- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
OinBol şanslar size de . Kucağınıza lmayı nasip etsin Allah.
O günleri geçirmek çok zor biliyorum.İnşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.Ben 8 haftalık oldum bile.Ama şimdi de diş problemi yaşıyorum.Antibiyotik alıyorum ve su içsem çıkarıyorum yani antibiyotikte midede pek durmuyor.Bu aralar sürekli banyoya taşınmak kabus gibi.Tek derdim sağlıklı bir bebek.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bildirim canım Allah hepimize tattırsın duyguyu beklemek çok zor ..
Allah sagligla kucagina almayi nasip etsin insaaaalllahhhh..Transferin 10.günü veee hamileyim kan degerim 109.45 cıktı 8 yıllık özlemim sona erdi.. Allah hepinize nasip etsin inşallah
İnsallah canım bende adet olacak gibi agrim vardı halen var..ağız kuruluğu ve yürürken konuşurken nefesim gidiyor. Yediğim hiç bir şeyin tadını alamıyorum su bile bi tuhaf geliyorAllah sagligla kucagina almayi nasip etsin insaaaalllahhhh..
Benimde bu gun test gunum .heyecandan uyuyamadim.regl olcam gibi agrim var...insallah bebisim tutunmusdur.......
Masallah subhanallah allah hayırlısi ile doğurmayı nasip etsinTransferin 10.günü veee hamileyim kan degerim 109.45 cıktı 8 yıllık özlemim sona erdi.. Allah hepinize nasip etsin inşallah
Sonuc belli oldu 13.95.iyimi kotumu bilmedimİnsallah canım bende adet olacak gibi agrim vardı halen var..ağız kuruluğu ve yürürken konuşurken nefesim gidiyor. Yediğim hiç bir şeyin tadını alamıyorum su bile bi tuhaf geliyor
İnşallah yarın kat kat yükselir canım kaçıncı gununduSonuc belli oldu 13.95.iyimi kotumu bilmedim
9 gunumdu.ama blast embriyoİnşallah yarın kat kat yükselir canım kaçıncı gunundu
inşallah canım yükselir ben yarın yıne yaptırcam ..senin kac emriyoduİnşallah yarın kat kat yükselir canım kaçıncı gunundu
inşallah canım yükselir ben yarın yıne yaptırcam ..senin kac emriyodu..ben 10.günümde yaptırdım..ama bende hiç sorun yoktu eşimin sperm degeri düşüktü ve morfolojisi%0 cıkmıstı..yukselır morelını bozma pazartesi bir daha yaptırSonuc belli oldu 13.95.iyimi kotumu bilmedim
1 embriyo.ben ikinci gun yaptircaminşallah canım yükselir ben yarın yıne yaptırcam ..senin kac emriyodu
benım 2 emriyo transfer edıldı belkı degerım ondan yuksektır sende umudunu kırma bildigim kadarıyla kan degeri 10 nun üzerindeyse emrıyo yenı yerlesıyor demek..yarın yıne yaptır1 embriyo.ben ikinci gun yaptircam
Senin 10;gunde kacdi?bir embriyodur bende.bir de ben durum farkli.iki kizim var benim talassemi hastasi.onlara donor olsun deye tup bebek yaptirdik.insainşallah canım yükselir ben yarın yıne yaptırcam ..senin kac emriyodu..ben 10.günümde yaptırdım..ama bende hiç sorun yoktu eşimin sperm degeri düşüktü ve morfolojisi%0 cıkmıstı..yukselır morelını bozma pazartesi bir daha yaptır
inşallah canım yükselir ben yarın yıne yaptırcam ..senin kac emriyodu..ben 10.günümde yaptırdım..ama bende hiç sorun yoktu eşimin sperm degeri düşüktü ve morfolojisi%0 cıkmıstı..yukselır morelını bozma pazartesi bir daha yaptır
Merhaba arkadaşlar 7.günüm 25 martta belli olacak. Transferden iki gün sonra aşırı şekilde adet sancilarim başladı hiç geçmedi. BeklemedeyimSenin 10;gunde kacdi?bir embriyodur bende.bir de ben durum farkli.iki kizim var benim talassemi hastasi.onlara donor olsun deye tup bebek yaptirdik.insa
benimde. 23mart test günüm benimde ağrılarım oluyor adet olacak gibi göğüslerin dis uçları dokunulmuyor ve kasiniyor.birde ilki gündür başım dönüyor hayırdır inşallah zor bir bekleyiş.hakkımızda hayırlısı.inşallah burdan pozitiflerimizi paylasiriz. HepimizMerhaba arkadaşlar 7.günüm 25 martta belli olacak. Transferden iki gün sonra aşırı şekilde adet sancilarim başladı hiç geçmedi. Beklemedeyim
hadi bize güzel haberler ver tatlım inşallah1 embriyo.ben ikinci gun yaptircam
Göğüs uçlarında ağrı bende de başladı gece. Adet günüm bu çarşamba. 12.günüm de cuma. Huzursuz gibiyimbenimde. 23mart test günüm benimde ağrılarım oluyor adet olacak gibi göğüslerin dis uçları dokunulmuyor ve kasiniyor.birde ilki gündür başım dönüyor hayırdır inşallah zor bir bekleyiş.hakkımızda hayırlısı.inşallah burdan pozitiflerimizi paylasiriz. Hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?