Kizlar nasilsiniz
işlerim yoğundu giremedim
evlat edinen biri neden yorum yazmiyo öğrenelim bişeyler
arkadaşlar merhabalar bende 3 aşılama 3 tüp bebek deneyenlerdenim ama dr. kesinlikle sizin bebeğiniz olmaz demiyor hatta benim düşüklerimde oldu ama bende sizin gibi araştırdım ve eşimle çocuk esirgemeye baş vurduk şuanda belgeleri doldurup kayda bile geçtik hatta uzmanımız bile belli oldu. Biz erkek bebek için baş vurduk kız bebek öyle fazlaki isteyen 3ila 5 yılı bulur dediler.Erkek bebek çok fazlaymış oda 3ay 6ay felan beklersiniz dediler şimdi uzmanımız benden haber bekleyin ben sizi arayıp randevu alıp evinize gelcem dedi bizde haber bekliyoruz.şu anda bizi araştırıyorlar sanırım en son evimize gelcekler.Benim bebeğimde olsa bu süreçte yinede almak istiyoruz en azından kardeş olurlar.sormak istediğiniz olursa yanıtlarım aklıma şimdilik bir şey gelmiyor hoşçakalınnnnn
Merhaba arkadaslar!
Buzadaazanmelcigim oncelikle bu sefer olacak diye olumlu dusunmelisin. Tedaviden sonra baskasini dusunme zamani olur.Allahim kendi bebisini eline almayi nasip etsin!
Tedavi derken tup bebek tedavisi degil genek jenekolojik tedavidir.......Allahim nasip ederse bu sene belki girecegiz........... Aynen oyle benim arkadaslarimin cocuklari 17 yasinda neyse onlar 18 yasinda evlendi digelim ama sonradan evlenenlerin cocuklari bile artik 4-5 yaslarinda...... evlanir evlenmes cocuk sahibi olabilmek ne buyuk mutlulukmus onlar farkinda degil ki bunun..............
pariscigim nerdesin? kayboldun??????????????????/ Insallah her sey yolundadir?
gamzecigim hayirlisi olsun! Sevindirici haber.Karar alabilmek kolay degil.....Insallah Allahim kendin hamile kalmayi ve bebisini eline almayi ve evlatlik ta almayi nasip etsin!...........
...........
Ayşenur tayin olayını iptal ettiremediğinize üzüldüm. İnşallah yardımcı olan birileri çıkar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?