• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek ve AMH Hakkında yardım 😐

İlk denemede tuttumu sizin? Daha çokta yeniymiş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Bu topiğe bir arkadaşım için bilgi toplamaya geldim bizim sorun erkek faktörüydü.😑
İlk denemede tuttu çok şükür.🙏 Allah razı olsun tez vakitte size de kısmet olsun inşallah.😍

Tabiki. Eğitim araştırma ve üni. Hastanelerinin tüp bebek bölümleri var orada da yapılıyor
Benim bulunduğum yerde devlet yapmıyor, ama tc vatandaşlığım var, ama tabi yeterli değildir dimi, devlette yapmak için sigorta gerekiyordur.

Sanırım bende verecem o tüp bebeğe bir yığın para, geleceği için harcasaysık o parayı daha iyiydi ama inat şimdiden belli para yoksa gelmem diyor :KK70:

Benim bulunduğum yerde devlet yapmıyor, ama tc vatandaşlığım var, ama tabi yeterli değildir dimi, devlette yapmak için sigorta gerekiyordur.

Sanırım bende verecem o tüp bebeğe bir yığın para, geleceği için harcasaysık o parayı daha iyiydi ama inat şimdiden belli para yoksa gelmem diyor :KK70:
Tabi sigorta olması lazim çok ayrıntı bilmiyorum ama anlattığınıza göre bana özelde yaptırmanız gerekecek gibi geldi hayırlısı olsun yeterki bebek olsun maddi manevi zor süreç ama sonuca değiyor :)

Tabi sigorta olması lazim çok ayrıntı bilmiyorum ama anlattığınıza göre bana özelde yaptırmanız gerekecek gibi geldi hayırlısı olsun yeterki bebek olsun maddi manevi zor süreç ama sonuca değiyor :)
Kesinlikle değecektir asla aksi iddia edilemeyecek bi duygu olduğunu şimdiden hissedebiliyorum.
Size sağlıklı geçecek olan bir gebelik dileğiyle, hoşçakalın 🧿🧿🧿🌹

Ben haber beklemeye devam henüz başlayamadım. Vakalardan dolayı ağırdan alındığını düşünüyorum. 🤷🏻‍♀️ Aman sağlığına bir şey olmasın da meleğine kavuşursun zaten inşallah. 😍
Canım benim ikimiz içinde doğru zaman ne zamansa o zaman olsun. Bizim bebekler nazlı bir türlü gelemediler

😊 teşekkür ederim özelde başladık zaman kaybetmemek icin umarım ona gerek kalmaz ilk denemede tutar rabbim sizinde kucağınızı tez zamanda doldursun inşallah

amin canım hangi hastanede başladın. aslında çok çabuk çıkıyor. rahim filimini götürüyorsun tüplerinin durumu gözüküyor zaten. üniversite hastanesiyse 4 günde çıkıyor.

amin canım hangi hastanede başladın. aslında çok çabuk çıkıyor. rahim filimini götürüyorsun tüplerinin durumu gözüküyor zaten. üniversite hastanesiyse 4 günde çıkıyor.
Gaziantep umay tüp bebek merkezinde hiç bisey bilmediğim için korkuyla bayıldık parayı amh degeri ve tüpler kapalı diye doktor zaman kaybetme dedi yoksa 9 aylık evlıyim daha 🤕 siz nerde yaptırıyorsnz

Gaziantep umay tüp bebek merkezinde hiç bisey bilmediğim için korkuyla bayıldık parayı amh degeri ve tüpler kapalı diye doktor zaman kaybetme dedi yoksa 9 aylık evlıyim daha 🤕 siz nerde yaptırıyorsnz
canım ben tüplerimi aldırdım. 1 kere denedim negatif oldu devlette denemiştim. şimdi zamanı gelince özele gitcem bakalım. inşallah nasip olurda sana 2ye gerek kalmaz :KK200: bende 2 yıllık evliyim

canım ben tüplerimi aldırdım. 1 kere denedim negatif oldu devlette denemiştim. şimdi zamanı gelince özele gitcem bakalım. inşallah nasip olurda sana 2ye gerek kalmaz :KK200: bende 2 yıllık evliyim
Beslenme vs ne yapmamız gerekir benim ilk olduğu icin hiç bi bilgim yok aşamalarını bile bilmiyorum suan igne vuruluyorum ayrın kontrolüm var nezamn olacak heyecanlıyım ve bilgisiz 🤕🤪

Back
X