- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi AysenurrrO
-
Beslenme vs ne yapmamız gerekir benim ilk olduğu icin hiç bi bilgim yok aşamalarını bile bilmiyorum suan igne vuruluyorum ayrın kontrolüm var nezamn olacak heyecanlıyım ve bilgisiz
İğnelerimi hep aynı saatte yaptım ve çok su içen biriyim umarım hersey istediğimiz gibi olur çok teşekkür ederim canım ilgin içincanım günlük haşlanmıs yumurta ye bol bol su iç zararlı seylerden kacın. şimdi değilde transferden sonrada düzenli dikkatli beslenirsen daha iyi olur. bitki çaylarından uzak dur. süt iç dengeli beslen kuzum. iğneleri dikkatli vur saatlerine özen göster öylestres sıkıntıdan uzak durmaya çalış
RİCA EDerim canımİğnelerimi hep aynı saatte yaptım ve çok su içen biriyim umarım hersey istediğimiz gibi olur çok teşekkür ederim canım ilgin için
Merhaba hangi merkez acabaBen raporu alıp özelde kullandım. İlaçlar ücretsiz geliyor onlar bi 4-5 bin tutar zaten. Tüp bebek 6500dü 1500ünü devlet karşılıyo raporlu olunca. Ekstralar dahil değil iki günde bir testler şunlar bunlar. Devlette çok çok uyguna geliyormuş
Çorlu reyapta tedavi oldum ben canımMerhaba hangi merkez acaba
Arkadaşlar nasılsınız tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaşlar var mı aramızda paylaşın da bize de umut olun... Psikolojim altüst oldu iyiceCanim bahcecide rapor geçiyor 7300 tl tup bebek raporlu
Çok var tüp bebekle hamile kalan. Kendinizi bu kadar yipratmaniz girdiğiniz yolda olumsuz sonuç almanıza neden olabilir. Kendiniz ve bebeğiniz için iyi olmalısınız. İyi olmalıyız.Arkadaşlar nasılsınız tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan arkadaşlar var mı aramızda paylaşın da bize de umut olun... Psikolojim altüst oldu iyice
Merhaba bende bahçecide yaptırıcam ama rapor nasıl alınıyor nerden aldınız.Canim bahcecide rapor geçiyor 7300 tl tup bebek raporlu
MerhabalarMerhaba
2 yil 2 aylik evliyim 27 yasindayim amh düşük 0.73
Doktorumuz tüp bebek önerdi. Bu amh değeriyle rapor alınabiliyor heralde. Bide SGK nin karşılayabilmesi icin 3 yillik evli olmak mi gerekiyo ? Amh düşükken o kadar beklenemez zaten de yumurtayı dondurup 3 yil tamamlandıktan sonra mi kullanıyorlar yoksa raporla hemen mi? Hic ama hic bilgim yok tecrubelerinize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?