Tüp bebek ve eşimin tavrı

Hem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam
Canı cehenneme öyle kocanın. Çoçuk yapmak tek taraflı mı? Sıkıntı belki kendinde her şeyi sizin üzerine atıyor. Böyle insana anladığı dilden konuşcan doğurana değil doğurtana bak diyeceksin. Seni hep eksik görüyor sen de üste çık onu eksik gör

Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
şaşkınlıktan ağzım açık kaldı
1.eşinizin söylediklerine
2.sizin bu adama rağmen bebek düşünmenize
bunları 4.tüp bebeğe hazırlanan biri olarak söylüyorum hepsi de sil baştan

Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık

Bu adamın sana iyi bir eş çocuğuna iyi baba olacağına emin misin? eminsen maddeler halinde yazar mısın?

Beyfendi eşine tam destek olmalıyken “zaten senin yüzünden olmuyor” çok kötü bir laf bunu nasıl hazmedebiliyorsun?

Erkekler kendini ne sanıyor ya.. bulunmaz hint kumaşı falan mı?

İsteksiz bir adamı niye baba yapmaya çalışıyorsunuz?İstemeyen adam sorumluluk da almaz.Senin yüzünden olmuyor diyen adamdan çocuk mocuk yapmazdım.Hayır öğretmensiniz ama galba bu tarz şeylerin meslekle alakası olmuyor.

Hem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam
Allahım bu ne cahillik ya bunun bir sağlık sorunu olduğunu düşünemiyor mu bu adamcık.Eşiniz ne iş yapıyor o da öğretmen demeyin düşüp bayılırım

Şaka gibi bir konu siz de şaka gibisiniz kusura bakmayın öğretmensiniz maaşınız var ve bu adamın sizinle böyle konuşmasına izin verdiğiniz gibi bir de tüp bebek gibi zorlu bir sürecle bu adamı baba yapmaya çalışıyorsunuz

Adam olumsuzluk eki resmen .Çok zor boylrlerıyle yasamak.

Erkekler genel olarak boyle şeylere geriliyorlar. Özellikle hastane isi olduğu zaman boyle tuhaflasiyorlar bir de tup bebek meselesinde genelde hep geride duruyorlar kendilerini eksik mi hissediyorlar nedir benim gördüğüm gözlemlediğim bu şekilde amaaa üslup cok önemli yarin birgün çocuğunuz olduğunda sizin yüzünüze nasil bakacak sordunuz mu? O cocugu beraber büyüteceksiniz birbirinizi bu şekilde kırarak olmaz bu işler ve bu adamı biraz gözlemleyin derim . Bu kadar hakarete tedavi olmayın . Bekleyin biraz. Ne demek senin yüzünden olmuyor. Bunlar ayıp seyler ve unutulmaz yani bence zorlamayın bazı seyleri

Bir kaç gündür mesleği öğretmen olan arkadaşların böyle ezik büzük konular açıp dert yanmalarından bıktım.ya sen öğretmensin öğretmen.Doğruyu yanlışı ayırt etme yetisi olan, farklı düşünme yöntemlerini bilen, geleceğe ışık olan birisin.Lafta... Biz dik duruşu olan fikri hür vicdanı hür çocuklar yetiştirelim diye varız.Daha siz doğruları ayırtedemiyorsunuz bir cümlenizde bana kıyamıyor ilaçlar iğneler için diyorsunuz,bir cümlenizde para vermek istemiyor,bir cümlenizde de bak eller doğurdu sen doğuramadın diyor diyorsunuz.Bir kendinize gelin artık.

Bir kaç gündür mesleği öğretmen olan arkadaşların böyle ezik büzük konular açıp dert yanmalarından bıktım.ya sen öğretmensin öğretmen.Doğruyu yanlışı ayırt etme yetisi olan, farklı düşünme yöntemlerini bilen, geleceğe ışık olan birisin.Lafta... Biz dik duruşu olan fikri hür vicdanı hür çocuklar yetiştirelim diye varız.Daha siz doğruları ayırtedemiyorsunuz bir cümlenizde bana kıyamıyor ilaçlar iğneler için diyorsunuz,bir cümlenizde para vermek istemiyor,bir cümlenizde de bak eller doğurdu sen doğuramadın diyor diyorsunuz.Bir kendinize gelin artık.
Yani evet doğru söylüyorsunuz hani çevrende böyle biri değilim kararlı kendine güvenen biriyim bu şekilde davranmamın tek neden i çocuk isteğinin ağır basması

Erkekler genel olarak boyle şeylere geriliyorlar. Özellikle hastane isi olduğu zaman boyle tuhaflasiyorlar bir de tup bebek meselesinde genelde hep geride duruyorlar kendilerini eksik mi hissediyorlar nedir benim gördüğüm gözlemlediğim bu şekilde amaaa üslup cok önemli yarin birgün çocuğunuz olduğunda sizin yüzünüze nasil bakacak sordunuz mu? O cocugu beraber büyüteceksiniz birbirinizi bu şekilde kırarak olmaz bu işler ve bu adamı biraz gözlemleyin derim . Bu kadar hakarete tedavi olmayın . Bekleyin biraz. Ne demek senin yüzünden olmuyor. Bunlar ayıp seyler ve unutulmaz yani bence zorlamayın bazı seyleri
Daha önce tedaviye de gitmedi hemde bıraktım sonra kendisi dedi gidelim diye evet pişman oluyor sonra özür diliyor ama ben unutmuyorum

Eğer tek amacınız bir çocuğum olsun babası çok da önemli değil ilerde boşansam da sorun değil bundan sonra hemen birini bulamam kötü alışkanlığı vs yok yaşım geçmeden çocuk sahibi olayım ise uğraşın. Ancak gençseniz ve hala zamanınız varsa çocuğunuza baba olarak bu adamı seçmeyin bence

Back
X