Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek ve AMH Hakkında yardım 😐

AysenurrrO

Gülerken kalabalıktık..
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
276
122
33
32
Merhaba
2 yil 2 aylik evliyim 27 yasindayim amh düşük 0.73
Doktorumuz tüp bebek önerdi. Bu amh değeriyle rapor alınabiliyor heralde. Bide SGK nin karşılayabilmesi icin 3 yillik evli olmak mi gerekiyo ? Amh düşükken o kadar beklenemez zaten de yumurtayı dondurup 3 yil tamamlandıktan sonra mi kullanıyorlar yoksa raporla hemen mi? Hic ama hic bilgim yok tecrubelerinize ihtiyacim var

Son düzenleme:
Merhaba canım. Hem 5 yıllık sgklı olma şartı var, hem 3 yıl evli olma şartı hem de iki negatif aşılama şartı normalde. Erkek kaynaklı olunca şart aranmıyor ama amh hakkında tam olarak bilemiyorum. Diyelim ki amh ile raporu aldın hemen başlanır tedaviye bekleme filan olmaz ama almak mesele. Aynı sebepten bi arkadaş başlattı işlemleri o bilgi verir daha iyi sanırım merve

Cevap verdigin için cok tesekkurler. Yani amh düşüklüğü varken 3. seneyi beklemek risk beklemezsekte SGK dan faydalanamiyoruz sanirim. Peki yumurtayı donduruyorlar mi o süreçte?

Benim 3 yılım doldu. Amh da düşük işlerin biraz hızlı ilerler dedi doktor. Ben de başka bir arkadaşı etiketleyeyim o aşılamasız tüpe geçti biliyorum. 3 yılı dolmuş muydu bilmiyorum. medusares

Cevap verdigin için cok tesekkurler. Yani amh düşüklüğü varken 3. seneyi beklemek risk beklemezsekte SGK dan faydalanamiyoruz sanirim. Peki yumurtayı donduruyorlar mi o süreçte?
Raporun çıkarsa direk başlarsın hemen konur rahmin uygunsa. Amh için şartlar ne tam olarak bilmiyorum ben erkek kaynaklı aldım çünkü.

Teşekkür ederim canım ben aşılama yaptiirmadim hic doktor direk tüp önerdi

Anladım çok teşekkür ederim. Bu arada rapor alındıktan sonra ortalama ne kadar bi fiyat cikti sizin ?
Ben raporu alıp özelde kullandım. İlaçlar ücretsiz geliyor onlar bi 4-5 bin tutar zaten. Tüp bebek 6500dü 1500ünü devlet karşılıyo raporlu olunca. Ekstralar dahil değil iki günde bir testler şunlar bunlar. Devlette çok çok uyguna geliyormuş

Anladım ben 15 20 civarlarında düşünmüştüm nedense. Cidden masrafları düşündürüyor insani. Tabi karşılığı paha biçilemez

Anladım ben 15 20 civarlarında düşünmüştüm nedense. Cidden masrafları düşündürüyor insani. Tabi karşılığı paha biçilemez
Tabi başla yeter ki sonrası gelir zaten merkeze gidersen orda seni yönlendirirler. Rahim filmi çekilmen lazım mesela. Kan testlerini fln onlar yapıyor zaten ama başlamak mesele

Canım 3 yılı doldurmadan tüp bebeğe asilamasiz geçiş yaptim ben amh ilk olculdugunde 0.89 çıkmıştı ve asilamasiz tüp bebek için raporum onaylandı chagiless AysenurrrO

Merhabalar çikolata kistim var iki tüpümde kapalı amh değerim 1:64 doktor tüp bebek dedi ve 9 aylık evliyim bu raporUn şartları ne acaba yardımcı olurmsnz

tüplerin kapalı oldugu için 5yıl çalışmak ve 900 gün prim doldurduysan direk çıkar tüp bebek raporun

Canım 3 yılı doldurmadan tüp bebeğe asilamasiz geçiş yaptim ben amh ilk olculdugunde 0.89 çıkmıştı ve asilamasiz tüp bebek için raporum onaylandı chagiless AysenurrrO
Ah süper o zaman zaten amaç yumurta bitmeden bi tedavi yoluna girebilmek bunu duyduguma sevindim. Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…