- 21 Nisan 2016
- 17
- 2
- 6
- 41
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Ayrıca Kesinlikle katılıyorum. İnsan sadece kendini yıpratmış oluyor. Benim maalesef negatif oldu sonuç. Henüz adet de olmadım fakat progesteron jeli bırakınca belirtiler epey azaldı. Bu ilaçlar bütün vücut dengesini bozuyor maalesef.Tüp bebekle hamile kaldim 8+4 günlük oldum...kalp atışını duydum...Doktora hiç belirtim yok dedim bana bakıp gülümsedi.. Belirtilrr gebeliğin 12.haftasında başlarmış...daha emriyo o dedi ( bunu sorduğumda 6+5 gunluk) bosuna kendınızı dınleyıp psikolojisinızı bozmayın derim...Benim halen belirtim yok
Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle bebek beklentisi içinde olan herkese Rabbimden hayırlı haberler sağlıklı evlatlar diliyorum.Bende cumartesi günü transfer yaptırdım.heyecanla 10.günün gelmesini bekliyorum.Benim ilk denemem.dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 2 adet.çok sabır gerektiren bi süreç.zaman geçmek bilmiyor.Allahım hayırla sonuçlandırsın inşallah hepimizinkini..
Çok erken bence yapmayın çıkmaz dahaMerhaba arkadaşlar,
Benim de transferin olalı 3 gün oldu 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. İdrar testi yapsam çıkar mı acaba çöl mu erken?hiç belirti yok bende ne kasıkta ağrı ne akıntı...
Beklemek ne zormuş...
Daha erken canım çıkmaz yapsanda banda 5 gün embriyo su transfer edildi 2 tane şimdi 5 Ayık olduk darısı sana inşallahMerhaba arkadaşlar,
Benim de transferin olalı 3 gün oldu 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. İdrar testi yapsam çıkar mı acaba çöl mu erken?hiç belirti yok bende ne kasıkta ağrı ne akıntı...
Beklemek ne zormuş...
Merhaba arkadaşlar,
Beklemek ne zormuş...
Daha erken canım çıkmaz yapsanda banda 5 gün embriyo su transfer edildi 2 tane şimdi 5 Ayık olduk darısı sana inşallah
Amin inşallah Allah o günleri görmeyi nasip etsin.
Hiçbir belirtim yok şu an normal mi herkes kasıklarda ağrı kahverengi akıntı göğüste şişlik yaşadıklarını söylüyor bende hiç bu belirtiler yok
İdrar testinde ne zaman olumlu sonuç alabiliriz peki
Sanırım bu tüp bebek işinin en zor kısmı transfer sonrası beklemekSiz idrar testini aklınızdan çıkarın bence.:) sabırla kan testini bekleyin.çünkü önce kana geçiyor beta hCG sonra idrara.idrarda negatif olup kanda pozitif Çıkma durumuda oluyormuş.o yüzden tam vaktini bekleyip kan testi yaptırmanızı öneririm.
Sanırım bu tüp bebek işinin en zor kısmı transfer sonrası beklemek
İnanın uyurken bile aklımda...Sanırım bu tüp bebek işinin en zor kısmı transfer sonrası beklemek
İnanın uyurken bile aklımdaKesinlikle öyle.aklınızı farklı şeylerle meşgul etmeye çalışın.yoksa zaman geçmek bilmez.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?