Cunku bu sekilde kendini kandirmazsa kafayi yer, yasadigi seyin evlilik olmadigina inanmak istemiyor. Cocugu da cocuk olursa duzelir diye istedigine eminim. Ben 25 sene boyunca calisip, maas karti kocasinda duran ve kocasinin ona cogu zaman iste yaninda dursun diye para bile vermedigi, 5 kurusu cebinde olmadan ise giden kac defa kocasinin kredi karti kasada calismadigi icin (adam kartta para var diyerek alisverise yolluyormus ama kartta para olmuyormus, sorunca da sen cok harcarsin diye vazgectim diyormus) rezil olan bir kadin tanidim. Hala daha 'Cok borcumuz vardi, o yuzden benim maasim hep ona gitti, yoksa esim bana para verirdi' diyordu ve buna o kadar cok inanmis ki. Adam ise ortalikta 'Kadina para vermeyeceksin yoksa hemen harcar, ben cebimde nakit 1000tlden asagi ile dolasmam, para bende duracak, ben erkegim, kadina para yedirmem' diye dolasiyordu. Kadin bu adamdan bosan dediginde cocuklarini 'Kendimi oldururum israr edersiniz' diyerek kendini bicaklamaya falan kalkisirdi. Hala daha kocasina laf ettirmez. Onun davranislarini kapatmaya hep bir bahanesi vardir. Hayatimda insanlarin kendini ne kadar cok kandirabilecegini ondan ogrenmistim.