Tüp bebek ve çaresizlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Crn07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üçüncü denemeye hazırlanan biri olarak sunu soyleyebilirim ki sadece pes etmeyenler kazanır. İnan ve yola devam et. Tek yapmamız gereken bu. Aynı kaderi paylaştığımız binlerce kişi var. Ne ilkiz ne de son olacagız. Allah kötü hastalık vermesin. Biz guzel birseyler için çaba veriyoruz.

Bazen nasip diyip önüme bakıyorum. Çalışıyorum eve gelip de o sessizliğin sesini duyduğum anda yaram kanıyor yeniden . Bir de alttan üstten gelen bebek sesleri de eklenince buna bazen dayanamıyorum

sıkma canını yalnız değilsin bizlerde aynı durumdayız, yaşım 39 oldu ne zaman çocuk olucak ne zaman dünyaya getiricem, Bu his bana geç kalmışlık hissi vermeye başladı. komşum ev hanımı üst kattan seslendi temizlik yapıyormuş konuşurken temizlik bende yapıcam dedim demez mi çocukmu var evde.. Küçük bir ayrıntı bu. Ne diyeceksin ki.

Diyecek bir şey yok ki . Yutkunup oturuyorsun . Ben en yakın arkadaşlarımdan öyle laflar işittim ki . İnsanlar sanıyor ki doğurganlık kendi ellerinde Allahtan gelen bir lütuf değil . Kolay yoldan elde edilince konuşmak da kolay oluyor .

Arkadaşlar umudunuzu hiç kaybetmeyin , doktorlara kalsa benim çocuğumun olması imkansızdı hatta Kıbrıs'a git dediler doner falan aliniyomus . Başkasının yumurtasiyla hamile kalabilirmisim.hic bir zaman umudumu kaybetmedim doğal yoldan hamile kaldim

Sıkıntı neydi acaba sizde . Ya benim doğal imkansız zaten tüp bebekle sonuca ulaşsak ona şükredeceğim zaten

Sıkıntı neydi acaba sizde . Ya benim doğal imkansız zaten tüp bebekle sonuca ulaşsak ona şükredeceğim zaten
Benim FSH 26 di amh 0.71 yumurta rezervim çok vasatti ,esiminde sperm sayısı 20 milyondu. İnşallah ulaşırsınız Allah kucaklarinizi doldursun isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…