinde olan herkese Rabbimden hayırlı haberler sağlıklı evlatlar diliyorum.Bende cumartesi günü transfer yaptırdım.heyecanla 10.günün gelmesini bekliyorum.Benim ilk denemem.dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 2 adet.çok sabır gerektiren bi süreç.zaman geçmek bilmiyor.Allahım hayırla sonuçlandırsın inşallah hepimizinkini..

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün 10.günümdü ilk tüp bebek transferimde.Sonucum negatif çıktı.2 adet 3.gün embriyosu transfer edilmişti.2 âdette 5.gün dondurulmuş embriyom var.Doktorumla henüz görüşemedik.Bakalım blastokist olan 5.gün embriyoları transfer edilecek mi?Haklarımızda hayırlısı olsun.Nasip değilmiş..

Selamlar, benim de ilk transferim tutmadı şimdi ikinciye deneyeceğiz. Estrofem + Progesteron kullanıyorum. Doktorumun söylediğine göre her ne kadar ispatlanmış bi şey olmasa da hashimoto hastalığı da tüp bebekte olumsuz sonuca yol açabiliyormuş ve bende de var hashimoto. Bu yüzden ilaç verdi ona da başlıyorum yarın, bir de d vitamini eksikliği çıktı onun için de destekleyici kullanmaya başlayacağım. Aklınızda olsun belki bir faydası olur bu ikisine bakmadıysa doktorunuz mutlaka söyleyin bence.

Merhaba,

Geçmiş olsun hepimize.İlk transferimde destekleyici olarak bana da estrofem ve progestan verdi drum.sonuç negatif olunca 5.gün 2 adet embriyo daha transfer edilecek. fakat ben 1 ay ara vermek istedim psikolojik olarak toparlanmak için, drumda onay verdi.Teşekkür ederim paylaşımınız için.dikkate alıcam.zaten birbirimizi en yakınlarımızdan dahi daha iyi anlayabildiğimiz ve tecrübelerimizden faydalanabilmek için buradayız inşallah.en kısa zamanda güzel haberlerimizi de paylaşabilmeyi Ümit ediyorum.Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar,
Benim de transferin olalı 3 gün oldu 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. İdrar testi yapsam çıkar mı acaba çöl mu erken?hiç belirti yok bende ne kasıkta ağrı ne akıntı...
Beklemek ne zormuş...

Çok erken bence yapmayın çıkmaz daha

Daha erken canım çıkmaz yapsanda banda 5 gün embriyo su transfer edildi 2 tane şimdi 5 Ayık olduk darısı sana inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum.sabır gerektiren bir süreç.bence yapmayın test.7.günü bekleyin.herkeste farklı oluyor etkileri.kendinizi dinlemeyin.vaktini bekleyin.umarım güzel haber alırsınız.

Amin inşallah Allah o günleri görmeyi nasip etsin.
Hiçbir belirtim yok şu an normal mi herkes kasıklarda ağrı kahverengi akıntı göğüste şişlik yaşadıklarını söylüyor bende hiç bu belirtiler yok

5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Birinci gün: Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Ikinci gün: Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üçüncü gün:Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dördüncü gün: Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beşinci gün:Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altıncı gün :Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedinci gün: Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

Ben de kısa bir süre önce sizin gibi Heyecan içindeydim.bende kullandığım ilaçların etkisi ile göğüslerimde şişlik ve hassasiyet kasıklarımda ara ara ağrı oluyordu ama sonuç negatif oldu.o kadar çok araştırıp okudum ki herkeste farklı belirtiler oluyor.kimisi hiç belirti görmüyor ama sonuç pozitif oluyor.bu yüzden stres yapmamaya çalışın.sonucun iyi olacağını düşünün.ama yine olumsuz olabileceğini de göz ardı etmeyin ki Sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşamayın..Umarım güzel haberlerinizi alırız en kısa sürede.

İdrar testinde ne zaman olumlu sonuç alabiliriz peki

Siz idrar testini aklınızdan çıkarın bence.:) sabırla kan testini bekleyin.çünkü önce kana geçiyor beta hCG sonra idrara.idrarda negatif olup kanda pozitif Çıkma durumuda oluyormuş.o yüzden tam vaktini bekleyip kan testi yaptırmanızı öneririm.

Sanırım bu tüp bebek işinin en zor kısmı transfer sonrası beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…