Tüp bebek ve eşimin tavrı

Bende tüp bebekle cocuk sahıbı oldum bızımkı sebepsiz ınfertılıteydı ben umutsuzdum esım kolumdan tutup hastane hastane gezdırdı benı ya ev hanımıyım varını yogunu kendı ıstegıyle harcadı yeterkı sağlıkla bı cocugumuz olsun dıye acaba psıkolojık olarak mı sıkıntılı esınız hanı olmayacak psıkolojısının sinirimi ki?? Kımbılır bende gönülsüz tedavıye başlamıştım olmuyor iştenın hırsı vardı belkı öyledır

Lütfen çocuk yapmak için çocuk yapmayın. Yeter ki bir çocuğum olsun anası/babası danası önemli değil kafası çok tehlikeli. O çocuğa sevgisizlik yaşatmaya hakkınız yok. Eşinizin gönlü yoksa böyle saçmasapan tripler içersindeyse bir daha düşünmek lazım

siz tüp bebek tedavisinin daha başlangıcında sorun yaşıyorsunuz, tedavi süreci hiç kolay değil, hele hele transferden sonra 12 gün bekleme süresi çok stresli. Daha başında sıkıntı varsa o zor zamanlarda ne kadar destek olacak eşiniz, tedaviyi de tehlikeye atar. Ha bir de tutmazsa para tamamen çöpe giderse ne olacak? Tüp bebek tedavisinde eşlerden biri gönülsüzse asla başlanmamalı, iki kişi de varını yoğunu harcayacak kadar fedakar olmalı. Topik ikidir dikkatimi çekiyor, yazmayayım diyorum ama dayanamadım artık. hiç başlamayın siz de bırakın peşini. Eşiniz istemeden başlamayın, istememeye devam ediyorsa kendi yolunuzu çizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…