- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi AysenurrrO
kızlar tüp bebeğe t.c de ortalama ne kadar ücret ödüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı arkadaşların amh i benden düşük olmasına rağmen raporları onaylanmamis buna çok şaşırmıştım. İnşallah siz de en kisa zamanda bebeğinize kavuşursunuzAh süper o zaman zaten amaç yumurta bitmeden bi tedavi yoluna girebilmek bunu duyduguma sevindim. Teşekkürler :)
5 yıl çalışmak mı ben 450 gün sigorta kaydımdan başka sigortam yoktu suan eşimin üzerine görünüyorum kusura bakmayın hiç bisey anlamadım sacmaladım sanırımtüplerin kapalı oldugu için 5yıl çalışmak ve 900 gün prim doldurduysan direk çıkar tüp bebek raporun
Eşinin üzerinden sgkli isen şuan onu kullanabilirsin. 5 yıllık sgk dökümü isteniyor onu demiş arkadaş5 yıl çalışmak mı ben 450 gün sigorta kaydımdan başka sigortam yoktu suan eşimin üzerine görünüyorum kusura bakmayın hiç bisey anlamadım sacmaladım sanırım![]()
Teşekkür ederim şimdi anladımEşinin üzerinden sgkli isen şuan onu kullanabilirsin. 5 yıllık sgk dökümü isteniyor onu demiş arkadaş
Ah inşallah canim bende seker var bide belki onuda goz onune alırlarBazı arkadaşların amh i benden düşük olmasına rağmen raporları onaylanmamis buna çok şaşırmıştım. İnşallah siz de en kisa zamanda bebeğinize kavuşursunuz![]()
Tabi ki alırlar. Dualarimda sen de varsın artıkAh inşallah canim bende seker var bide belki onuda goz onune alırlar
Çok tatlısın sen yav. Transferin ne zaman?Tabi ki alırlar. Dualarimda sen de varsın artık ❤
Ilaçlar tedavi 20 bini bulacak gibi görünüyorkızlar tüp bebeğe t.c de ortalama ne kadar ücret ödüyorsunuz?
Cevabınız için teşekkürler.Ilaçlar tedavi 20 bini bulacak gibi görünüyor
YaaaaaaaÇok tatlısın sen yav. Transferin ne zaman?![]()
Çok teşekkür ederim canim rabbim dileyen herkesin gönlüne göre versin emeklerimiz bosa çıkmasın insallahTabi ki alırlar. Dualarimda sen de varsın artık ❤
Özelde ise tedavi için kafadan 15.000 tl çıkarmak gerekiyor. Ekstra yapılan alınan şeylerle birlikte 25.000 tuttu bizim aşağı yukarı.kızlar tüp bebeğe t.c de ortalama ne kadar ücret ödüyorsunuz?
Ben haber beklemeye devam henüz başlayamadım. Vakalardan dolayı ağırdan alındığını düşünüyorum.Yaaaaaaacanım sen de öylesin bana yakın davranmandan oyle oluyor zaten ❤ tatlım muayenede kist çıktı 28inde yeniden kontrole gideceğim maalesef bu ay transferim ertelenmek zorunda kaldı. Sen hangi aşamaya geldin
![]()
Amh düşüklüğünde evlilik yılına bakılmıyor aşılama geçmişine de bakılmıyor direk rapor çıkıyor canım.Merhaba
2 yil 2 aylik evliyim 27 yasindayim amh düşük 0.73
Doktorumuz tüp bebek önerdi. Bu amh değeriyle rapor alınabiliyor heralde. Bide SGK nin karşılayabilmesi icin 3 yillik evli olmak mi gerekiyo ? Amh düşükken o kadar beklenemez zaten de yumurtayı dondurup 3 yil tamamlandıktan sonra mi kullanıyorlar yoksa raporla hemen mi? Hic ama hic bilgim yok tecrubelerinize ihtiyacim var![]()
Ah bu vakalar bu pandemi..Ben haber beklemeye devam henüz başlayamadım. Vakalardan dolayı ağırdan alındığını düşünüyorum.Aman sağlığına bir şey olmasın da meleğine kavuşursun zaten inşallah.
![]()
Bizim de nasibimizde nazlı bir bebe varmış.Ah bu vakalar bu pandemi..Sözde 2 ay rahim dinlendirecektik araya birde pandemi girince 5 ay beklemiştim transfer için nasip bu zamanaymış.
Hayırlı olsun bebişin gelecek zamanı bekliyor bu ağırdan almalar ondan bence, sonu güzel olsun inşallah.
![]()
Aynen ben de öyle diyorum,Bizim de nasibimizde nazlı bir bebe varmış.sağlıkla gelsinler yeter ki.
![]()
İlk denemede tuttumu sizin? Daha çokta yeniymiş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahÖzelde ise tedavi için kafadan 15.000 tl çıkarmak gerekiyor. Ekstra yapılan alınan şeylerle birlikte 25.000 tuttu bizim aşağı yukarı.
Bu arada devlet hastaneside tüp bebek yapılıyor mu?Özelde ise tedavi için kafadan 15.000 tl çıkarmak gerekiyor. Ekstra yapılan alınan şeylerle birlikte 25.000 tuttu bizim aşağı yukarı.