Neden olmuyor peki kimden kaynaklanıyor ve nasıl bi sorun var acabaKızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Artık bende bilmiyorum çabala çabala tek başıma yoruldumNiye böyle birini baba yapmaya çalışmak? Yani bebeği yapınca da masraflar bitmiyor onu söyleyeyimde
Bencil vicdansız.Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Çikolata kisti vardıNeden olmuyor peki kimden kaynaklanıyor ve nasıl bi sorun var acaba
Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vsBencil vicdansız.
Ona diyinki insanların varını yoğunu ortaya koyuyo ama yine sahip olamıyo ben hiçbir şey için geç kalmak istemiyorum evlat sahibi olmak istiyorum diyin.
Olup olmayacağını kimse bilemez tabiki ama çabalamadanda hiçbirşey olmuyo
Vazgeçmeyin
Tamam o tedavi edilmedi miÇikolata kisti vardı
Haklısınızyani hiç destek yok hiçTamam o tedavi edilmedi mi
Bide canım cidden şu şekilde seninle konuşan adamla çocuk yapıcam diye uğraşmana gerek var mı belki de Allah’ın vermemesinde bi sebep vardır
Anladığım kadarıyla köstekte oluyor umudunuzu kırarakHaklısınızyani hiç destek yok hiç
Bianlik sinirle böyle seyler olabiliyor maddi açıdan cok zorlayan bi süreç parasini biz ödesek bile erkeklerin zoruna gidiyor ben 2 tup bebek denedim iksiindede esim arada boyle problemler cikardi.Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Size kıyamıyor olduğunu düşünüyorsunuz. Kıyamayan insan sizce kırıcı konuşur mu?Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?