ya cnm ben yatarak geçirdim 9 gun boyunca ama çok stres oldum 6 haftalık düstu bebyim 2 denemem olucak bunda napsam diye düşünüyorum ama annemler düşük tehlikesinin 3 ay cok oldunu söyluyolar açıkcası korkuyorum bendeTransfer sonrası o kadar sıkışmıştımki 15 dk zor yatıp lacaboya çıktım. Sonra evde rutin hayatıma döndüm. Ertesi gün yemeğe çıktım, sonraki gün çocuğumu arabayla okula bırakıp aldım daha sonra eve süpürge tutup ütümü falan yaptım. Yani kısaca kendimi kasmadım. Tuttu 7+6 hamileyim. Kalp atışına bu hafta içi gitcez.
Cnm eğer seninle kalacaksa emin olne yapsan kalır. Eğer rahminde bir sorun varsa bilemem sma diğer türlü (tabiiki çok çok ağır işler yapma)birşey olmaz. Ben 4 düşük yaptım. Son pıhtılaşma çıktı. Birde tavdiyem bebek aspirini kullan pozitif olursa. Tabii dr una sorya cnm ben yatarak geçirdim 9 gun boyunca ama çok stres oldum 6 haftalık düstu bebyim 2 denemem olucak bunda napsam diye düşünüyorum ama annemler düşük tehlikesinin 3 ay cok oldunu söyluyolar açıkcası korkuyorum bende
nasıl yani bebek aspırını ne işe yarıoki cnm sen kullandınmıCnm eğer seninle kalacaksa emin olne yapsan kalır. Eğer rahminde bir sorun varsa bilemem sma diğer türlü (tabiiki çok çok ağır işler yapma)birşey olmaz. Ben 4 düşük yaptım. Son pıhtılaşma çıktı. Birde tavdiyem bebek aspirini kullan pozitif olursa. Tabii dr una sor
Cnm bn oğluma hamileyken oıhtı testlerim yapılmadan öncesinde 3 düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı kullanmıştım. İşe yaramıştı. Dr una sor pozitif olursa olurmınasıl yani bebek aspırını ne işe yarıoki cnm sen kullandınmı
Kızlar bu hafta transferim olacak bademcik enfeksiyonu oldum iğne ve agumentin verdi doktor haftaya transfer var sizce napiyim iptal mi etsem hamilelerin kullandığı ilaçlar dedi doktor ama sonuçta embiryoyu da zararlı sanıp atmaz dimi..
Kullanıp tutunan oldu mu hic
Bugun gittim doktora ilaç kullanmak istemiyorum dedim ama bademcik çok kötü dedi hamilelikte kullanılan ilaç yazıcam dedi ama rahim kalinligimi falan etkiler mi ne biliyim 4. Denemem olacak korkuyorum bi kere tuttu düşük olduYok cnm bisey olcagini sanmiyorum.için rahat olsun.kac gun kullan calvin?
Arkadaşlar herkese merhaba.Transfer sonrası bana 1 gün yat demelerine rağmen ben neredeyse 12 gün hep yattım.Eşim yatmamı istediği için.Benim 10.güne kadar hep adet ağrısı ve bel ağrısı oldu.11.gün ağrılar bıçak gibi kesildi.12.gün kan vermeye giderken tutmadığını düşündüm ağrılar bittiği için.Ve ben 12 gün boyunca hep uyudum otomatik olarak.Erkenden uykuya dalıyordum.bir de ben çok sinirliydim herkesten nefret edecek duruma geldim.12.gün sonucu beklerken çok stres yaptım ve çok karamsardım.sonuç 283 çıkınca artık kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım.14.gün değerim 503 tü. Fakat 13. Gün ohss oldum ve 6 gündür çektiğim sıkıntıyı anlatamam.sırt üstü yatıyorum asla sağa sola dönemiyorum çünkü çok acı veriyor.karnım rahat 6 aylık gibi.Midem yırtıldı yırtılacak.Dik bir şekilde yürüyemediğim gibi oturamıyorum da.karnımdan iğne oluyorum.Uzun sürebilir dedi doktor.nefes alamaz ve idrara çıkamazsam suyu çekecekler.
Bildirim canım Allah hepimize tattırsın duyguyu beklemek çok zor ..Aslim3327 adasim benim adımda asli benimde transferimin 5 gunu acayip adet olucakmisim gibi agrim var beklemek çok stresli çok zor rabbim seninde bizlerinde gönlümüze gore versin inşallah sonucunu bizede bıldır muhakkak pozitif olması temennimle
Slm Kızlar 10 martta transferim olmuştu 2 embriyo yerleştirdiler..zaman hiç geçmez diyordum bugun 9.günü :) dünden beri adet olacakmışım gibi kasıklarım da agrı var akıntım var..bugun kesin adet olacam dedim yıne olmadım..dayanamayıp test aldım ve 2.cizgi silik cıktı 8 yıl boyunca hep test yaptım ama hiç görmedim silik çizgi..pazartesi günü kan testi yaptırcam bakalım sonuc ne cıkacak allah hepimize nasip etsin inşallah[/QUOTE
Tüp bebek deneyip olumlu sonuçlar alanlara özellikle çok seviniyorum .
Bende tüp bebek denedim şuan hamileyim ama inanın ilk transferden sonraki bekleyişten farkı yok .
Yok değerler artıyo mu yok normal mii vs vs.
Ultrasonda kese de görünmedi yani herşey bir umutt. Hamileyim diye sevinemiyosun bile.
O yüzden biraz soğukkkanlı olup hamile bile olsanız çok sevinmeyin derim .
Sonucu hüsran olabiliyor bazen .
Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
Transferim cuma günü yapildi heyecanla ve sabırla bekliyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun..birinci kalite tek embryo ile yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?