Tup bebek yapanlar

Kizlar aklmi kurcaliyan bisey var 2 embriyo transfer ettiklerini nasil anliyacm

Kizlar aklmi kurcaliyan bisey var 2 embriyo transfer ettiklerini nasil anliyacm

Cnm bna embrioyu koydugunda gostermislerdi ama bu konuyu ck okudum bazn tk gibi gorebde vr tek koyduklrini gordm ikizlere hamileym diyenler var. Bnde yarn adetmle gtcm 29 gun sonra koydurucm bnde karrmi verdm bakalm hayrlisi

Ya banada gosterdler ama yinede ya bi taneyse diye dusunuyrm lanet olsun seytan aklmi kurcaliyr

Hayrlisiyla insallah gonlundeki olur tutar insallaj
İnsanin aklindan bisuru sey geciyor zaten mantikli mantiksiz herseyi dusunursun ama sen iyi dusun dua et baskadabelden bisey yelmez hersey Allahtan. Saol cnm aminnn

Iste aynen oyle oluyrm bnde bugun tamamen olumszdum sonraki gun umutlu oldum bugunde az once aklma oyle gldiya bi taneyse bna iki demisler yalndan seytan iste boyle seyler dsndryr lanet gelsin ona. Bide ben son bi kac gundr cok duygusalda olmusum agliyasim geliyor hep ani mutsz oluyrm

Insallah ama cok uzgunm rabbim kimseye bu duygulri yasatmasin insallah seninde tutr tum istynlrinde

Aşılama devlette oluyor sanırımda tüp bebekte devlette oluyor mu kızlar?? Ya da devlette olmasa bile anlaşmalı özel hastaneleri var mı devlet hastanelerinin ?

Bnce yok bizim burda yani dicle univde tup bebk yapiliyr diye duyumlar aldim ama hic arastrmadim ama vr bildigim kdriyla fakultede

Ya bn cok umutsuzum eksik hissedyrm kndimi sanki bebk vrdi gitti gibi oluyrm ani oluyr aklma gldigi zamn agliyrm diyrm blki donuk olanlarda tutmaz

Mrba bizde ilk defa tp bebk yaptim ve pazatesi gunu negatifi aldik dun adet oldum bu sabah kalktim sancilar icinde kivraniyrdum dahada oyleyim sanki dusuk yaptim gibi iki tane buyuk parca dustu bnden bi tanesi et parcasi gibiydi bn cok uzgunm cok mutsuzum ne yapacam nasil gececk bu gunler diye kendi kndime icleniyrm rabbim bnm yaşadığım seyleri kimseye yasatmasin kimsenin emegi bosa cikmasin insallah lutfen bnada yardimci olun cok huzursuz ve uzgunm hergunm aglamakla geciyr biraz daha yaklsmistim bebegme ama tutunmadi o ne yapacm bn

Kzlar lutfen cvp verin sizce dusuk olabilir mi yani kanda negatif cikip hamile oldugunu sonradan ogrenen varmi luften cvp

Herkese merhaba yaklaşık 15 gün sonra tup bebege başlayacağım. Ayrica panik atak hastasıyım ve bazı korkularım var.birincisi yumurta toplamada sedasyon mu kullanılıyor.nasıl bişey verilen anestezi bana ayrıntılarıyla anlatır mısınız diğer korkumdan hormon ilaçlarının depresyona neden olması siz böyle bir durum yaşadınız mj

Basta panik olmasin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…