• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BAKARSINIZ?

Igne de var vitaminler tabi bu verilen ilaclar igneler herkesin durumuna gore degisiyor rahim filmi bazi dr gerek gormuyor ama biz ilk devlet hastanesine gitmistik cocugumuz olmuyor diye bizden tum testleri istediler rahim filmide dahil sonra biz baska bir klink sectik butun testlrrimizle oraya gittik eşim de iki kez sperm testi yaptirdi ve genetik bir test
Anladım kişiye ve duruma göre değişiyor demekki... allah yardımcımız olsun. Zorlu bir süreç çünkü...

Anladım kişiye ve duruma göre değişiyor demekki... allah yardımcımız olsun. Zorlu bir süreç çünkü...
Amin. Evet zorlu ama imkansiz degil eşinde destek olduktan sonra bir sekilde atlatiyorsun çunku en buyuk yuk sende olucak esinde bile problem olsa dr onu degil seni goruyor daha fazla o biraz konu mankeni gibi. Allah en kisa zamanda guzel haberler almani nasip eder insallah. Dedigim gibi canim onemli olan nerde baslaiyacagina karar vermek zaten onlar seni yonlendiricekler.

Amin. Evet zorlu ama imkansiz degil eşinde destek olduktan sonra bir sekilde atlatiyorsun çunku en buyuk yuk sende olucak esinde bile problem olsa dr onu degil seni goruyor daha fazla o biraz konu mankeni gibi. Allah en kisa zamanda guzel haberler almani nasip eder insallah. Dedigim gibi canim onemli olan nerde baslaiyacagina karar vermek zaten onlar seni yonlendiricekler.
SEn hamilesin ya canım tüp bebek mi tuttu . Amin bitanem çok saol

Merhaba benim esimde de ayni problem vardi bende de yumurta rezerv azligi ben 36 yasindayim cok zor bir surec psikolojin bozulicak ilaclar zorlicak tabi ama onsallah guzel.hayirli sonuclar alirsin. Ilk once guvenebilecegim bir merkez ve dr sec cunku bu cok onemli ...
Nerde tedavi oldugunuzu ogrenebilirmiyim sanirim hamilesiniz bende de ayni sorun var ve olmuyor

bende insallah tup bebek annesi olacagim hamileyim bebek bekliyorum.. bende Diyarbakır bahcecide tedavi oldumm allah herkesin karsina onlar gibi iyi doktorlar çıkarsin..

Canım öncelikle ben de ilk tüp bebeğe karar verdiğimde çok üzülmüştüm ama sonradan gördüm ki tüp bebekle bile zor oluyor. Tüp bebek tutsun, sağlıklı bir gebeliğin olsun yeter.

Boyle kolay yazdigima bakma suan depresyondayim ne zaman eski halime donerim hic bilmiyorum:KK43:(

Canım çok geçmiş olsun. Allah'a sığın. Sabrını verecektir Allah. Ben de 6. denemede hamile kaldım ama 5. ayda kaybettim. 2 ay sonra tekrar tüp bebek yaptık ve yine hamileyim. Çok zor bir süreç biliyorum. Napalım bizim de sınavımız buymuş. İnşallah sen de atlatacaksın.

Selamunaleykum ben de varım.
Çok çaresiz ve üzgünüm. 4.5 yıllık evliyiz malesef bizim de tek çaremiz tupbebek bizimkine mirfoloji.. bizde 3 yıldır bu sorunu biliyoruz ve erteledik. Başka yollar denedik olmadi. Vee bu yıl yapmaya karar verdim. Uzun uğraşlar sonucu rapor çıkardık. Raporumu alıp geçen sali gittim. Baslsyamsyiz kilolusun dedi. En az 15 kilo ver 2-3 ay sonra gel dedi bana. Çok üzüldüm ama doktor haklı....

Çok çaresiz ve üzgünüm. 4.5 yıllık evliyiz malesef bizim de tek çaremiz tupbebek bizimkine mirfoloji.. bizde 3 yıldır bu sorunu biliyoruz ve erteledik. Başka yollar denedik olmadi. Vee bu yıl yapmaya karar verdim. Uzun uğraşlar sonucu rapor çıkardık. Raporumu alıp geçen sali gittim. Baslsyamsyiz kilolusun dedi. En az 15 kilo ver 2-3 ay sonra gel dedi bana. Çok üzüldüm ama doktor haklı....
Canim cok gecmis olsun sen de kilo sorunu varsa troidine falan baktirdin mi peki?

canim u
canim üzülme hic verirsin kilo dediğin neki yeterki sonunda bebek hayalin gerçekleşsin insallah hayırlısıyla başlarsin tedavine

Kizlar benimde esimde sperm azligi ve hareket sorunu var bizede tek care tup bebek dediler denedik 1.kalite 5.gun embriyosu olmasina ragmen tutmadii :KK43: bu ay histereskopi olucam diger ay allahin izniyle tekrar transferim var insallah bu defa tutar hepimizinkii allahim kucagimizi bos birakmasin

Kizlar benimde esimde sperm azligi ve hareket sorunu var bizede tek care tup bebek dediler denedik 1.kalite 5.gun embriyosu olmasina ragmen tutmadii :KK43: bu ay histereskopi olucam diger ay allahin izniyle tekrar transferim var insallah bu defa tutar hepimizinkii allahim kucagimizi bos birakmasin
Allah yardimcin olsun insallah hayirli güzel haberlerini aliriz

Back
X