Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek ve AMH Hakkında yardım 😐

Beslenme vs ne yapmamız gerekir benim ilk olduğu icin hiç bi bilgim yok aşamalarını bile bilmiyorum suan igne vuruluyorum ayrın kontrolüm var nezamn olacak heyecanlıyım ve bilgisiz

canım günlük haşlanmıs yumurta ye bol bol su iç zararlı seylerden kacın. şimdi değilde transferden sonrada düzenli dikkatli beslenirsen daha iyi olur. bitki çaylarından uzak dur. süt iç dengeli beslen kuzum. iğneleri dikkatli vur saatlerine özen göster öyle stres sıkıntıdan uzak durmaya çalış

İğnelerimi hep aynı saatte yaptım ve çok su içen biriyim umarım hersey istediğimiz gibi olur çok teşekkür ederim canım ilgin için

Amh değeri düşükse 3 yıl evli olma yada aşılama yaptırma aranmıyor. 0.1di benim. 900 gün kesintisiz sigorta aranıyor

Beslenme çok önemli 3ay önceden başla. Hazır gıda tüketme her gün yumurta muz ve süt yumurta kalitesini artırıyor. Stresten önce beslenme önemli

Canim bahcecide rapor geçiyor 7300 tl tup bebek raporlu

Arkadaşlar nasılsınız tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaşlar var mı aramızda paylaşın da bize de umut olun... Psikolojim altüst oldu iyice
Çok var tüp bebekle hamile kalan. Kendinizi bu kadar yipratmaniz girdiğiniz yolda olumsuz sonuç almanıza neden olabilir. Kendiniz ve bebeğiniz için iyi olmalısınız. İyi olmalıyız.

Ben bugun sordum doktora ozel klinik oldugu icin rapor gecmiyo dedi sadece tüp bebek 9 750 imis. Peki ozel hastanelerde rapor geciyo mu?

Bu amh değeri düşük olunca rapor nasıl alınıyor acaba benim eşimde ileri hareketli hızında biraz düşüklük bende de amh düşük yaş 27 Mayıs'ta 3 yıllık evli olucaz bir düşüğüm var yine de alabilirmiyim yardımcı olur musunuz acaba

Merhabalar
Bende aynı durumdayım 1 senelik evlıyım ve amh sevıyem 0.33 Du ıstanbulda Zeynep kamilde dırek tup bebek dedıler hıc zaman kaybetmemelısın dedıler bu degerlerle rapor alabılecegınızı soyledıler sonra elazıga atandım memur olarak burada devlet hastanesi olarak sadece fırat Universitesi hastanesinde vardı ilk gıttıgımde vermek istemediler raporu normal sartlarda 1 yıl evlılık 5 yıl sgk ve en az 3 defa asılma ya da tup bebek yapılmıs olması lazımdı ama benım durumum daha acılıyetı olan ve asılma yapılamayacak bır durum bende inat ettim ıstanbula gıttıgımde Zeynep Kamil le tekrar gorustum durumu anlattım onlarda alabılecegımı teyit ettıler bırde gıttım hangı sartlarda ındırımlı ılac verıyorlar eczacımdan aldım onlerıne koydum sonunda alabiliyorum ve ciddi bir fark yaratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…