Insallah hayirli sonuclar alirsin bende hipo hipo yum yani igne tedavisiyle yumurta elde ediliyorSelam IsikOlsun bende bir asilama ve suan tup bebek yaptirdim 12.günümü bekliyorum tahlil icin yurt disinda yasiyorum burda turkiyedeki gibi degil senin problemin nedir arkasasim Rabbim herkesi evlatlarina kavustursun ins
Slm.bende 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım 2.denememde hamile kaldım kız bebeğim oldu Allahım bütün isteyen kullarına versin inşallahMerhaba arkadaslar konu başliginda da belirttiğim gibi Tüp bebek yapmis ve yaptiracaklar bi arada buluşalım kim kacinci denemesini yapacak. Kim kaçıncı denemesinde gebe kaldi ve kac yildir evlisiniz birbirimize umut olalim
Not ben 3 aşılama 2 tüp bebek sonuç negetif Allah izin verirse 3 denemeyi yapacam
Aminn rabbim bağislasin ❤❤sorun neydi peki canimSlm.bende 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım 2.denememde hamile kaldım kız bebeğim oldu Allahım bütün isteyen kullarına versin inşallah
Bende adet düzensizliği vardı cnm inşallah güzel haberlerini alırız...❤❤Aminn rabbim bağislasin ❤❤sorun neydi peki canim
Tsk canim inşallahBende adet düzensizliği vardı cnm inşallah güzel haberlerini alırız...❤❤
Canım vakti saati vardır sen olana kadar dua et Allah büyüktür...Canım ben 1.5 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem ve transferimin 5. Günü rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun. Ne eşimde ne bende sorun yok ama imtihan olunca olmuyor işte.. 27 yaşındayım
İnşallah Allah hayırlısıyla sanada bi evlat nasip eder canım doktor tavsiye edebilirimMerhaba arkadaslar konu başliginda da belirttiğim gibi Tüp bebek yapmis ve yaptiracaklar bi arada buluşalım kim kacinci denemesini yapacak. Kim kaçıncı denemesinde gebe kaldi ve kac yildir evlisiniz birbirimize umut olalim
Not ben 3 aşılama 2 tüp bebek sonuç negetif Allah izin verirse 3 denemeyi yapacam
Cok sagol canimm ben suanda bi doktor buldum umarimm sifali olur elleri ❤❤İnşallah Allah hayırlısıyla sanada bi evlat nasip eder canım doktor tavsiye edebilirim
Canimm sonuçlarını aldin mi insalah gebesindirCanım ben 1.5 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem ve transferimin 5. Günü rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun. Ne eşimde ne bende sorun yok ama imtihan olunca olmuyor işte.. 27 yaşındayım
Yok canım negatif oldu benim maalesef ..Canimm sonuçlarını aldin mi insalah gebesindir
Üzüldüm ama rabbim büyük umudunu kaybetmeYok canım negatif oldu benim maalesef ..
Gebe kalsan bile tüp bebekte acaba kimyasal mi dış mi düşük mu olacak bunlar bile insani yormaya yeter her katman dahada sabir gerektiriyor rabbim herkese anne olmayi nasip etsinBen de aralıkta tedavi ve transfer yaptirdim ocakta pozitif sonucu aldım fakat hcg 2ye katlamadi kimyasal gebelik oldu. 30 ocakta düşük oldu. Ilk tup bebek denememdi. 34.5 yaşındayım. 2. Deneme için yazı bekleyeceğim. pozitif olup da olmaması çok üzdü beni.
Bende amh düşük.
Ben tup bebek işini anlayamadım bile. Oldu bitti stresli derken.Gebe kalsan bile tüp bebekte acaba kimyasal mi dış mi düşük mu olacak bunlar bile insani yormaya yeter her katman dahada sabir gerektiriyor rabbim herkese anne olmayi nasip etsin
Öyle deme canimm onca sikintidan sonra insallah hepimiz refaha kavusuruz yilmak yok denemeye devam :)Ben tup bebek işini anlayamadım bile. Oldu bitti stresli derken.
Ama bana ders oldu birdaha denersem nasıl olurda bir stres yapmayacağım. Stres yapıp taktigimi hissedersem de ilk tup bebek denemeni hatırla diyeceğim kendime.
Baya yogun ve stresli gunlerdi. Iyiyim diyorum ama hala cok uzuluyorum. Neden diye sormadan edemiyorum. Millet 47 dinde dogurabilirken ben neden 33 de 34 de yapamadım diye soruyorum cevapsız soruları. Ustelik tup bebek bile olmadi. Cok aşırı kilolu da değilim. Ama vazgeçmek istemiyorum. Zamana bırakmak lazım.Öyle deme canimm onca sikintidan sonra insallah hepimiz refaha kavusuruz yilmak yok denemeye devam :)
Daha gencsin canim ya kac yilik evlisinBaya yogun ve stresli gunlerdi. Iyiyim diyorum ama hala cok uzuluyorum. Neden diye sormadan edemiyorum. Millet 47 dinde dogurabilirken ben neden 33 de 34 de yapamadım diye soruyorum cevapsız soruları. Ustelik tup bebek bile olmadi. Cok aşırı kilolu da değilim. Ama vazgeçmek istemiyorum. Zamana bırakmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?