Tüp bebek ve çaresizlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Crn07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah üzülmeyin umudunuzu yitirmeyin benim ablam tam 10 sene uğraştı düşükler, tüp bebekler, kalp atışı alınamadığı için sonlanan gebelikler artık herşeyden umudunu yitirmişti ki hamile olduğunu öğrendi hayatımıza bembeyaz pembe yanaklı, çekik gözlü bir kız giriverdi, şuan 7 yaşında ve ablam 3. çocuğuna hamile üçüde doğal yollardan iğnesiz ilaçsız tedavisiz, Rabbim ol der ve olur üzülmeyin lütfen

Benimde 4. tup bebek denemem olumsuz oldu. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen hala toparlanamadim. Ayaga kalkmak gerçekten zor. Ben de çok emek verdim ama olmadi. Sizi teselli etmek için birşey söyleyemiyorum çünkü ben de kendim için bulamadım. Ama yaşadıklarımdan dolayı sizi cok iyi anlıyorum. Zamanla hepimiz yavrularımızı kucağımiza aliriz insaallah.

Benim gözüm hep yaşlı 1 ay oldu 3.tedavimden olumsuz sonuç alalı hala iyi değilim olamıyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleri ölü gibiyim içim kan ağlıyor, çok emek verdik ne yapsak olmuyor artık tükendiğimi hissediyorum, keşke umut olabilseydim

Benimde 4 negatif tup bebek denemem var ,en son tedavi de endometriosis oldugunu ogrendim ve birde cikolata kistim oluşmuş.
Endometriosis yillarca belirti vermezmis belki kist olusmasa ultrasonda gorunmese endometriosis oldugunu bilmeyip tup bebek denemeye devam edecwktim .Birdahaki yumurta toplamadan sonra gecici menopoz sokacak doktor sonra transfer olacak.
Belki sizlerinde by tarz sorunlari vardir negatiflerinizin sebebi endometriosis olabilir .nasil degilmis degil vazgecmemek sorun neyse onu bulmaya calismak lazim.

Inşallah canım benim seninle tedavi süreclerimiz genelde aynı gitti şimdi yeniden başlıyoruz inşallah bu son olur bizim bebeklerimiz kıymetli bebek olucak orası kesin uykusunda bile başında bejleriz artık

Inşallah canım inşallah..
Birlikte bir daha başlıyoruz benim 3. Tedavim olacak.. rabbim bizede isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin Inşallah

Hic korkma canim gorumcemde bu yaslarda ve suan hamile onun da 10 yil olmadi rabbim ol dedigi zaman olur bu arada tüp bebek icin fiyat bilgisi verir misin bana

Kesinlikle bizi bizden başkası anlamıyor . İşte daha yeni aldığım için haberi toparlanmam zaman alıyor

Bizim tüp bebek sebebimiz erkek faktörlü . Ancak genetikte sıkıntı oluyor

Çok istememden kaynaklanıyor . Yokluğunu düşünmek istemiyorum onun için belki de bu kadar ısrarcı davranıyorum . Ben illa olsun diye dua etmiyorum ama Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklısını ver diyorum . Diğer türlüsünü kaldıramıyorum çünkü

Bu kürü burda paylasırmsnz

İnşallah Rabbim daha fazla bekletmeden bize de nasip eder

Bazen nasip diyip önüme bakıyorum. Çalışıyorum eve gelip de o sessizliğin sesini duyduğum anda yaram kanıyor yeniden . Bir de alttan üstten gelen bebek sesleri de eklenince buna bazen dayanamıyorum

Bizde sıkıntı erkek faktörü yani tüp bebek yapma sebebimiz bu ama genetikten sağlam gelmiyor embriyolar . Takıldık kaldık anlayamıyorum ben . Translokasyonda bile illa ki bulunuyor bizde bulunmuyor

3 kez tüp bebek denedim transfere bile geçemeyen 2 deneme 1 tane de kalitesiz embriyo transferiyle birlikte görünürde sorun yok genetik testlere vatana kadar her şey yapıldı ama sebep yok embriyo da yok benim embriyom oluşmuyor oluşan da kalitesiz oluyor ne yapacağım bilmiyorum yapmadığım şey de kalmadı

Ahh canım ne olcak bizim hallerimiz böyle

Bizde sıkıntı erkek faktörü yani tüp bebek yapma sebebimiz bu ama genetikten sağlam gelmiyor embriyolar . Takıldık kaldık anlayamıyorum ben . Translokasyonda bile illa ki bulunuyor bizde bulunmuyor
Bizde 6 tildir erkek factory diye biliyorduk simdi bende endometriosis cikti. Kendini belli etmezmis ve embriyo tutunmasina engel olabiliyormus aklinizda bulunsun boyle birsey de olabilir sizde diye yazmak istedim .Sanirim saglikli embriyonuz olmuyor .takviye kullaniyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…