Tup bebek yapanlar

Cok sagol allah razi olsun icime bi nebzede olsa bi umut verdin cok cok sahol rabbim insallah seninde yuzunu guldurur tum istynlerinde bnmde insallah. Evet ben jel kullniyrm progestan kalcadan igne bide oksapar gobekten igne kullniyrm haplarimda var
Allah kolaylik versin cnm sndende Allah razi olsn Rabbim herkese anneligi tattirsin insallah sabret cok kafana takma bn begtif alinca bile uzulmedm okdr birgun sonra hayatma geri dondum sonucta nasip bu isler insan bazn doluyo dusunuyo bazi seyler ama snra dusundklerni sacma bluyo sonucta bizim elimzde deilki bu nasip meselesi

Arkdslar gunaydin hic umitsiz olmayin ve de yilmayin bu isler sabir gerektiriyor ben 35 yasimdayim ikinci tup denememde bir kizim oldu ve o donemden yine 2 tane embriyom donduruldu 3 sene gecti ve ben o embriyolari nisanda denedim ve hamileyim.gercekten sabir gerekiyor.benim ilk tup denemem olmadi ama ben demistim olana kadar yapicam diye.sizde mutlaka fazla embriyonuz varsa dondurun konu sahibi U Umudm2

Aynen oyledr nasip kismet insallah olur sizinde insallah rabbim en kisa zamnda yuzunuzu yumuzu guldurur hayr degilsede hayra cevirim versin insallah

Gunaydin allah bagslasin size insallah derdini zevalini gostermsin insallah rabbim diger bebginzde kucaginza saglkla versin. Benmde 2 tane embriyomu dondrdular 2 tanede bna verdiler

Gunaydin allah bagslasin size insallah derdini zevalini gostermsin insallah rabbim diger bebginzde kucaginza saglkla versin. Benmde 2 tane embriyomu dondrdular 2 tanede bna verdiler
Oooo iki tne desene kiz :) iki tnede sans yukseliyor tbi bnmde 10 tne dondurulmus vr hepsini deneyene kdr ucu tuttururum herlde :))))

Evet iki tane :) gercekten mi sans daha mi yuksek cok iyi geldinz bna ya allah sizden razi olsun insallah

Evet iki tane :) gercekten mi sans daha mi yuksek cok iyi geldinz bna ya allah sizden razi olsun insallah
Amin cnm cumlemizden tabikide ikisi de tutablr birinden biride sans daha cok tabi yumurtanin saglikli olup olmamasyla alakali bukez bnde iki tne koydurcm sans artsin die insallah saglikli sihatli nasip olr

Insallah hepsine gerek kalmadan 2.denemede sizede 2 yada 3 verirler ve rabbim kucaginza ikizlrnzi vermeyi nasip etsin insalllaaaaah

Yumurtalrla ilgili herhangi bi sorun yoktu yani hic bahsetmedi dktr cok iyi yumurtalrn var dedi 11 tne toplndi 6 tanesi dollnmisti en son 4 tane kaliteli cikti

Yumurtalrla ilgili herhangi bi sorun yoktu yani hic bahsetmedi dktr cok iyi yumurtalrn var dedi 11 tne toplndi 6 tanesi dollnmisti en son 4 tane kaliteli cikti

Amin cnm agzin bal yesin ikiz yapayimda diorm bunca yilima da uzulmem :))) hersyn hayirlisi kimnin tek tumrta oluyo tutuyo kiminn 7 sinnde tutmadgi oldu bakalim yasacagiz gorecegiz insallah bizde birgun burda hamileyim diyecegiz

Tam anlamiyla regl basladi bn yarn drye gtcm ve muhtemelen 20 gun sonrda transferim olur bakalm hayrlisi yine yeni yeniden...

Yok bu 2. Adet bir negatften snra tekrr transfer icin 2. Adetnde gidion ilk kntrolr

Evet evet oyle oluyr 3 ay arayla dedi bize doktr eger tutunmasa
Drlerin yontemleri degisiyor gencse biraz daha bekletiyor yas skntiliysa ard arda deniyor yumrta azsa riske atmiir bekletiyor cnku negatftn snra denge ck bozuluyo iki adetmde 4 gun gecikti ve ilk adetin on gun surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…