- 6 Aralık 2017
- 6.455
- 6.576
- 198
Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah üzülmeyin umudunuzu yitirmeyin benim ablam tam 10 sene uğraştı düşükler, tüp bebekler, kalp atışı alınamadığı için sonlanan gebelikler artık herşeyden umudunu yitirmişti ki hamile olduğunu öğrendi hayatımıza bembeyaz pembe yanaklı, çekik gözlü bir kız giriverdi, şuan 7 yaşında ve ablam 3. çocuğuna hamile üçüde doğal yollardan iğnesiz ilaçsız tedavisiz, Rabbim ol der ve olur üzülmeyin lütfen4 . Tüp bebek denemem de sağlıklı embriyo bulunamamasıyla Sona erdi . Şimdiye kadar hep ayağa kalkmasını bildim . Ama artık kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum , canım çok yanıyor . İlk denememde pgt yaptırmadan transfer olmuştum ve minik mucizem 9. Haftaya kadar benimle yaşadı . Sonrasında kanamalar kürtajlar . Ama o 9 haftada hissettiğim duygular sonsuz bir denizdi . Şimdiyse içim bomboş . Geleceğe dair hayal kurmaktan korkar oldum . Çok yıprandım yoruldum bittim artık . Nasıl artık normal sağlıklı bir insana döneceğimi bilmiyorum . İyi şeyler duymaya artık çok ihtiyacım var . Yüreğimi sıkıyorlar adeta . Ümidim kalmadı artık .
Benimde 4. tup bebek denemem olumsuz oldu. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen hala toparlanamadim. Ayaga kalkmak gerçekten zor. Ben de çok emek verdim ama olmadi. Sizi teselli etmek için birşey söyleyemiyorum çünkü ben de kendim için bulamadım. Ama yaşadıklarımdan dolayı sizi cok iyi anlıyorum. Zamanla hepimiz yavrularımızı kucağımiza aliriz insaallah.4 . Tüp bebek denemem de sağlıklı embriyo bulunamamasıyla Sona erdi . Şimdiye kadar hep ayağa kalkmasını bildim . Ama artık kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum , canım çok yanıyor . İlk denememde pgt yaptırmadan transfer olmuştum ve minik mucizem 9. Haftaya kadar benimle yaşadı . Sonrasında kanamalar kürtajlar . Ama o 9 haftada hissettiğim duygular sonsuz bir denizdi . Şimdiyse içim bomboş . Geleceğe dair hayal kurmaktan korkar oldum . Çok yıprandım yoruldum bittim artık . Nasıl artık normal sağlıklı bir insana döneceğimi bilmiyorum . İyi şeyler duymaya artık çok ihtiyacım var . Yüreğimi sıkıyorlar adeta . Ümidim kalmadı artık .
Inşallah canım benim seninle tedavi süreclerimiz genelde aynı gitti şimdi yeniden başlıyoruz inşallah bu son olur bizim bebeklerimiz kıymetli bebek olucak orası kesin uykusunda bile başında bejleriz artık
Hic korkma canim gorumcemde bu yaslarda ve suan hamile onun da 10 yil olmadi rabbim ol dedigi zaman olur bu arada tüp bebek icin fiyat bilgisi verir misin bana4 . Tüp bebek denemem de sağlıklı embriyo bulunamamasıyla Sona erdi . Şimdiye kadar hep ayağa kalkmasını bildim . Ama artık kendimi çok yorgun ve çaresiz hissediyorum , canım çok yanıyor . İlk denememde pgt yaptırmadan transfer olmuştum ve minik mucizem 9. Haftaya kadar benimle yaşadı . Sonrasında kanamalar kürtajlar . Ama o 9 haftada hissettiğim duygular sonsuz bir denizdi . Şimdiyse içim bomboş . Geleceğe dair hayal kurmaktan korkar oldum . Çok yıprandım yoruldum bittim artık . Nasıl artık normal sağlıklı bir insana döneceğimi bilmiyorum . İyi şeyler duymaya artık çok ihtiyacım var . Yüreğimi sıkıyorlar adeta . Ümidim kalmadı artık .
Kesinlikle bizi bizden başkası anlamıyor . İşte daha yeni aldığım için haberi toparlanmam zaman alıyorGeçmiş olsun... yalnız değilsin hepimiz mutlu sona ulaşmak için emek veriyoruz.. burda bir arkadaşım 9. Tedavisinde ikizlerini kucağına aldı.. pes etmek yok yolumuza devam edeceğiz belki zor ama başaracağız rabbim de nasip edecek inşallah.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. 3. Tedaviye 21 ekim de başlıyoruz.. bende artık hayal kuramıyorum korkularım çok fazla.. umutlarım tükeniyor ama bu mutlu sona ulaşan arkadaşlar da geçti bu süreçlerden bizde mutlu sona ulaşacağız evel allah.. birbirimize destek için burdayız.. bizi bizden başkası anlamaz...
Benim yaklaşık 15 binlirayı bulduHic korkma canim gorumcemde bu yaslarda ve suan hamile onun da 10 yil olmadi rabbim ol dedigi zaman olur bu arada tüp bebek icin fiyat bilgisi verir misin bana
Bizim tüp bebek sebebimiz erkek faktörlü . Ancak genetikte sıkıntı oluyorÜmitsizliğe kapılma canım mutlaka vardir rabbimin bi bildiği bnde 2 aşılama ve 2 başarısız tup bebe tedavisi geçirdim şuan yeni bi karışım buldum onu deneyeceğim istersen tarifini göndereyim. Bi arkadaş in 8 sene çocuğu olmadı tup bebek olmadı bu kuru kullandıktan bi ay sonra hamile kalmis
Çok istememden kaynaklanıyor . Yokluğunu düşünmek istemiyorum onun için belki de bu kadar ısrarcı davranıyorum . Ben illa olsun diye dua etmiyorum ama Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklısını ver diyorum . Diğer türlüsünü kaldıramıyorum çünküBen hep hayırlısıysa olsun diyorum. Hayırsız bir evlat da olabilir. Sen elinden geleni yapıyorsun ama Allah vermiyorsa bi yandan da bir bildiği vardır diyorum. Bence bu şekilde olumlu düşünülmeli bana aşırı ısrar da yanlış bir davranış gibi geliyor. Bazen kaderci yaklaşıp hayatı o şekilde kabullenmek gerek diye düşünüyorum. Nacizane düşüncelerim.
Bu kürü burda paylasırmsnzÜmitsizliğe kapılma canım mutlaka vardir rabbimin bi bildiği bnde 2 aşılama ve 2 başarısız tup bebe tedavisi geçirdim şuan yeni bi karışım buldum onu deneyeceğim istersen tarifini göndereyim. Bi arkadaş in 8 sene çocuğu olmadı tup bebek olmadı bu kuru kullandıktan bi ay sonra hamile kalmis
Tabiki paylaşırım canım da nasıl paylaşacağım kiBu kürü burda paylasırmsnz
eline sağlık teşekkür ederim gramajları nasıl ayarlanacak ama yinede bakayımTabiki paylaşırım canım da nasıl paylaşacağım ki
İnşallah Rabbim daha fazla bekletmeden bize de nasip ederRabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah üzülmeyin umudunuzu yitirmeyin benim ablam tam 10 sene uğraştı düşükler, tüp bebekler, kalp atışı alınamadığı için sonlanan gebelikler artık herşeyden umudunu yitirmişti ki hamile olduğunu öğrendi hayatımıza bembeyaz pembe yanaklı, çekik gözlü bir kız giriverdi, şuan 7 yaşında ve ablam 3. çocuğuna hamile üçüde doğal yollardan iğnesiz ilaçsız tedavisiz, Rabbim ol der ve olur üzülmeyin lütfen
Bazen nasip diyip önüme bakıyorum. Çalışıyorum eve gelip de o sessizliğin sesini duyduğum anda yaram kanıyor yeniden . Bir de alttan üstten gelen bebek sesleri de eklenince buna bazen dayanamıyorumBenimde 4. tup bebek denemem olumsuz oldu. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen hala toparlanamadim. Ayaga kalkmak gerçekten zor. Ben de çok emek verdim ama olmadi. Sizi teselli etmek için birşey söyleyemiyorum çünkü ben de kendim için bulamadım. Ama yaşadıklarımdan dolayı sizi cok iyi anlıyorum. Zamanla hepimiz yavrularımızı kucağımiza aliriz insaallah.
Bizde sıkıntı erkek faktörü yani tüp bebek yapma sebebimiz bu ama genetikten sağlam gelmiyor embriyolar . Takıldık kaldık anlayamıyorum ben . Translokasyonda bile illa ki bulunuyor bizde bulunmuyorBenimde 4 negatif tup bebek denemem var ,en son tedavi de endometriosis oldugunu ogrendim ve birde cikolata kistim oluşmuş.
Endometriosis yillarca belirti vermezmis belki kist olusmasa ultrasonda gorunmese endometriosis oldugunu bilmeyip tup bebek denemeye devam edecwktim .Birdahaki yumurta toplamadan sonra gecici menopoz sokacak doktor sonra transfer olacak.
Belki sizlerinde by tarz sorunlari vardir negatiflerinizin sebebi endometriosis olabilir .nasil degilmis degil vazgecmemek sorun neyse onu bulmaya calismak lazim.
Ahh canım ne olcak bizim hallerimiz böyle3 kez tüp bebek denedim transfere bile geçemeyen 2 deneme 1 tane de kalitesiz embriyo transferiyle birliktegörünürde sorun yok genetik testlere vatana kadar her şey yapıldı ama sebep yok embriyo da yok benim embriyom oluşmuyor oluşan da kalitesiz oluyor ne yapacağım bilmiyorum yapmadığım şey de kalmadı
Bizde 6 tildir erkek factory diye biliyorduk simdi bende endometriosis cikti. Kendini belli etmezmis ve embriyo tutunmasina engel olabiliyormus aklinizda bulunsun boyle birsey de olabilir sizde diye yazmak istedim .Sanirim saglikli embriyonuz olmuyor .takviye kullaniyor musunuz ?Bizde sıkıntı erkek faktörü yani tüp bebek yapma sebebimiz bu ama genetikten sağlam gelmiyor embriyolar . Takıldık kaldık anlayamıyorum ben . Translokasyonda bile illa ki bulunuyor bizde bulunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?