Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek yaptiranlar biraz bilgi verebilir misiniz. Nasil gelişiyor cok merak ediyorum. Bende düsünüyorum. Ne kadar sürüyor tedavi görüsmeye basladiginiz günden itibaren
Kişinin neden tüp bebeğe başvurduğuna göre değişiyor süreç. Yani sorun ne ise ona göre hareket edildiği ve ilaç uygulandığı iiçin süreçte ona göre azalıyor ya da uzuyor. Mesela ben 7 ağustosta başladım 22 eylülde transfer oldum
Tüp bebek yaptiranlar biraz bilgi verebilir misiniz. Nasil gelişiyor cok merak ediyorum. Bende düsünüyorum. Ne kadar sürüyor tedavi görüsmeye basladiginiz günden itibaren
Tedavi protokolune gore degisir bu. Uzun protokol ise 2 adet donemini kapsar. Kisa protokol ise 1 adet doneminde biter. 2. Gunu baslarsin 12-14 gune yumurta toplanir 3-5 gun sonra transfer yapilir 12 gun sonrada sonuc belli olur. Tabi taze transferde boyle. Donduruo rahim dinlendirme yapacakda doktor surec biraz daha uzar
Önce muayene olmak gerekiyor canım, sonra bu adetinde mi yoksa bir sonraki adetinde mi başlaman gerektiğini hekimin ayarlıyor. Bu noktada önemli olan rahiminde herhangi bir kist vs asenkronize bir folikül bulunmaması. Sonra iğneler kullanarak olan yumurtalarınızı büyütmeye çalışıyorlar.Toplama günü sizin yumurtalarınız toplandıktan sonra eşiniz de sperm veriyor. Geriye embriyonun oluşup oluşmaması kalıyor.. Sonrası daha kolay :)