tüp bebek transferi sonrası yaşananlar!!!

belirtim 9.günü kasıklarımda adet olacak gibi agrı oldu..10.günü agız kurulugu ve bol su içme gereksinimi duydum belim halen agrıyor..ama kasık agrım kesıldı.baska belırtı yok..birde yemek yiyemiyorum canım hiç bir şey istemiyor..allah hepınıze tattırsın ben 8 yıl boyunca bu anı bekledım..şunu biliyorumki allah ol derse olur bol bol dua edin

Arkadaşlar 8. Günümde bitmek üzere yarın idrar testi yapıp yapmama arası kararsizim. 10.gün yapmak istiyorum aslında . yaptirirsam sizlere sonucu yazarım.
İdrarda negatif çıksa bile takma. Benim ilk tüp denememde kanda 110 çıktığı halde idrar da çıkmadı. Zaten sonrada düşük yaptım.

Benimde transferimin 5. günü bugün test tarihim 28 Mart 2 tane 5. gün embriyoşu transfer edildi hayirlisiyla iyi haberler paylaşmak nasip olur inşallah burdan
Benimde 6. Günüm. Test 29 mart 2 tane 3.gün embriyosu. Karşılıklı iyi haberleri paylaşmak dileğiyle.

11 martta transfer oldu.8.gun testte 4.2 cikti.dun 10.gundu ve 29.4 cikti.bugun de yaptircam.insallah yukselir degerim

Kızlar 9.günüm ne idrar ne kan testi yaptırdım. Yarın yaptiriyim diyorum ama hiç cesaretim yok. Sizlerin güzel haberlerini duyarsam bende mutlu olup test yaptiricam inşallah

Yarın 10. Günüm . adet olmaz isem test yapicam ama adet sancisindan ölmek üzereyim. Sanki sabaha karşı adet olurum gibi. Bugün kahve leke geldi çok az. Umarım tutar bidaha tüp bebek yapmaya ne zamanım var nede param. Allah hepimize bebek nasip etsin arkadaşlar. Mart ayı uğur getirir inş

Benimde 7.günüm son üç gündür çekiyorum ağrıyı adet ağrısı değildir inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayirlisiyla iyi sonuçlar alalım gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…