Ne güzel bizde denedik ama olmadıÇikolata kistiyle ilk denemede hamileyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bizde denedik ama olmadıÇikolata kistiyle ilk denemede hamileyim
Kendinizi kasmayla çocuk olmayacağını düşünecek kadar cahil bilgisiz bir adamla evlendiginiz yetmiyormuş gibi bide bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ben sizi pek normal göremedimEvlendiğinizden beri hep çabaladım sürekli çabalıyorum mutlu olsun diye ama destek bekliyorum Ben senin yanındayım olsada olmasa da demesini.doktordan çıktık direk 10 bini verelim kurtulalım sen kendi ni çok kasıyorsun o yüzden olmuyor zaten yaptırsak da olmaz dedi yazanlara da hak veriyorum Allah’ın bir bildiği var demekki
Yok haklısınız ben şuan çabalama aşamasındayım beni bu hale getiren eşimÖnce vazgeçmeyin yazdım biliyorum ama şu cümlenizi ve eşinizin diğer söylemlerini görmemiştim daha. Diğer mesajımda alıntıyı düzgün yapamadım diye tekrar yazıyorum.
Eşiniz ağır sorunlu, vicdansız, sevgisiz ve nankör bir adam. Sizi sevdiği değer verdiği filan yok.
Çocuk olmuyor senin suçun parasınıda sen öde. Böyle bir adamla vajinusmus olmanızda çok doğal.
Gerçekten sevildiğiniz, değer gördüğünüz, kadınlığınızın aşağılanmadığı bir birliktelikte hiç sorun yaşamadan bebeğinizde olur, birliktelikte.
Beyniniz vücudunuz aracılığıyla tepki veriyor. Farkında değilsiniz. Daha ne olmalı, daha ne kadar ezilmeli, hakaret görmelisiniz.
Sert yazdıysam kusura bakmayın ama lütfen kendinize gelin. Bu açtığınız konuyu kk de başkası yazmış, sizde okuyup yorum yapıp fikir verecek gibi tekrar okuyun lütfen.
Zaten bende psikolojik açıdan pek iyi sayılmamKendinizi kasmayla çocuk olmayacağını düşünecek kadar cahil bilgisiz bir adamla evlendiginiz yetmiyormuş gibi bide bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ben sizi pek normal göremedim
Oha bence bi tescil etttirin 2 ayakli öküz kategorisinde, bilim insanlarina arastirma konusuHem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam
Herşeyin farkındasınız ama bu adamı baba yapmakta ısrarcısınızİşte bende o yüzden vazgeçmek istemiyorum mesela vajinismustum kendim yendim neler denedim o zaman da bana aynı şeyi yaptı sonra sen kendin yendin ben sana destek olamadım dedi.somra yendim bende istediğim gibi ilişki yaşayamıyorum senin şundan zevk Alman lazım bundan zevk Alman lazım sen de bi problem var bu şekilde sözler beni ondan daha da soğutuyor halkbuki evlenmeden önce cinsel konular daha çok ilgilimi çekerdi şimdi tam tersi bence bu da onun suçu
Bu şey değil mi ya:Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Ya ne çabalaması herkes anne olmak zorunda mı? Sende olmayıver adamın lafından sonra hala ondan çocuğun olsun istiyorsun kusura bakma herşey müstahak sizeArtık bende bilmiyorum çabala çabala tek başıma yoruldum
Hayır ya kemalim yapmaz saçmalamayın lütfen fkdkfkdkwBu şey değil mi ya:
Beni aramıyor, çünkü radyasyondan etkilenmemi istemiyor, çünkü bana aşık.
![]()
eee bu ortama çocuk mu yapılır?Zaten bende psikolojik açıdan pek iyi sayılmam
Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Oyyy bu da kötüymüşCunku bu sekilde kendini kandirmazsa kafayi yer, yasadigi seyin evlilik olmadigina inanmak istemiyor. Cocugu da cocuk olursa duzelir diye istedigine eminim. Ben 25 sene boyunca calisip, maas karti kocasinda duran ve kocasinin ona cogu zaman iste yaninda dursun diye para bile vermedigi, 5 kurusu cebinde olmadan ise giden kac defa kocasinin kredi karti kasada calismadigi icin (adam kartta para var diyerek alisverise yolluyormus ama kartta para olmuyormus, sorunca da sen cok harcarsin diye vazgectim diyormus) rezil olan bir kadin tanidim. Hala daha 'Cok borcumuz vardi, o yuzden benim maasim hep ona gitti, yoksa esim bana para verirdi' diyordu ve buna o kadar cok inanmis ki. Adam ise ortalikta 'Kadina para vermeyeceksin yoksa hemen harcar, ben cebimde nakit 1000tlden asagi ile dolasmam, para bende duracak, ben erkegim, kadina para yedirmem' diye dolasiyordu. Kadin bu adamdan bosan dediginde cocuklarini 'Kendimi oldururum israr edersiniz' diyerek kendini bicaklamaya falan kalkisirdi. Hala daha kocasina laf ettirmez. Onun davranislarini kapatmaya hep bir bahanesi vardir. Hayatimda insanlarin kendini ne kadar cok kandirabilecegini ondan ogrenmistim.
Bence konu sahibi çocuk yapmasın. Bu kafayla ne düzgün bir baba bulabilir ne de ana olabilir. Kendisini çöp gibi gören bir çocuk yetiştirir anca. Yazık.Bence kocayı değiştirin. Çocuğu da yenisinden yapın. En temiz çözüm.
Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs