• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek ve AMH Hakkında yardım 😐

Ah süper o zaman zaten amaç yumurta bitmeden bi tedavi yoluna girebilmek bunu duyduguma sevindim. Teşekkürler :)
Bazı arkadaşların amh i benden düşük olmasına rağmen raporları onaylanmamis buna çok şaşırmıştım. İnşallah siz de en kisa zamanda bebeğinize kavuşursunuz 😊

tüplerin kapalı oldugu için 5yıl çalışmak ve 900 gün prim doldurduysan direk çıkar tüp bebek raporun
5 yıl çalışmak mı ben 450 gün sigorta kaydımdan başka sigortam yoktu suan eşimin üzerine görünüyorum kusura bakmayın hiç bisey anlamadım sacmaladım sanırım 🤪

5 yıl çalışmak mı ben 450 gün sigorta kaydımdan başka sigortam yoktu suan eşimin üzerine görünüyorum kusura bakmayın hiç bisey anlamadım sacmaladım sanırım 🤪
Eşinin üzerinden sgkli isen şuan onu kullanabilirsin. 5 yıllık sgk dökümü isteniyor onu demiş arkadaş

Çok tatlısın sen yav. Transferin ne zaman? :KK37:
Yaaaaaaa :KK68: canım sen de öylesin bana yakın davranmandan oyle oluyor zaten ❤️ tatlım muayenede kist çıktı 28inde yeniden kontrole gideceğim maalesef bu ay transferim ertelenmek zorunda kaldı. Sen hangi aşamaya geldin 😊

Yaaaaaaa :KK68: canım sen de öylesin bana yakın davranmandan oyle oluyor zaten ❤ tatlım muayenede kist çıktı 28inde yeniden kontrole gideceğim maalesef bu ay transferim ertelenmek zorunda kaldı. Sen hangi aşamaya geldin 😊
Ben haber beklemeye devam henüz başlayamadım. Vakalardan dolayı ağırdan alındığını düşünüyorum. 🤷🏻‍♀️ Aman sağlığına bir şey olmasın da meleğine kavuşursun zaten inşallah. 😍

Merhaba
2 yil 2 aylik evliyim 27 yasindayim amh düşük 0.73
Doktorumuz tüp bebek önerdi. Bu amh değeriyle rapor alınabiliyor heralde. Bide SGK nin karşılayabilmesi icin 3 yillik evli olmak mi gerekiyo ? Amh düşükken o kadar beklenemez zaten de yumurtayı dondurup 3 yil tamamlandıktan sonra mi kullanıyorlar yoksa raporla hemen mi? Hic ama hic bilgim yok tecrubelerinize ihtiyacim var🤗
Amh düşüklüğünde evlilik yılına bakılmıyor aşılama geçmişine de bakılmıyor direk rapor çıkıyor canım.

Ben haber beklemeye devam henüz başlayamadım. Vakalardan dolayı ağırdan alındığını düşünüyorum. 🤷🏻‍♀️ Aman sağlığına bir şey olmasın da meleğine kavuşursun zaten inşallah. 😍
Ah bu vakalar bu pandemi..:olamaz: Sözde 2 ay rahim dinlendirecektik araya birde pandemi girince 5 ay beklemiştim transfer için nasip bu zamanaymış.😑 Hayırlı olsun bebişin gelecek zamanı bekliyor bu ağırdan almalar ondan bence, sonu güzel olsun inşallah.👼🏻:KK68:

Ah bu vakalar bu pandemi..:olamaz: Sözde 2 ay rahim dinlendirecektik araya birde pandemi girince 5 ay beklemiştim transfer için nasip bu zamanaymış.😑 Hayırlı olsun bebişin gelecek zamanı bekliyor bu ağırdan almalar ondan bence, sonu güzel olsun inşallah.👼🏻:KK68:
Bizim de nasibimizde nazlı bir bebe varmış. 🤷🏻‍♀️ sağlıkla gelsinler yeter ki.💗

Back
X