5. Gün embriyosunun tutunması daha kolaymis öyle yazıyor. İkiz annesi olursun inşBenimde transferimin 5. günü bugün test tarihim 28 Mart 2 tane 5. gün embriyoşu transfer edildi hayirlisiyla iyi haberler paylaşmak nasip olur inşallah burdan
içimde en ufak bi iyi his yok ama bekleyip gorcez artık inşallah hayırlısı olsun5. Gün embriyosunun tutunması daha kolaymis öyle yazıyor. İkiz annesi olursun inş
Benimde onuncu gün ama 12 yi beklicem kaldı 2 günnnn
Amin hepimize inşallahAllahım olumlu sonuçlar göstersin size.
canım inşallah iyi haberler verirsin bizeiçimde en ufak bi iyi his yok ama bekleyip gorcez artık inşallah hayırlısı olsun
Arkadaşlar 8. Günümde bitmek üzere yarın idrar testi yapıp yapmama arası kararsizim. 10.gün yapmak istiyorum aslında . yaptirirsam sizlere sonucu yazarım.canım inşallah iyi haberler verirsin bize
Harika haber darısı bizlere inşSlm Kızlar ilk tüp bebek denememdi 10.günü kan testi 109.46 cıktı bugun 12. Gunu 325.45 cıktı allah hepinize tattırsın duyguyu
Benimde 6. Günüm. Çatlıyorum sabırsızlıktan. Allah yüzümüzü güldürsün.9.günüm ve öküz gibi açım doymuyorum
İdrarda negatif çıksa bile takma. Benim ilk tüp denememde kanda 110 çıktığı halde idrar da çıkmadı. Zaten sonrada düşük yaptım.Arkadaşlar 8. Günümde bitmek üzere yarın idrar testi yapıp yapmama arası kararsizim. 10.gün yapmak istiyorum aslında . yaptirirsam sizlere sonucu yazarım.
Darısı başıma Allahım.Harika haber darısı bizlere inş
benimde 6.günüm :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenimde 6. Günüm. Çatlıyorum sabırsızlıktan. Allah yüzümüzü güldürsün.
Benimde 6. Günüm. Test 29 mart 2 tane 3.gün embriyosu. Karşılıklı iyi haberleri paylaşmak dileğiyle.Benimde transferimin 5. günü bugün test tarihim 28 Mart 2 tane 5. gün embriyoşu transfer edildi hayirlisiyla iyi haberler paylaşmak nasip olur inşallah burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?